emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Sufletzica
|
em
Membru Mesaj Privat
 Din: targoviste
Inregistrat: 16-01-2007
Postari: 71
|
|
imi pare rau ca trebuie sa aduc vorba de asta (tocmai eu!),dar am auzit o chestie destul de ...idioata(nu gasesc alt cuvant acum),care s-a zis despre emil. mie mi se par grozave versurile baietilor,dar cand i-am zis asta cuiva mi s-a dat peste nas ca sunt plagiate. faza tare e urmatorul exemplu: se zice ca versul "toti cauta raspunsuri ca sa-si puna intrebari" e plagita din urmatoarea zicala a lui socrate:"e de ajuns sa gandim ca sa ne punem o multime de intrebari". stiu ca e cam aiurea, o formatie punk sa faca versuri din zicalele ineleptilor antici,dar...ziceam si eu asa...ma gandeam...
_______________________________________ oameni si fapte.
|
|
| 03-04-2007 18:49:11 |
|
|
|
a gandi <> (nu e egal) cu a cauta raspunsuri ... si oricum subiectul de discutzie e aberant... asta dk nu e la misto ... e.m.i.l. ,,, socrate ... christ ... get real ppl 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 03-04-2007 20:06:40 |
|
|
|
akm nusht... avand in vedere ca barbu a facut facultatea de filosofie si jurnalism (din cate stiu eu... corectati-ma daca gresesc) e interpretabila faza cu "e.m.i.l. ,,, socrate ... christ ..." 
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 03-04-2007 20:10:49 |
|
|
|
em a scris:
imi pare rau ca trebuie sa aduc vorba de asta (tocmai eu!),dar am auzit o chestie destul de ...idioata(nu gasesc alt cuvant acum),care s-a zis despre emil. mie mi se par grozave versurile baietilor,dar cand i-am zis asta cuiva mi s-a dat peste nas ca sunt plagiate. faza tare e urmatorul exemplu: se zice ca versul "toti cauta raspunsuri ca sa-si puna intrebari" e plagita din urmatoarea zicala a lui socrate:"e de ajuns sa gandim ca sa ne punem o multime de intrebari". stiu ca e cam aiurea, o formatie punk sa faca versuri din zicalele ineleptilor antici,dar...ziceam si eu asa...ma gandeam... |
1. nici macar nu au vreo legatura cele doua afirmatii. 2. tu stii ce inseamna plagiat? 3. cum plm plagiezi o zicala, expresie, maxima etc?
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 03-04-2007 20:46:52 |
|
|
|
mai citesc o data poate n-am patruns eu vorbele, n-am ajuns la esenta pm.. relatia dintre adevar si limbaj este un pic confuza observ........
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 03-04-2007 21:08:06 |
|
|
|
deci da, raspunsul la aceasta intrebare este ala ca Butch, stand el asea la un pahar de votca cu Barbu (care e cu treaba aia cu filosofia) si cu Gabi (care e cu ailalta treaba) si cu Piti (care e un mare artist - si de data asta e for real) si cu Stoi (care el acolo la arhitectura a invatat de Grecia antica si toate cele) si cu Sorin (care cu comunicare a invatat si e de de-astea), a exprimat acele versuri, inspirate din antichitate (si, cine stie, poate se descopera ca e si o treaba cu evul mediu, romantismul si-alte cele). si plus, va imaginati ca astia cand se vad numai filosofie vorbesc. si plus, dupa aceasta, a venit Sorin - care stie ce si cum e cu promovarea, campaniile de pr si altele (tot de la comunicare) si a zis: dar vai, ce idee!!! sa atragem fanii prin Socrate, Platon, Sfantul Augustin si altii". si toti au baut in cinstea ideeii marete!!! GET REAL!!!!!!!!!!!!
p.s.: baieti, stiti ca va iubesc si ce am scris mai sus este tot din dragoste (dadada, a relansat Mircea Radu emisiunea) va pup 
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 03-04-2007 21:14:40 |
|
|
|
Hai ma lasati-o ca mie imi place 
|
|
| 03-04-2007 21:27:31 |
|
|
|
copyright socrate. o sa fiti dati in judecata de progeniturile lui.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 03-04-2007 21:58:50 |
|
|
|
din pacate, alexandra are dreptate. E.M.I.L. e una din multele trupe care s-au prostituat muzical, incorporand mesaje de metafizica, filosofia istoriei, exercitii de retorica si alte asemenea teme care se potrivesc tinerilor din ziua de azi. 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 03-04-2007 23:09:26 |
|
|
|
This thread is gold.
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 04-04-2007 06:42:50 |
|
|
|
Barbu este reincarnarea lui Socrate 
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 04-04-2007 10:27:50 |
|
|
|
Bai, Socrate-i sormea!
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 04-04-2007 11:38:41 |
|
|
|
astept versuri inspirate din cel care nu este teoretician de filosofie, ca socrate, platon si zdrentele alea, ci din cel care este practician de filosofie GIGI BECALI
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 04-04-2007 23:08:54 |
|
|
|

_______________________________________ I'm a wild child....
|
|
| 04-04-2007 23:16:54 |
|
|
|
tinere/tanaro ESTI NEBUN(A)?!?!?! jur ca te plictisesti rau. mi-e lene sa concep si la aceste ineptii un raspuns civilizat. jur, mi-e lene rau! Gaftoni, preia legatura!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 05-04-2007 20:08:41 |
|
|
|
em, daca face cineva misto de tine zilnic, cred k ar fi cazul sa i-o cam tai, micutzo.... vals, chopin - e.m.i.l.... s-a terminat cu smecheria 
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 05-04-2007 20:10:21 |
|
|
|
a inceput sa imi placa iar forumul asta :X va multumesc tovarasi
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 05-04-2007 20:18:58 |
|
em
Membru Mesaj Privat
 Din: targoviste
Inregistrat: 16-01-2007
Postari: 71
|
|
- stiti in ce zi mi s-au zis toate astea? de 1 aprilie! si mi s-a parut un thread amuzant; prea multa seriozitate pe aici...si chiar ma plictiseam...
_______________________________________ oameni si fapte.
|
|
| 05-04-2007 20:42:39 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |