emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: dragutza_buc
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 |
|
|
|
danahm a scris:
Gaftoni a scris:
Misto concertu, pacat ca oamenii astia voiosi nu se arata si cand e pe bani concertu, misto pogo, misto dupa aia in under. |
: noroc k era alina pe acolo sa ma mai intrebe ce mai fac si d-astea k voi erati prea ocupati   viva la sweepy   |

_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 11-11-2006 01:01:06 |
|
|
|
niste poze diverseemil zip
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 11-11-2006 17:04:42 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
nobush e amanta mea..... |
POFTIM? Cand s-a intamplat asta? mah eu mi-am neglijat serios copilul in ultima vreme. adica stiam ca ii acord mult mai multa atentioe fiicei mele, ca de ea imi place mai mult, dar totusi................ 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 17-11-2006 17:43:19 |
|
|
|
se pare ca nu esti o mama prea atenta...
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 17-11-2006 21:15:44 |
|
|
|
ntz ntz ntz...
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 17-11-2006 21:22:38 |
|
|
|
fazfaz a scris:
se pare ca nu esti o mama prea atenta... |
mda intr-adevar........... hmmm dar nu stiu fiica mea e asa de tare, ca am uitat ca mai am un fiu. eh well, e baiat mare, se descurca el :P
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-11-2006 19:48:48 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |