emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: bestiuta_2006
|
|
|
Odata si-odata tot o sa vina, nu?
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 29-09-2006 12:03:57 |
|
|
|
uitati cum chinuie pe unii talentul 

_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 30-09-2006 14:11:39 |
|
|
|
whoa, ce tare ti-a iesit aleca! ar putea sa fie un nou imprimeu pt tricou 
_______________________________________ i love my dad`s credit card :)
|
|
| 30-09-2006 14:38:31 |
|
|
|
ua...lol... merci. it could have been better though... 
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 30-09-2006 17:14:42 |
|
|
|
albumu e tare 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 30-09-2006 18:23:08 |
|
|
|
cata! nu te-am vazut la concert! 
(l-a share-uit careva pe dc?)
|
|
| 30-09-2006 18:27:02 |
|
|
|
si prin iasi cand??? ..vrem si noi niste baieti!!!
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 30-09-2006 19:57:06 |
|
|
|
sunteti numai fete?
_______________________________________ da-te
|
|
| 30-09-2006 23:51:49 |
|
|
|
Duuuuuuuuuuuude cat de bestiali au fost Niste Baieti..... si mai ales ca au cantat la sfarsit Hurt de la Johnny Cash a fost incredibil... la inceput nu stiam despre ce e vorba dar cand am auzit primele cuvinte...am ramas masca. E exact asa cum ar trebui sa sune piesa asta dar ar fi rock... e cea mai tare varianta posibila... Felicitari..
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 01-10-2006 10:48:54 |
|
|
|
nu bre..mai sunt si baieti pe-akolo
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 01-10-2006 12:34:56 |
|
|
|
albumul chiar e cul, l-am facut si mp3uri pentru cei care n-au putut ajunge la concert sa si-l achizitioneze si se aude surprinzator de bine. calitate foarte buna. nu ma asteptam la asta, mai ales ca la inceput Niste Baieti nu credeam ca o sa ajunga o trupa .. hm.. conventionala, sau semi-conventionala macar. dupa cum zicea matei, "probabil cel mai bine inregistrat album punk romanesc".
_______________________________________ confetti...
|
|
| 03-10-2006 13:40:40 |
|
|
|
...dap//e fuarte tare .....toate melodiile e tari 
_______________________________________ for the horde!
|
|
| 03-10-2006 13:55:40 |
|
|
|
ieri au fost faini. a fost destul de gol. vreo 15 persoane din cele 20 de-acolo venisera pentru emil. se termina cobe, aud discutie "bai, au zis ca urmeaza niste baieti" "pai da, au laut pauza. astia au fost niste baieti, probabil mai au cateva cantece si canta emil"
desteapta miscarea cu "membrii E.M.I.L" de pe afis.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 03-10-2006 20:56:34 |
|
|
|
psy a scris:
albumul chiar e cul, l-am facut si mp3uri pentru cei care n-au putut ajunge la concert sa si-l achizitioneze si se aude surprinzator de bine. calitate foarte buna. nu ma asteptam la asta, mai ales ca la inceput Niste Baieti nu credeam ca o sa ajunga o trupa .. hm.. conventionala, sau semi-conventionala macar. dupa cum zicea matei, "probabil cel mai bine inregistrat album punk romanesc". |
prietene, ai idee cat de mult au muncit baietii astia sa faca albumul???? Ai idee cat de mult au repetat inainte de asta?? ai idee cate persoane au pus umarul la acest proiect?? ai idee ce efort fizic a fost ca sa se faca niste concerte???
mi se par deplasate absolut toate remarcile tale de asa zis "punk-guru", si din cauza oamenilor ca tine miscarea asta nu va lua niciodata amploare si nimeni nu va fi respectat pt ce face...(vezi ce ai scris mai sus cu mp3-urile)
extraordinar! niste baieti l-au surprins placut pe psicho! Inseamna ca e o trupa grandioasa!
este f trist...
PS lui Billy Gould i-a placut EMIL. Dar da-l in sange cu Faith No More-ul lui cu tot! Oare ce zice psicko despre EMIL?!
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 03-10-2006 22:01:18 |
|
|
|
pentru cei ca mine care din motive de "bad timing" nu au putut ajunge tocmai la *acest* concert ... o sa mai fie like si pe 13 in b cd-uri de vanzare ?
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 03-10-2006 22:15:24 |
|
|
|
Nu cred ca psy a zis cu rea intentie ce a zis,si in fond el va lauda,ce e asa rau in asta?toti credeam ca "Niste baieti" e doar o "trupa" care se aduna din an in Paste sa cante in under cu vreo ocazie speciala si uite ca nu e asa si ca ati scos si album si e f bine
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 03-10-2006 23:08:32 |
|
|
|
ideea e ca psy a devenit un om enervant in ultima vreme.
albumu suna fain. si e inregistrat bine. Si are backup vocals si e facut profi. Si il am mp3(dar nesharuit pe disi), si trimit vreo 2-3 melodii(inc ama gandesc care) la cei din orasele unde mai au concerte. una e "bai, vin nsite baieti, unii care fac coveruri punk la slagare", alta e "ia si asculta, vin la tine poimaine." mama s-a aratat indignata.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 03-10-2006 23:54:51 |
|
|
|
Fen a scris:
mama s-a aratat indignata. |
mamei ii place 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 04-10-2006 00:00:40 |
|
|
|
Eu vreau sa stiu cand si unde mai pot gasi acest material discografic.
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 04-10-2006 00:03:03 |
|
|
|
1. am inteles ca au muncit mult, doar ca faceam referire la acum un an, cand nu ma asteptam sa ajunga asa, si cred ca nici ei. 2. cred ca am gresit groaznic de mult ca le-am facut mp3uri si le-am dat unei fetite din arad careia i-a placut o inregistrare live de mai de mult. trebuia sa astepte sa se faca concert si acolo sa poate sa si-l cumpere ea. imi pare rau. copyrighted, stiu. am distrus miscarea asta prin fapta mea rea. n-o sa mai impart asa ceva. 3. ma simt insultat, eu chiar voiam sa zic lucruri bune despre niste baieti.dar ma voi abtine d-acum in colo si poate n-o sa mai vedeti posturi d-ale mele.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 04-10-2006 00:16:33 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |