emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
BABY_INIMIOARA23
Femeie
24 ani
Bucuresti

cauta Barbat
24 - 34 ani
emilrulz / Formatii, artisti ... alta muzica / Punk Rock Underfest Editia 2, 25 noiembrie 2006, preoteasa, sala mare Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10
psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862
poftim?! ireal. tavi, think of the children! sper sa existe o sansa. nu il lasa sa moara fara o lupta.

30-11-2006 15:29:07

mdeah
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 30-11-2006
Postari: 2
tavi, inainte de a-ti arunca frustrarile referitoare la inchiderea under-ului in public, de ce nu stai cateva minute sa te gandesti ca acel club nu mai era demult probabil fara oamenii aia in care tu arunci acum cu kkt (PE INTERNET!!!!!DOAMNE!) 2 la mana, nu inteleg de unde comportamentul asta copilaresc: daca under se inchide din nshpe mii de motive, asuma-ti responsabilitatea (sau mai bine iresponsabilitatea) si nu mai da vina pe prima chestie care iti vine in minte!
3 la mana, CAT AU BAUT FRATE????

30-11-2006 16:08:40

Stamicin
Membru
Mesaj Privat

Clubul Underworld nu se inchide pentru ca niste membri EMIL ar avea niste datorii (si asa mari datorii sa acopere chiria pe 4 luni) ci pentru ca Tavi..nata si-a lasat barbatia la usa. Stii Tavi, de la o anumita varsta, nu mai dai fuga la mama. S-o fi nascut Underfestul in Underworld, dar Underworldul a patentat Underfestul? Faptul ca tu faci publice niste informatii trunchiate sau niste minciuni distorsionate fara sa ai dovezi palpabile, te face sa iti dai singur bobarnaci. Pana una alta, membrii EMIL au venit in Underworld in calitate de indivizi, si nu in calitate de membri EMIL, deci trateaza-i ca atare, ca vorba aia, ai club in societate capitalista. Problemele interne Underworld nu vizeaza opinia publica. Ceea ce faci tu se numeste mizerie sinistra, iar clubul nu se inchide din ce motive vrei tu, ci din cele existente.

30-11-2006 16:16:27

tavinata
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 28-11-2005
Postari: 69
nu am zis ca sunt MOTIVUL PRINCIPAL, ci doar unul din multele motive. Am facut-o publica deoarece este singurul mod in care cred ca ii pot face sa se simta intr-un fel aiurea, ca altfel nu ii intereseaza.

30-11-2006 16:18:46

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

Din: Mama
Inregistrat: 01-09-2005
Postari: 1571
bah pai io am fost aseara si era grozav si era lume. Bine erau multi studenti straini dar am jucat fusbal cu 50000 ora frate si era mult stejar si fusese si un concert si acolo sunt multe chestii si au toti atatea amintiri si peretii cu toate posterele alea si concertele si toti se duceau dupa un concert in Under si stateau pana dimineata. Acum trebuie sa ma duc repede sa fac poze cu tot ca sa am amintiri. Dar ce ce plm sa se inchida. Si noi cu ce mai ramanem, cu Expirat? Sau Fire? Ce cacat...

30-11-2006 16:25:07

alexandra
Membru
Mesaj Privat

Din: Brasov
Inregistrat: 05-07-2005
Postari: 494

tavinata a scris:

Am facut-o publica deoarece este singurul mod in care cred ca ii pot face sa se simta intr-un fel aiurea, ca altfel nu ii intereseaza.

ha? mie mi se pare ca dumneavoastra cam exagerati? hai sa facem publice atunci toate chestiile care ne deranjeaza la oamenii din jurul nostru, hai sa aruncam cu cacat in tot si toate doar ca sa ne gasim o scuza, doar ca sa ne justificam actiunile. daca tot e vorba si de "alte motive", de ce nu le faci publice si pe alea? sau de ce nu dai si explicatia rationala pentru care se inchide bomba?
si, in plus, as vrea ca si cei trei membrii EMIL sa vina si sa ne zica lucruri urate despre Under si oamenii de acolo. nu ti se pare normal? mie mi se pare de bun simt! drept la replica se numeste.
si nu, nu le iau apararea daca asta urmeaza sa mi se reproseze. pusr si simplu mise pare normal sa aflam cum sta treaba cu adevarat, nu doar cum sta treaba dpdv al lui Tavi.
a! si de ce sa ii intereseze? adica ati semnat vreun contract de confidentialitate? de drepturi la baut pe datorie? ca eu nu inteleg!?!?!

30-11-2006 16:31:48

alexandra
Membru
Mesaj Privat

tavinata a scris:

Toata lumea o sa uite de noi in scurta vreme, o sa uite si de faptul ca prima editie a festivalului Punk Rock Underfest s-a nascut in acest micut club din Bucuresti.

da, s-a "nascut" acolo, dar se stia (in presa chiar) ca urmatoarea se va tine la Preoteasa!!! asa, ca?!?! eu nu inteleg nici aici!
si lumea nu o sa uite, daca Underul a insemnat ceva pentru ea sau daca Punk Rock Underfest a contat macar un pic. parerea mea e ca si aici, tot tu ai gresit (aici=cu a doua editie).
succese!

30-11-2006 16:35:51

tavinata
Membru
Mesaj Privat

Lasand supararea la o parte, va invit pe toti cei pentru care Underworld a insemnat ceva, amintiri frumoase (nu neplacute cum cred ca probabil a avut alexandra din moment ce il numeste "bomba" sa treceti pe aici in zilele care au ramas. Azi, maine, sambata, duminica, luni, marti si pe 6 miercuri, petrecerea de adio. Si membri EMIL sunt invitati, ba chiar si cei care ne-au vrut raul, oricine s-a simtit bine sau a fost deranjat de noi.

30-11-2006 16:41:10

jeansucprigat
Moderator
Mesaj Privat

Inregistrat: 01-07-2005
Postari: 243
Nu trebuie sa intelegi nimic alexandra ..lucrurile astea nu te privesc pe tine sau oricine de pe forumul asta..astea sunt chestiuni de rezolvat intre ei fata in fata.Aici nu se cere drept la replica pt ca nu suntem la gazeta..hai sa nu ne transformam de tot in telenovelisti si sa cautam in rahat aiurea..e treaba lor si atat.

30-11-2006 16:41:34

alexandra
Membru
Mesaj Privat

stiu ca nu e treaba mea si tocmai de aceea am precizat ca voi fi acuzata ca le iau partea, dar nu mi se pare corect ce incearca Tavi sa faca... adica puii mei, a vrut sa spele rufele murdare in public, sa le spele pana la capat!.

p.s.: pentru Tavi: am amintiri chiar foarte placute de acolo. asta ca sa stii si tu. asta nu ridica underul la alt statut.

30-11-2006 16:45:27

mdeah
Membru
Mesaj Privat

daca nu este decat treaba lor de ce tavi a facut-o publica? in fine, mai am o singura chestie de zis: Tavi, chiar credeam ca in ciuda aparentelor chiar apreciezi unele lucruri. Ma refer la faptul ca oamenii care au lucrat acolo chiar au pus suflet la un moment dat (pentru a pastra ce a fost frumos). Dar nu, hai sa aruncam cu kkt. It's your choice!!!!!
La inceput nu vroiam sa-i zic lui tavi cine sunt, dar wtf...daca tot se da totul pe fata: sunt andreea...aia care a lucrat acolo ceva timp.
si inca o data: mare greseala ai facut cu postul asta!!!!!!!!dar presupun ca ti-ai dat seama dupa raspnsurile primite.

30-11-2006 17:04:22

Rain
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-10-2005
Postari: 980
la un moment dar era vorba si de o schimbare de locatie parca ... se vb pe forumul underului ... daca macar e vorba de inchidere , nu exista sansa de mutare, totusi ? asa va ramane macar numele ... ca amintirile frumoase raman oricum ...

30-11-2006 17:10:01

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

dar din amintiri nu poti trai... asa ca poate o redeschidere pe viitor, ceva? macar o sansa doua? Nici macar nu trebuie sa se redeschida asa curand, dar macar sa o faca. Eu chiar as vrea sa stiu de ce nu mai poate functiona Underul. Si ce de plm unele gen Club A raman in picioare...
   fara Under o sa ajung sa stau in casa. Poate o sa ma apuc de manele ca-s destule cluburi asa. Inca nu pot sa cred ca se va inchide.

30-11-2006 17:43:54

cobe
Membru
Mesaj Privat

Din: bucuresti
Inregistrat: 06-10-2005
Postari: 876
in under au avut cobe primul concert

30-11-2006 18:36:28

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524
this was so unexpected. Deci nu stiu saptamana asta a fost mult prea groaznica sa fie adevarata. Sunt sigura ca e doar un cosmar ingrozitor si maine cand ma voi scula va fi vineri 24 noiembrie si totul va fi bine si underul nu se va inchide............................. underul nu are voie sa se inchida

30-11-2006 19:57:10

Stamicin
Membru
Mesaj Privat

Tavi, era mai bine sa salvezi "povestea frumoasa" frumos. Despre asta e vorba.

30-11-2006 20:01:13

tavinata
Membru
Mesaj Privat

Stiu ce reprezenta Underworld pentru multi dintre voi si multi dintre voi stiu ca acest club aproape ca era non profit, doar pentru ca noi am vrut sa existe asa ceva. Din pacate nu ma putem pastra acea locatie, deoarece ne depaseste financiar, chiria se va scumpi mult si am decis sa il inchidem decat sa il stricam cu muzica fitoasa sau alte mizerii, cum mai stiu eu alte cluburi. In momentele astea sunt foarte trist, mai ales cand vad ca acele persoane care se bat cu pumnii in piept ca "Underworld este casa lor" nu sunt alaturi de noi in momentele astea. Stiti cum este, cand corabia se scufunda, toata lumea pleaca...
Am sa deschid de maine un caiet, ce se va afla la bar, unde cine doreste sa ne transmita un mesaj de incurajare este binevenit. Conteaza mult pentru noi, mai ales pentru moralul nostru sa vedem ca nu am existat degeaba...Va multumesc tuturor, si imi cer scuze ca imi spal uneori rufele in public, dar asa sunt eu, un om ca toti oamenii, ce la suparare nu mai tine cont de etica.

30-11-2006 21:04:51

tavinata
Membru
Mesaj Privat

Asta a fost ultimul mesaj aici, deoarece consider ca din cauza mea, suntem off topic. Daca mai doriti sa vorbim despre asta, sa deschida cineva un topic nou. O seara buna!

30-11-2006 21:07:02

silly bAbE
Membru
Mesaj Privat

Din: brasov
Inregistrat: 25-03-2006
Postari: 1133
doamne. io nu mai am cand sa ajung in under. imi pare ff rau mai ales ptr voi, care v'ati trait o mica parte din viata acolo (noptile punkiste :P ) si sunt alaturi de voi. imi pare rau si ptr mine ca nu mai am cand sa ajung acolo, dar io sper ( macar o speranta sa mai existe) ca ca se va mai putea face ceva...sau macar se va incerca.

30-11-2006 22:41:34

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

pai plm cautam alt loc , poate intr-un cartier sau intr-o boxa, nici nu trebuie sa fie central. Eu cautasem camera de camin in Kogalniceanu desi am unde sa stau numai ca sa am unde dormi si sa pot merge mai des in Under. Cat de scump poate sa fie locul, ma gandesc ca nu orice bar de fitze merge acolo in subsolul ala asa ca poate nu ar trebui sa fie prea multe pretentii . Dar ma, rog, vorbesc pe langa cauza.
  Eu tot sper ca in cateva luni o sa fie din nou un Under pe undeva....

30-11-2006 23:24:58

Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!