emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: iana
|
|
|
        still can't believe my eyes...oameni care..GANDESC...
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 11-09-2006 00:25:27 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
La fel cum imi pasa pentru ce sufera negrii aia in Darfur dar voi ura toata viata tiganii nu ca rasa, ci cultura si atitudine si ma voi considera indreptatit avand in vedere ca am crescut intre ei. |
Cum sa urasti tiganii pentru "cultura si atitudine"? Duuuude... in timp ce romanii s-au cacat pe ele de valori culturale, tiganii inca isi pastreaza, in mare parte, traditiile, oricat de barbare ti s-ar parea. Deci valorile la care people like dub-v subscriu lipsesc cu desavarsire la romani, pe cand tiganii le au din plin. Sincer, urasc romanii MULT mai mult decat pe tigani. Imi e sincer, sila de oamenii cu care trebuie sa convietuiesc (politicieni, taximetristi, aurolaci, vecini de bloc etc.). Daca asta e ginta latina, daca astia sunt urmasii ei, ma pis pe ei.
Gaftoni a scris:
Intre a dispretui pe cineva pentru culoarea pielii si a dispretui pentru nuanta gandirii nu vad prea mare diferenta. |
"Voi ura toata viata tiganii nu ca rasa, ci cultura si atitudine". Corect, nu e asa mare diferenta.
Gaftoni a scris:
Aici extremistii sunteti si voi, Poke si Dude, si ma simt acum avertizat sa nu ma intalnesc cu voi pentru ca pe alocuri impartasesc unele idei cu vali, din cine stie ce motive, si nu m-ati suporta sau m-ati persecuta. |
Man, stai linistit, n-o sa te persecute nimeni. De unde ti-a venit ideea asta? O sa bem cum am baut pana acum, o sa vorbim cum am vorbit pana acum. Imi pare rau daca am lasat sa se creada ca urasc oamenii care nu impartasesc aceleasi idei ca mine. Iubesc diversitatea de opinii, imi plac oamenii cu care pot sa duc o discutie (argumentata, fireste), chiar daca nu sunt de acord cu mine. Hell, am stat la enshpe beri la discutii cu un prieten care, din varii motive, s-a inscris in Noua Dreapta (normal, intepaturile si ironiile nu sunt excluse :))
_______________________________________ That's right, Dude. They peed on your fucking rug.
|
|
| 11-09-2006 14:32:50 |
|
|
|
mi se pare deplasat sa ajungeti la faze gen 'mi-e scarba sa mai dau mana cu tine' si asa mai departe. La faze ca astea ati fi toti extremisti. Si nu stiu despre ce tigani vorbeati, nu ma refeream la regele Cioaba & CO, si deci la cultura lor, obiceiurile si traditiile lor. Satrele, organizarea asta cu rege etc sunt 10 % din totalul populatiei tiganesti. Ma refer la acel tigan de bloc, a carui traditie e maneaua de proasta calitatea, furtul calificat, tigarile fara timbru vandute la colt, termopane ieftine si puradei in putza goala, apoi nunti cu Florin Salam de 40000 de euro.Cultura asta o urasc, si urasc si pe cei care adera si se lasa corupti de ea din ignoranta sau simpatie. Nu ma refer la tiganul vechi, satrar, ciurar, ci la spoitores, la un kitsch cultural la care adera toti mai multi retarzi romani.Dar asta e alt topic. Ideea era ca v-ati atacat prea repede si v-ati incins prea mult, pentru o situatie in care poate nu e vorba decat de cuvinte si idei. Or epoca in care se murea si se persecuta pentru felul de a gandi a trecut.
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 13-09-2006 13:28:56 |
|
|
|
Deci n-ai citit atent ce-am scris mai sus... whatever.
_______________________________________ That's right, Dude. They peed on your fucking rug.
|
|
| 13-09-2006 13:43:21 |
|
|
|
ba da dude am citit. Tre sa discutam asta la o bere candva sa ajungem la un agreement.
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 13-09-2006 14:26:42 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |