cobe
Membru Mesaj Privat Din: bucuresti
Inregistrat: 06-10-2005
Postari: 876
florea a scris:
Daca nu mergeti pe stadion , nu aveti treaba cu fenomenul , fenomenul fotbal , nu ultras /hool / slbz la tava alta d-astea , abtineti-va . E ca si cum ar vorbi un manelist despre concertele de punk.
...sau tu..
_______________________________________ da-te
10-09-2007 11:51:29
Fen
Membru Mesaj Privat Din: Bukresh
Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 1716
La ce meciuri mergi, dub-v(as in, la ce echipa)? Si sunt o gramada de suporteri care si-o iau de la jandarmi, da sunt si suporteri care o iau de la suporteri.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
La ce meciuri mergi, dub-v(as in, la ce echipa)? Si sunt o gramada de suporteri care si-o iau de la jandarmi, da sunt si suporteri care o iau de la suporteri.
... zile loredana fen...pune capat abuzurilor !
_______________________________________ for the horde!
EXCLUSIV Senatorul PRM va opri proiectul legislativ privind combatarea violentei īn sport. El l-a certat pe Dragomir .
Dupa ce suporterii au protestat vehement īmpotriva actualului proiect al legii privind combaterea violentei īn sport, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a aratat si el deranjat de actuala forma.
Seful PRM a spus ca nu stia detaliile legii initiate de Dumitru Dragomir, deputat PRM, si a luat imediat pozitie, spunānd ca va īntoarce legea pentru modificarea ei. "Este absurd sa nu lasi suporterii la stadion cu bannere sau cu steaguri. Pai asta reprezinta identitatea galeriilor, cum sa interzici asa ceva?! Vom face un amendament si vom schimba toate paragrafele absurde din acest proiect de lege", a spus Vadim Tudor. "Obiect contondent poate fi orice, nu numai batul de la un drapel. Si celularul, si pantoful sau catarama de la curea. Doar n-o sa dezbracam suporterii sau sa le luam pantofii, nu?", a mai spus revoltat presedintele PRM.
Corneliu Vadim Tudor a precizat ca nici paragraful cu interzicerea sau cu sanctionarea pentru scandari īmpotriva oficialilor nu este īn regula. "E dreptul oricarui suporter sa fie īmpotriva cui vrea sau sa scandeze ce vrea. Fireste, nu trivialitati, dar nici nu poti oprima dreptul la opinie. Pai, ce, oficialii sau conducatorii sunt alta categorie de cetateni, ei n-au voie sa fie criticati?", a mai spus Vadim, decis sa-l certe pe Dumitru Dragomir. "O sa-l trag eu de urechi pe Mitica daca nu-si baga mintile īn cap. Parlamentul nu face legi pentru un singur om sau pentru protejarea conducatorilor din fotbal", a īncheiat senatorul.
bah deci pe la 2:20 am ras cu lacrimi de bucurie prieteneeeeee... sa le dea Dumnezeu sanatate la jucatorii aia si cat mai multe campionate. Macar de si in Romania s-ar baga asa pentru suporteri. Respect!
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
si eu am fost la protest, nu conteaza echipa pe care o sustin, cel mai important este ca s-au adunat ultrasi de la diferite cluburi si am demonstrat ca nu iese scandal.
_______________________________________ Havin' a laugh & havin' a say
nu stiu , asta este parerea mea , inteleg sa iti sustii echipa , sa vii cu steagu , sa canti pentru echipa ta , dar oameni ca astia nu au ce cauta pe stadion , scuze , nu am vrut sa ii numesc oameni , nu merita
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria