emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: SELENA17
|
|
|
minimalist S.R.L.: salut vali eu: salut minimalist S.R.L.: uite o propunere pentru situtatia cu forumul emilrulz, daca mai e de actualitate eu: aha eu: pai dezbatem acum eu: daca sa facem forum nou sau nu minimalist S.R.L.: pai hai sa va propunem noi ceva eu: ascult minimalist S.R.L.: faceti forum nou pe emilrulz.com iar emilrulz.3xforum.ro vi-l salvam noi integral si il veti gasi intr-un folder pe emilrulz.com pentru browsing. eu: da?!? eu: puteti face asta? minimalist S.R.L.: minimalist S.R.L.: yes we can minimalist S.R.L.: dar va fi impietrit... iar utilizatorii trebuiesc recreeati in noul forum eu: ok eu: pai hai ca dau copy paste la ce am vb noi aici eu: si vedm ce zice lumea
Astept parerile voastre
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 04-10-2007 21:45:20 |
|
|
|
blana 
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 04-10-2007 21:53:13 |
|
|
|
(nu stiu ce inseamna, dar de mult vreau sa zic asta)
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 04-10-2007 21:58:10 |
|
|
|
eu sunt de acord 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 04-10-2007 22:05:51 |
|
|
|
tare
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 05-10-2007 00:54:37 |
|
|
|
nobush a scris:
blana  |
ai intarziat 30 de ani prietene
Cat despre forum, pai da, suna bine, desi o sa imi fie dor de catalin_88 din prahova
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 05-10-2007 19:02:09 |
|
|
|
si mie d rain kiddin`. abia astept sa "semnez" si noul forum ... si sper sa fie mai animat ca in ultima vreme cam bate vantu` p aici 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 06-10-2007 08:56:43 |
|
|
|
o sa imi fac un user nou pe care sa nu il cunoasca nimeni si o sa bantui prin forum pana voi fi demascat brutal.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 06-10-2007 11:56:32 |
|
|
|
eu nu inteleg
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 07-10-2007 11:36:34 |
|
|
|
da au cantat f tare muse aseara , baiatu ala s-a nascut muzician e clar
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 07-10-2007 11:38:46 |
|
|
|
AM INCHIS FORUMUL ACESTA! IN CURAND, LINK-UL DE PE SITE VA DUCE SPRE NOUL FORUM UNDE ARHIVA ACESTUI VECHI FORUM VA FI ACCESIBILA PENTRU RASFOIT TUTUROR!
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| Astazi 00:06:50 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |