emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: campioana
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 15 |
|
|
|
gabi, m-ai rugat sa iti fac rost de un numar de telefon al unui propietar de club sa poti vorbi de un concert in pitesti. misiune indeplinita. problema e ca ti-ai setat obtiunea de a nu primi mesaje private si nu te pot contacta. let me know.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 17-09-2006 13:55:34 |
|
|
|
iar eu n-am reusit sa fac rost de numere de telefon a formatiilor locale sibiene. In afara de Buricu pamantului, dar nu cred ca va pasa ei. activati-va PM-urile, copii.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 17-09-2006 15:07:20 |
|
|
|
am auzit ca scoateti album.... =D
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 17-09-2006 15:43:34 |
|
|
|
eu vreau macar cateva meldoii inregistrare. cat de prost nu imi pasa, chiar si live-uri. me first and the gimmie gimmies ai romaniei.
|
|
| 17-09-2006 15:56:04 |
|
|
|
vine si albumul.....mai are albert de tras si dupa aia....plecam prin tara sa ne distram....
cu nr de telefon......cum sa facem?.....trimite-i-l lui stoi daca poti sau lui dub V si me vorbesc eu cu ei.....multumesc frumos psy...raman dator !!!
se merge la distractie si beutura prin:
bucuresti 29 sept (underworld) ploiesti 2 oct brasov 3 oct sf gheorghe 4 oct tg mures 5 oct cluj 6 oct zalau 7 oct baia mare 8 oct oradea 9 oct arad 10 oct deva 11 oct sibiu 12 oct bucuresti 13 oct (in b52)
_______________________________________ punk-rock changed my life
|
|
| 18-09-2006 14:44:58 |
|
|
|
i-am zis lui vali numarul. sa ma anunti si pe mine ce rezolvi te rog. daca puteti gasiti-va si o deschidere caci de exemplu stiam ca buzz la un moment dat(cel putin mircea) era interesant de un concert.
|
|
| 18-09-2006 18:17:01 |
|
|
|
draga Gabi, vad ca tot aici trebuie sa scriu ca sa dau de tine (ca deh, offline-uri pe messe noo, nu raspundem). anyway, zi-mi ora la care cantati in Bv ca sa fac afis!!!!!!!!! si repede! ca nu mai stau mult pe-acasa. multumesc anticipat 
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 18-09-2006 20:44:58 |
|
|
|
si sa mi le aduci si mie alexandra sa le lipesc prin bv
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 18-09-2006 22:02:37 |
|
|
|
asta e afisul turneului...

|
|
| 19-09-2006 13:12:46 |
|
|
|
as vrea sa fi fost deja si piestiul pe acolo.
|
|
| 19-09-2006 19:51:31 |
|
|
|
alexandra le scot eu? sau mi le aduci tu sau matei sambata?
|
|
| 19-09-2006 21:26:59 |
|
|
|
am inteles de la domnu' Gabi ca vine Matei cu ele sambata. mai departe, te descurci, ca stim ca poti 
|
|
| 20-09-2006 11:50:27 |
|
|
|
normal ( cu secsosii aia de politisti ma descurc je :P )
|
|
| 20-09-2006 21:40:36 |
|
|
|
pai Ioana, deja ai pexperienta! :P vezi sa le lipesti civilizat si prin baruri, ca daca nu vine lume, s-ar putea sa ma linseze Gabi      
|
|
| 21-09-2006 13:58:20 |
|
|
|
s'a facut, dar civilizat nu se poate , nu inca ne vedem la bv alexandra 
|
|
| 21-09-2006 20:33:11 |
|
|
|
yeeeeey, concertele astea are really fun. 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 22-09-2006 23:20:22 |
|
|
|
Va exista o filmare cumva ? Pentru ca am putea pune bani si sa chemam pe cineva sa filmeze concertul din Under unde o sa fie rupere, si la ce show fac baietii o sa merite. Nu poate sa coste asa mult o filmare si daca ne strangem mai multi o sa avem o amintire chiar tare. Mult mai tare ca pozele. Abia acum m-am gandit si ar fi pacat sa ratam momentul pentru ca pana la urmatoarul lor concert in Under va mai trece.
|
|
| 25-09-2006 00:06:19 |
|
|
|
tare dude dar nu se compara cu o filmare la care chiar se vede si se aude bine. Dar oricum e mai bine decat nimic.
|
|
| 25-09-2006 13:18:06 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
tare dude dar nu se compara cu o filmare la care chiar se vede si se aude bine. Dar oricum e mai bine decat nimic. |
daca vii la concert in under....iti promit eu ca vei gasi la masa de merchandise si cd-ul cu Niste Baieti, si tricouri cu Niste Baieti....tare nu??? o sa avem merchandise !!! iar in acest turneu se va filma, probabil, un dvd !!! Blana !!
|
|
| 26-09-2006 15:14:43 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |