emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: senina
|
|
|
taci
d david a scris:
canta FALS! si oricum,melodia ska'ul fara rost este o melodie destul de grea,ca linie melodica si rari sunt cei care o pot intona corect |
|
|
| 25-04-2007 00:31:41 |
|
|
|
mie nu mi se pare ca e fals, daca ai o voce pitigaiat sau mai '' batman'' asa, nu inseamna ca e fals,.. si piesa nu e asa grea ,.. scuze david, nu vreau sa te contrazic, sau sa start o polemica,.. nu am nici o carne cu tine
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 25-04-2007 19:21:37 |
|
|
|
bebe_spook a scris:
nu am nici o carne cu tine |

_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 27-04-2007 19:49:25 |
|
em
Membru Mesaj Privat
 Din: targoviste
Inregistrat: 16-01-2007
Postari: 71
|
|
eu zic k a cantat destul de bine...nici prea-prea,nici foarte-foarte...si chiar nu stiu ce auzi tu fals,david.paote un pic la "trompeta naaaaaaaaaaaaaare ton",dar...dar nu are rost sa comentezi,mai ales cand tu insuti recunosti ca nu ai nicio tangenta cu muzica.
_______________________________________ oameni si fapte.
|
|
| 27-04-2007 22:11:35 |
|
|
|
pe mine fata asta m-a impresionat. fara misto..
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 28-04-2007 00:44:58 |
|
|
|
em a scris:
eu zic k a cantat destul de bine...nici prea-prea,nici foarte-foarte...si chiar nu stiu ce auzi tu fals,david.paote un pic la "trompeta naaaaaaaaaaaaaare ton",dar...dar nu are rost sa comentezi,mai ales cand tu insuti recunosti ca nu ai nicio tangenta cu muzica. |
normal ca acum tu zici ca nu canta prost,doar pentru ca am zis eu ca falseaza.daca ziceam eu ca-mi place,tu ziceai ca e urat.tii neaparat sa ma contrazici,esti impotriva mea (si nu numai-asta e grav la tine.).ma intreb daca tu esti vreodata de acord cu ceva.
|
|
| 28-04-2007 16:04:49 |
|
|
|
eu nu m-am prins ... d david si em sunt clone ?
|
|
| 28-04-2007 17:52:07 |
|
|
|
Pentru ca scrieti in acelasi stil . 
|
|
| 30-04-2007 18:14:14 |
|
|
|
umm,depinde ce inseamna pentru tine "acelasi stil".te referi la greseli gramaticale,la ideile comune(care sunt,dealtfel,inexistente),la frazele formulate,sau la faptul ca folosim aceleasi cuvinte? asta e doar scris.n-am chef sa-mi bat capul acum dand explicatii inutile pentru ca nu am de ce.sunt foarte diferit de em.si in niciun caz nu sunt em( -e absurd)
|
|
| 01-05-2007 17:46:23 |
|
|
|
a zis!
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 18-05-2007 00:04:27 |
|
|
|
That video was so cute. Nu mi s-a parut ca a cantat rau, a fost ok, dar nu stiu mi-a dat asa o stare de bine.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 26-07-2007 19:29:16 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |