emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Lulyana
|
|
|
exista doua personaje legendare diferite: Stoicescu si Stoi la care din ei te refereai?
alexandra a scris:
Gaftoni a scris:
americanidiot a scris:
subscriu. iar in ziua cu oralu la romana in serbia is rhcp.
|
La care eu ma duuuuuuuuuuuuuuuuuc... |
esti nebuuuuuuuun??????? m-ai mintit ca nu mai sunt bilete. mi la-i adus pe Stoi martor ca nu mai sunt bilete!!! Gaftoni, nu se poate sa ne parasesti pe mine si pe Stoicescu!!!!!!!!!!!!!!!! (((((((((((((( sper sa revi aspura deciziei si sa ne contactezi sa venim cu tine (stii tu, planuri cu unirea si vama de la giurgiu, tot tacamul!!!)
ontopic: nu am  |
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 21-05-2007 19:16:18 |
|
|
|
La The Dude se referea.... iar eu ma refeream ca merg cu voi, trebuia sa imi faca cineva rost de bilete, unu care sta in Belgrad.. numai ca ala nu mai poate... si acum stam in pom. Ideea ca si acum se mai gasesc, dar numai din Serbia sau Slovenia se pot lua. Asa ca daca mai vreti, trebuie sa gasim pe cineva din Serbia. Eu am intrat aseara pe net si am facut comanda, o am in mail , e in Sarba, si se aplica numai celor care locuiesc in Serbia, nu ai optiunea "tara". Cealalta solutie e sa ne imprumutam masiv si sa golim un depozit de Tuborg.
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 21-05-2007 19:47:53 |
|
|
|
Stoi, in primul caz, aka: "mi la-i adus pe Stoi martor ca nu mai sunt bilete!!!" ma refeream la tine (la Fire, ne-ai zis ca esti pe lista de asteptare si ne-am intristat toti), iar in al doilea caz "nu se poate sa ne parasesti pe mine si pe Stoicescu!!!!" este desre Stoicescu, inegalabilul!
Gaftoni, esti eroul meu!!! si vei ramane asa!!! voi face tot posibilul sa aflu cum sta treaba cu biletele si, daca nu gasesc solutie (alta decat deturnarea site-urilor de bilete - la care Stoicescu poate fi zeu), facem pe dracu in patru cu depozitul de Tuborg.
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 22-05-2007 12:32:59 |
|
|
|
da. ti-am zis ca m-am pus pe lista de asteptare, dar nu pe lista lui Gaftoni ! pe lista de pe siteul oficial RHCP.
in fine, am prins ideea. Ma bucur ca stii ca sunt doua personaje diferite.
|
|
| 24-05-2007 00:25:14 |
|
|
|
Stoi, pot sa-ti zic Ano ca sa evit orice confuzii ce ar putea urma acestei revelatii?(intotdeauna credeam ca sunteti frati gemeni separati in timpul celui de-al doilea razboi mondial, tu te-ai dus la mama rusoaica si stoicescu la tatal roman.)
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 24-05-2007 00:55:18 |
|
|
|
stoi_182 a scris:
da. ti-am zis ca m-am pus pe lista de asteptare, dar nu pe lista lui Gaftoni ! pe lista de pe siteul oficial RHCP. |
m-am prins!!!!! si oricum, gaftoni nu avea o lista de asteptare! ))) el era lista!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 24-05-2007 14:01:58 |
|
|
|
poti sa-mi zici si Anus daca vrei tu. Mai ales ca am fost frate nu geaman, ci siamez cu Stoicescu. Ne-am nascut cu cururile lipite. Stii ca acum vreo 13 ani s-a facut un concert umanitar pt Kempes (Cargo)? a fost o minciuna, Kempes era pisat de beat si nu avea nici pe dracu'! In realitate se strangeau bani pt operatia noastra de separare, care a fost un succes! De atunci el a putut sa bea Unirea relaxat si eu sa ma duc pe Ghencea la meciuri.
Fen a scris:
Stoi, pot sa-ti zic Ano ca sa evit orice confuzii ce ar putea urma acestei revelatii?(intotdeauna credeam ca sunteti frati gemeni separati in timpul celui de-al doilea razboi mondial, tu te-ai dus la mama rusoaica si stoicescu la tatal roman.) |
|
|
| 24-05-2007 22:15:13 |
|
|
|
LOOOL, atat! 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 24-05-2007 22:39:37 |
|
|
|
An-us...vai, ce nume latin. Nu, prefer Ano, fiindca terminatia us la declinarea a doua are ablativul si dativul "-o", deci Ano raspunde intotdeauna la intrebarile "cui" "cu cine" "unde" "in ce" "cum" si mai presus de toate "de ce?". </nerd>
P.s.Unirea > Stefan cel mare* > Ghencea**. (*,**Nu, serios.Adica Unirea Urziceni ne-au facut remiza, respectiv 2-1, deci sunt >, dar noi tot am luat campionatul deci suntem mai > ca voi. )
|
|
| 25-05-2007 03:33:11 |
|
|
|
final de offtopic. bafta cand picati cu liverpool in preliminarii si vizionare placuta la meciurile stelei in grupe 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 27-05-2007 00:38:23 |
|
|
|
http://www.tuborg.ro/rhcp/castiga.php -ultima saptamana, cod introdus cu cateva ore inainte sa se sfarseasca ultima extragere 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 05-06-2007 12:46:31 |
|
|
|
si..ai castigat?
|
|
| 05-06-2007 13:00:31 |
|
|
|
damn you alexandru..damn damn you 
|
|
| 05-06-2007 14:06:57 |
|
|
|
gaftoni e cotet alexandru?... adica stiu ca il cheama alex,.. ma rog, te cheama da?.. ca nu mi-e frica de tine, deci foarte tare in caz ca
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 06-06-2007 09:21:24 |
|
|
|
el e alex, da... de cotet nu stiu
|
|
| 06-06-2007 20:18:15 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |