emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Alesa
|
|
|
(nu am fost eu cu mesajul...gliga)..eu cum am mai spus nu mai postez aici.
_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 23-09-2006 17:45:39 |
|
|
|
ioana de la paatru. Mi-era dor d emelodia aia. Dar pe la partea cu "sunt liber sa stau" mi-am luat un cot in ovare ce a dus la o cadere libera in care mi-am sucit glezna si mi-am facut o rana oarecumd eschisa in cot. asadar "doi" l-am petrecut pe jos si la time of your life ma tineau niste persoane ca sa sar. woo. Concertu fu fain. Nimic special. Doar fain. Dar chiar mi-era dor de unul. Si constanteni people rocked. Phoenix suge. Si am aflat de timpuri noi in timpul pauzei. Altfel...meh

_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 24-09-2006 10:39:39 |
|
|
|
a fost tare ...poate data viitoare mai scot din mese...
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 24-09-2006 15:08:17 |
|
|
|
e adevarat ca azi e emil in herastrau?
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 24-09-2006 16:33:46 |
|
|
|
nu
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 24-09-2006 17:52:33 |
|
|
|
iar nu au scos mesele???
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 25-09-2006 11:48:30 |
|
|
|
au lasat o zona de vreo 3-4 metri patrati in fata meselor. a fost desutl loc, dar s-a rupt inca o masa. oricum, am fost muuult mai putini.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 25-09-2006 13:12:03 |
|
|
|
a... oricum e mai bine ca data trecuta... ce m-au enervat atunci aia de stateau la masa din fatza... 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 25-09-2006 19:31:40 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |