emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: rania_21
|
|
|
am stat mult sa ma gindesc inainte sa scriu mesajul asta...ce vrei...noi "nationalistii" (nu te-ai putut abtine sa nu ma etichetezi ) sintem mai inceti... dupa ce mi-am stors din greu cei 3 neuroni am ajuns la concluzia ca n-are rost sa incerc sa-ti destram tesatura iluzorie pe care ti-ai cladit "existenta" (vezi folosesc un limbaj aproape poetic..."influente eminesciene" ) oricit m-ar amuza "discutia" asta ma vad nevoit sa-i pun capat...nu de alta dar trebuie sa citesc repede ultimul numar din "romania mare"... hai salut!
|
|
| 19-12-2006 14:28:49 |
|
|
|
silly bAbE a scris:
haha. las ca stiu ca te dadeai la ea. o cheama andreea balauta ( or sth ). si e a 11a la mine in liceu. ptr voix erau informatiile. gata cu offtopicul. promit. |
da, ma, stiu, a fost prietena unui prieten de-al meu aici inchei si eu offtopic-ul 
_______________________________________ Ce-i frumos, si Lui Dumnezeu Ii place, dar se pare ca nu avem aceleasi gusturi.
|
|
| 19-12-2006 16:19:06 |
|
|
|
Pokemonule,inca o data te "afirmi" prin dorinta de a-ti impune parerea prin bataie...comportament demn de varsta ta,n-am ce zice!Plus ca venind vorba de house vocal...asta a fost prestatia ta in cadrul unui concert din vara...a, si te legi de david cristian ca nu stie ca se intra in europa in 2007...HELLO!!!in europa aia-s democrati nu se iau la bataie!...dar ma rog...oricum..esti patetic..
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 19-12-2006 17:26:47 |
|
|
|
lala a scris:
Pokemonule,inca o data te "afirmi" prin dorinta de a-ti impune parerea prin bataie...comportament demn de varsta ta,n-am ce zice!Plus ca venind vorba de house vocal...asta a fost prestatia ta in cadrul unui concert din vara...a, si te legi de david cristian ca nu stie ca se intra in europa in 2007...HELLO!!!in europa aia-s democrati nu se iau la bataie!...dar ma rog...oricum..esti patetic.. |

_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 19-12-2006 21:46:15 |
|
|
|
  thuamneeeeeee unde s-a ajuns!!!!!!!!!!!! lala draga, Poke e un fin! dar nu stii tu!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 19-12-2006 21:47:21 |
|
|
|
Daca vreti sa ne batem cand doriti Dumneavoastraca doar asa fac punchistii cu mintea ingusta. tralala.....interesant mod de a vedea lucrurile....cat de germanica poti sa fii....ai sesizat din * umorul....nu ma bat cu nimeni,urasc violenta....oricum daca o sa te intalnesc am sa-ti explic mai multe(nu te bat nici pe tine nici pe labarul ala)...era doar o gluma si de prestatia mea in concertul nationalist basarabia pamant sramosesco-daco-getic....am prestat bine ...trebuia sa trag o basina si sa plec...(super sonorizare...cea mai tare),,,sunt sigur ca era bestiala sonorizarea brusc daca aparea un cor de recitatori de poezii de vadim tutor,dabija,victor tulbure si fii Pace tie tralala fiinta cu nume de pseudosquat in bucuresti 
_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 19-12-2006 21:52:29 |
|
|
|
S-a ajuns destul de departe incat sa pot inchide topicul, bine? Va rog nu ma criticati ca-l inchid dar nu cred ca sunt mai mult de 3 useri interesati de acest topic: alexandra, pokemonul si eventual lala iar acestia 3 isi pot lua id-urile frumos si-si pot trage o conferinta cat sa rupa serverele de yahoo.
Daca mai sunt si altii, ve rog, scuzati-mi ignoranta (david nu se pune pentru ca stiu eu ca nu are nicio treaba cu formatia e.m.i.l. si ca a intrat pe forum doar de dragul discutiei de fata).
Sarbatori fericite!
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 19-12-2006 23:36:55 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |