emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Fely
|
|
|
waa, dude, injura pe cineva sau ceva ca sa vedem daca esti baiat sau nu
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 12-03-2007 18:49:15 |
|
|
|
Dragul meu prieten drag Gaftonel (nu te superi k te alint asa,nu?- ma gandeam eu! ), Cocororubombutia ta,imi cer scuze k nu-ti pot demonstra cat de barbat sunt eu prin folosirea acelor cuvinte sensibile cu care ne incanti de fiecare data si datorita carora ai fost numit oficial "orator" sef, dar eu,ca o fiinta umila ce traieste in umbra inaltimii tale, nu imi permit sa ridic capul in fata superioritatii cu care ai fost inzestrat de divinitate. Imi pare rau ca nu ma crezi ca sunt baiat, pentru ca tin foarte muuuuuuuuuuuuuuuuuuult la parerea celor ca tine...da,asa..uite cum plang...
|
|
| 13-03-2007 20:11:03 |
|
|
|
zeul nostru esti gaftoni
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 13-03-2007 21:03:44 |
|
em
Membru Mesaj Privat
 Din: targoviste
Inregistrat: 16-01-2007
Postari: 71
|
|
well done,Mr.DD!
_______________________________________ oameni si fapte.
|
|
| 13-03-2007 22:06:10 |
|
|
|
pregateste-te de urmatoarele replici ale lui gaftoni acum
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 13-03-2007 22:08:08 |
|
|
|
vai coaee, sunt socat... pe bune... din fericire astia ca tine sunt eliminati in decursul timpului prin procesul de selectie naturala... sau poate te reproduci si tu asexuat ca em? ma rog, hai sa mutam si acest sir de contre acide, respectiv de o sexualitate confuza pe alt thread ca sa nu poluam inutil... propun leul si geaca lui Adibas 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 14-03-2007 00:32:24 |
|
|
|
daca vrei sa te iei de cineva si sa alegi cea mai naspa combinatie posibila.. ia-l pe gafttoni. dar n-o sa prea ai spor la cearta. good luck still 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 14-03-2007 15:11:31 |
|
|
|
ia ma ca ma iau eu de gaftoni,... bai alex,.. ia iesi afara ai tupeu ? ... hai s-o dam cioara , parte in parte :P .. parsivaa
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 14-03-2007 16:01:49 |
|
|
|
auzisem de emil... ma mancase curiozitatea. asa ca am luat si eu ceva melodii de pe net. bineinteles ca mi-au placut. apoi a venit concertul de pe 30 martie 2006 si a fost decisiv in adorarea trupei- am devenit dependenta de atmosfera si de sentimentul ala unic pe care il ai la concerte. si de-atunci am exasperat pe toata lumea care intra in raza mea verbala cu expresia:"vreau concert emil!"
_______________________________________ You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.
|
|
| 14-03-2007 21:37:44 |
|
|
|
mie-mi place chestia cu "fan din paleolitic" 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 26-07-2007 19:39:58 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |