emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Iepurash
|
|
|
Ce ziceti, va bagati? Va trebuie doar un microfon la calculator, vreun album EMIL, evident si un site bun pentru uploaduri. NO VOICE OR TALENT REQUIRED. 
Astept cu nerabdare sa va ascult trilurile. Sorin, ar fi interesant sa faci si tu asta. 
PS: recomand http://www.rapidshare.ro

_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 30-12-2006 17:08:58 |
|
|
|
Hah, cu tranchilizante de cal si nu ma convingi sa ma fac de ras in modul asta... dar am voce sa fac "Uuu-uuuuuu" pe "Cei care zambeste " 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 30-12-2006 18:25:25 |
|
|
|
Poate beat as incerca asa ceva.
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 30-12-2006 20:16:01 |
|
|
|
dub-v a scris:
Poate beat as incerca asa ceva. |
Ok, cand te scot la o bere, doua, zece? 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 30-12-2006 22:28:57 |
|
|
|
moaaaaaa, eu vreau la partea (partile) lui Butch! dar trebuie sa fumez vreo trei zile non stop si dupa ma inregistrez.   
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 30-12-2006 22:41:13 |
|
|
|
Ar trebui sa facem de fapt un videoclip si sa-l punem pe youtube. Doar sunet e prea anost 
|
|
| 30-12-2006 23:39:19 |
|
|
|
alexandra, ma intrebam... are you butch obsessed?
|
|
| 30-12-2006 23:40:35 |
|
|
|
dub-v a scris:
Ar trebui sa facem de fapt un videoclip si sa-l punem pe youtube. Doar sunet e prea anost  |
Eu am un videoclip cu tine cantand, remember? Mwahaha 
|
|
| 31-12-2006 01:20:31 |
|
|
|
vreau si eu videoclipul ala :d ...    ... oh the great dab ve :d
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 31-12-2006 14:31:29 |
|
|
|
fannyflint a scris:
alexandra, ma intrebam... are you butch obsessed? |
nu.
|
|
| 31-12-2006 14:44:47 |
|
|
|
bebe_spook a scris:
vreau si eu videoclipul ala :d ...    ... oh the great dab ve :d |
Nu nu, nu se poate. Eu il tin la seif inca vreo 2-3 ani pana cand dabve o sa fie iubar feimas, si dupa aia il vand pe a shitload of money pe ibei. Eheeeeheee... 
|
|
| 31-12-2006 16:42:09 |
|
|
|
uu.. i'm in daca se tine
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 04-01-2007 15:45:27 |
|
|
|
D-i-a-n-a a scris:
Eu am un videoclip cu tine cantand, remember? Mwahaha  |
Oh nu!! Alea sa nu le arati la nimeni te rog

|
|
| 05-01-2007 14:32:34 |
|
|
|
dub-v a scris:
D-i-a-n-a a scris:
Eu am un videoclip cu tine cantand, remember? Mwahaha  |
Oh nu!! Alea sa nu le arati la nimeni te rog
 |
Scoate baaaanuuuuuuu

|
|
| 07-01-2007 00:30:31 |
|
|
|
Eu vin cu aparatul si filmez 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 07-01-2007 00:49:33 |
|
|
|
lumea din autobuz e nesuferita.se uita urat la mine cand am castile'n urechi si scot emil pe gura. hah..macar de-as fi afona,dar nu sunt :>
_______________________________________ cretinismul e comestibil.I dream plums.[devorator de fericire]
|
|
| 22-02-2007 22:21:17 |
|
|
|
la mine nu se uita nimeni urat. Si io dau din cap si din picior. Si nu ofer locul la nimeni. Si la Pisica mereu zic in gura mare "Cum eraaaaaa?"
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 22-02-2007 23:21:28 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
la mine nu se uita nimeni urat. Si io dau din cap si din picior. Si nu ofer locul la nimeni. Si la Pisica mereu zic in gura mare "Cum eraaaaaa?" |
gaftoni, dar tu esti mai special dearest! eu vreau sa ma intalnesc cu tine in troleibuz, ca am auyit ca stam pe zona, sa zbieram amandoi pe EMIL. de-abia atunci sa vezi golit de tot!
|
|
| 23-02-2007 23:18:40 |
|
|
|
si cu mineeeeeeeeeeeeeeeee
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 24-02-2007 09:05:29 |
|
|
|
dadada..hai toti.
_______________________________________ cretinismul e comestibil.I dream plums.[devorator de fericire]
|
|
| 25-02-2007 20:21:51 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |