emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: fata_rea
|
|
|
Dupa ultimele discutii de pe forumul E.M.I.L. imi permit sa va intreb cum ati ajuns voi fani emil!! si mai ales de ce?? Desi banuiesc ca mai mult de jumate sunteti fani emil doar pt ca : "Sunt punker si fac ce vreau!" iar emil e genul de trupa care iubeste pe toata lumea nu-si cauta un public anume!
Anyway emil rulz si asta nu se va schimba!!
And Disco sucks
_______________________________________ ......disco sucks......
|
|
| 23-10-2006 22:32:07 |
|
|
|
nu sunt fana emil ca "sunt punker si fac ce vreau" ci pt ca imi place ce canta baietii si non-mesajul pe care il transmit...a si pentru starea de bine pe care mi-o creeaza piesele...nu mai stiu cum am ajuns sa ascult EMIL...adica imi amintesc ceva vag...un parc...o prietena care fredona copacii infloriti si..cred ca de-acolo a plecat toata chestia...
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 23-10-2006 22:43:25 |
|
|
|
Pinky a scris:
Dupa ultimele discutii de pe forumul E.M.I.L. imi permit sa va intreb cum ati ajuns voi fani emil!! si mai ales de ce?? Desi banuiesc ca mai mult de jumate sunteti fani emil doar pt ca : "Sunt punker si fac ce vreau!" iar emil e genul de trupa care iubeste pe toata lumea nu-si cauta un public anume! |
Am ajuns in circumstante ciudate sa le iau un interviu. M-am dus la un concert ca sa le fac review. Mi-a placut la nebunie and i got hooked. the end.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 23-10-2006 23:23:47 |
|
|
|
ca alina. o prietena tot fredona ( culmea) ac melodie adica copacii infloriti si am rugat'o sa'mi dea o melodie, 2 si mi'au placut super mult! mi'a placut ritmul, si versurile erau simpatice. si de atunci nu am ratat vreo mel sau concert in bv. ( ma rog, n'am prea avut posibilitatea sa merg si in buc la concerte, dar am mai prins si in alte locuri). punct.
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 23-10-2006 23:39:32 |
|
|
|
imi plac ursii, berile si chitarile bass. destul cat sa imi placa E.M.I.L. , zic eu (p.s. ... si E.M.I.L. nu e punk, asa ca nu tzine faza cu "sunt punker si fuck ce vreu" :P )
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 24-10-2006 00:51:19 |
|
|
|
eu sunt punker si fac ce vreu
_______________________________________ da-te
|
|
| 24-10-2006 09:53:07 |
|
|
|
mi-au facut o super prima impresia.... un amic mi-a dat sa ascult.. mi s-au parut funky 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 24-10-2006 16:50:56 |
|
|
|
Pinky a scris:
Dupa ultimele discutii de pe forumul E.M.I.L. imi permit sa va intreb cum ati ajuns voi fani emil!! si mai ales de ce?? Desi banuiesc ca mai mult de jumate sunteti fani emil doar pt ca : "Sunt punker si fac ce vreau!" |
avand in vedere modul "extrem de prietenos" in care ai pus intrebarea as putea sa iti spun de primul meu concert emil unde m-am simtit foarte tare desi eram singura. Dar asta nu ma face fan, in 4 ani de cand ii ascult as fi avut destul timp sa ma reprofilez si sa trec la ocs sau altar. Inca ii ascult pentru ca eu am o frica aproape patologica de ideea ca o sa cresc si ca o sa ma schimb si ca timpul inevitabil va trece si ca ideile si principiile pe care le am acum, peste cativa ani se vor schimba fundamnetal. Sunt ingrozita de faptul ca am 18 ani si ca in mai putin de un an se va termina liceul care mi s-a parut ca nu a durat mai mult de 3 luni. Adevarul e ca fata de acum 4 ani, nu mai sunt chiar aceeasi si muzica pe care o ascult e destuld e diferita, iar emil sunt printre foarte putinele elemente pe care inca le mai pastrez de atunci asa ca ma agatz de trupa asta pentru a-mi conferi o oarecare baza cand ma mint ca eu in astia 4 ani nu m-am schimbat si ca indiferent de varsta eu o sa raman aceeasi zuza. sau poate pentru ca sunt punker si fac ce vreau.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 24-10-2006 16:56:04 |
|
|
|
OK!! Imi cer scuze pt felul in care am formulat intrebarea! Oricum idea e ca eu am ajuns la un concert emil acum vreo 5-6 ani nici nu mai stiu bine din absurd! Eram baut si eu si amicii mei, am vazut concert in Fire si am intrat!
Am ramas surprins de admosfera, toata lumea era prietena si atunci parca am vrut sa intru si eu in "Familia E.M.I.L."!! de atunci sunt si eu pe la ce concerte apuc dar am mereu in geanta oriunde merg 2 cd-uri ambele de la emil!! (originale apropo de alta discutie)!!
Plus ca am avut ocazia sa-i cunosc pe baieti si datorita lor m-am intors in spatele tobelor!! 7 ani de cand se chinuie sa iasa din underground mi-au dat de gandit! "Dak renunti de ce te-ai mai apucat!!" --> cam asta e ceea ce imi transmite mie E.M.I.L.!!!
_______________________________________ ......disco sucks......
|
|
| 24-10-2006 19:37:03 |
|
|
|
mie mi-a dat o prietena un sidiu cu mai multe lucruri printre care si emil si asta a fost demult si nu inteleg cum ar putea unii sa renunte pur si simplu la muzica celor de la emil ca e geniala..
|
|
| 24-10-2006 23:30:24 |
|
|
|
am inceput s`ascult acum ceva timp..la un chef.. s`a bagat cam tot ce scosesera baietii.. si mi`a placut.. si`asa am ajuns si pe la concerte.. iar in vama ..au rupt zona mereu..
_______________________________________ am alergat odata cu timpu`...
|
|
| 08-12-2006 09:08:53 |
|
|
|
cu multa grija
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 08-12-2006 18:40:44 |
|
|
|
yo am ajuns aiurea pe la un concert emil ...si am ramas chiar impresionata ...aveam cateva mel in calc ....dar erau ingrozitor inregistrate shi nu reushisera sa-mi capteze atentzia.. da uite ca spiritul ala de turma face bine uneori ....am ajuns cu turma la concert emil ...shi am ramas printre oitzele..care inca mai asculta asa ceva ...
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 17-12-2006 17:07:03 |
|
|
|
piesele, oricat de prost ar fi fost inregistrate (daca nu erau live-uri) oricum se aud mai bine ca in concert. asadar ma intreb ce te-a impresionat: cum arata sorin/gabi/stoi/barbu/piti sau?
|
|
| 18-12-2006 01:56:59 |
|
|
|
hahaha ...nu ...culmea, nu de asta e vb...chiar mi-a plakut ce auzeam ...shi faza e ca ce aveam yo de la ei ...erau nishte piese...inregistrate cu telu ...la un concert ....iti dai seama ca se auzeau ingrozitor:-s...deci erau nishte live-uri ...nu ca emil ar fi nashpa live )... vad k pe aici tot se interpreteaza:-s
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 26-12-2006 17:36:03 |
|
|
|
dub-v a scris:
Datorita Dianei  |
Hehehe 
Eu, daca-mi aduc bine aminte... mi-a bagat pe gat Piti.  Adica... ma imprietenisem cu el prin Fire, si tot imi imprumuta CD-uri cu ska si punk. Si pe unul din ele (foarte subtil, musiu' Piti), erau evident si cateva demo-uri Iemil. Si uite-ashe.
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 27-12-2006 02:19:49 |
|
|
|
demo demo... dar "emil" este o piesa geniala  pacat ca nu e pe niciun album
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 27-12-2006 02:28:27 |
|
|
|
americanidiot a scris:
demo demo... dar "emil" este o piesa geniala  pacat ca nu e pe niciun album |
Da' chiar... aproape uitasem de acest magnific slagar. 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 27-12-2006 02:41:33 |
|
|
|
se mai vorbise de asta pe vreo doua topic-uri. geniala indeed. idiot american, 
|
|
| 27-12-2006 03:44:26 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |