emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: senina
|
|
|
daca nu ar fi frig totul ar fi ok....brrrrrr..nici nu vreau sa ma gandesc..cancer....da puteti sa faceti focuri de tabara...have fun daca va duceti..eu nu pot
_______________________________________ because I got high!!!
|
|
| 26-09-2006 23:46:09 |
|
|
|
deci am gasit cazare cu 30RON/noapte la Punk Rock Hotel...so...care e interesat?
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 27-09-2006 13:37:23 |
|
|
|
 excursie cu clasa la punk rock hotel. METAL FRATE!111
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 27-09-2006 14:08:44 |
|
|
|
nici mie nu-mi vine sa cred
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 27-09-2006 14:17:15 |
|
|
|
atat s-a ieftinit punk rock hotel? eu as merge daca ne strangem mai multi. Si daca nu, organizez un weekend la sighisoara mai incola, spre decembrie...
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 27-09-2006 15:32:38 |
|
|
|
americanidiot a scris:
gaftoni a scris:
daca nu pierdeam telefonu in vama acum aveam numarul
|
tu pierzi cate un telefon peste tot pe unde te duci? |
de data asta am pierdut si ghiozdanul, un tricou scump cu harley davidson si o pereche de chiloti murdari, de fapt toate au fost ciordite....
|
|
| 27-09-2006 15:33:48 |
|
|
|
pai pe bune ma...vreau sa-mi iau la revedere de la vama asa cum se cuvine ..e bine ca pana acum sunt vreo 3-4 doritori...mai ganditi-va si-mi spuneti si mie ca sa stiu   
|
|
| 27-09-2006 15:46:57 |
|
|
|
eu plec in alta excursie si oricum trenul ma costa 700 de mii pana la mare deci n'as putea . distractie placuta alina! ( si celor care merg)
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 27-09-2006 21:18:14 |
|
|
|
mersi si tie
|
|
| 27-09-2006 21:20:24 |
|
|
|
silly bAbE a scris:
eu plec in alta excursie si oricum trenul ma costa 700 de mii pana la mare deci n'as putea . distractie placuta alina! ( si celor care merg) |
de ce? esti metodista? eu merg pana la bucuresti cu 20 de mii si pana la constanta cu 40 ..deci as face brasov -constanta cu maxim doua sute, asta ca sa nu am nici o problema
|
|
| 27-09-2006 22:17:02 |
|
|
|
cu 200 de mii? nici daca as merge cu personalul nu ar fi asa ieftin ! si da prefer sa platesc cva putin, oricat, decat sa ma trezesc data jos din tren! nu vreau sa inghet prin cine stie ce alte gari! as merge oricand la mare, dar am si parinti ! (din pacate) ms alina!
|
|
| 27-09-2006 22:49:07 |
|
|
|
HELLOOOOOOOOOOOOO, tu pe ce lume traiesti? ai idee cat e personalul brasov-bucuresti cu reducere (ca banuiesc ca esti eleva)? 61 de mii. bucuresti-magalia-85 de mii. si cat o mai fi maxi-taxi pana in vama, daca nu o iei pe jos. deci de unde dracu 700 de mii?
|
|
| 28-09-2006 03:15:56 |
|
|
|
dus intors cu rapidul era 700 de mii. cu personalul 300. (preturile erau DUS-INTORS, ca sa fie clar). si e pb si de bani, si de parinti, si de cealalta excursie! si punct.
|
|
| 28-09-2006 09:43:39 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
atat s-a ieftinit punk rock hotel? eu as merge daca ne strangem mai multi. Si daca nu, organizez un weekend la sighisoara mai incola, spre decembrie... |
io ma gandesc serios sa fac rev la sighisoara...ai vreo idee d preturi sau ceva?
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 28-09-2006 11:40:04 |
|
|
|
In Sighi noi stateam intr-o casa abandonata.
|
|
| 28-09-2006 15:04:09 |
|
|
|
s-a stabilit.weekendu viitor(nu asta celalalt)se merge in vama...se pleaca de vineri dimineata si se ajunge duminica seara.camera cu pat matrimonial e 30 RON dupa cum am mai spus.ah!!si se merge cu rapidu...deci..anyone?
|
|
| 03-10-2006 22:22:08 |
|
|
|
de persoana sau camera in total cu pat matrimonial e 300 de mii?
|
|
| 04-10-2006 01:43:34 |
|
|
|
weekendu viitor bucurestiul are scoala.
|
|
| 04-10-2006 02:20:41 |
|
|
|
camera e 300
|
|
| 04-10-2006 10:29:04 |
|
|
|
e fain in octombrie.. dar mai fain e in ianuarie... sincer... asa k toti cei care nu mergeti acum in oct ..v`astept in ianurie sa facem un drum  
_______________________________________ am alergat odata cu timpu`...
|
|
| 09-10-2006 22:31:50 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |