emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: kriss_tina_05
|
|
|
Discutiile despre rosia montana, basarabia, valentine's day sau orice altceva de genul nu mai au ce cauta pe forumul trupei E.M.I.L.
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 05-09-2006 01:44:16 |
|
|
|
de ce? doar pentru ca nu-ti convin tie subiectele, asta nu inseamna ca nu trebuie sa vorbeasca nimeni despre respectivul lucru. sorry vali, dar acum asta e o reactie puerila
_______________________________________ i love my dad`s credit card :)
|
|
| 05-09-2006 11:59:35 |
|
|
|
dub-v a scris:
Discutiile despre rosia montana, basarabia, valentine's day sau orice altceva de genul nu mai au ce cauta pe forumul trupei E.M.I.L. |
Desigur, la fel cum nu au ce cauta discutiile astea pe forumul Blondy, Andreea Balan, 3Sud Est etc.
Eniuei, dupa ce criteriu ai bagat in aceeasi categorie discutiile despre Rosia Montana, Valentine's Day "sau orice altceva de genul"? Ah, am inteles... da, discutiile in care unii raman fara argumente si inchid topicul :)))
E asa de rau ca fanii EMIL nu sunt imbecili si discuta si despre alte probleme?
_______________________________________ That's right, Dude. They peed on your fucking rug.
|
|
| 05-09-2006 12:21:43 |
|
|
|
Vali asta nu e atitudine de om matur si cu pretentii.Macar vino cu motive concrete pentru care nu se mai discuta...In fine..mie mi se pare o prostie sa se cenzureze libertatea de opinie and stuff..dar...alegerea ta..inca ma gandesc daca sa mai postez pe acest forum sau nu..si daca o fac..o fac pt E.M.I.L. si nu pt altceva/altcineva.
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 05-09-2006 13:32:52 |
|
|
|
Sunt de aceeasi parere....o sa ma gandesc daca mai are vreun sens sa postez sau nu......oricum...daca o voi mai face...va fi pt Emil.... Oricum Vali.....vad ca ti-ai luat jucariile si ai plekat acasa...cand te-au suparat ceilalti copii....te credeam mai matur.....dar se pare ca m-am inselat....nu e faza ca ai inchis threadul cu BuzZ....dar chiar daca te ocupi de forumul asta nu ai dreptul sa le spui oamenilor despre ce sa vorbeasca......dar vad ca te crezi un mik zeu din Olimp pe forum...asa ca...spor la dictatura...
_______________________________________ 182....feel the music...
|
|
| 05-09-2006 13:38:55 |
|
|
|
cum recunosti un nationalist?
Cind nu-i convine ceva, cenzureaza.
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 05-09-2006 13:54:45 |
|
|
|

_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 05-09-2006 13:55:54 |
|
|
|
very funny! 
vali, ramai, ma, copil, da-i dracu p-astia cu maturitatea de care ar trebui sa dai dovada and stuff. ce imi place cand se oftica ceilalti ca sunt cenzurati! )
si inca ceva: mircea, pana acum ce sens avea sa postezi ceva pe forumul asta?
|
|
| 05-09-2006 14:14:08 |
|
|
|
eu zic ca nu are nici un rost sa incepi cu jignirile tale de 2 bani.cel putin mie nu-mi demonstrezi absolut nimic.asta in caz ca vroiai sa-mi demonstrezi ceva.
ps:multa * din partea lui poke.si nu numai
|
|
| 05-09-2006 14:25:56 |
|
|
|
asta te incanta pe tine...?cand sunt dicutii sa te bagi si tu? ...stii tu ca ce...nu ai nici o treaba cu discutia...asa ca.....ar fi bine sa nu te mai bagi...dar tu asta stii sa faci....sa nu iti vezi de treaba ta... Aceeasi intreabare pot sa ti-o pun si eu....ca tu erai cu gura mare ca nu iti place emil si aveai 100 de userii ca iti luai ban....si btw...nu imi pasa daca ma crezi tu sau altii ..postam pt trupa Emil ca ii respect..si imi plac .si ca daca nu ar fi fost ei..si altii Zob ..SS3....poate eu nu ajungeam sa cant bine sau prost cea ce imi place.... ORICUM E BINE CA STII SA TE BAGI IN DISCUTII...si doar atat..
|
|
| 05-09-2006 14:30:38 |
|
|
|
Faza ca ai inchis threadu cu ESC pt mine a pus capac...De ce trebuia sa-l stergi???Imi spui si mie????Sunt oameni carora le place ceea ce fac si nu inteleg la ce te ajuta ca l-ai inchis..........astept o explicatie.Asta daca ai una.
|
|
| 05-09-2006 14:38:43 |
|
|
|
mircea, nu vorbi fara sa stii, vorba cantecului! nu stiam ca n-am voie sa incurajez omul!
si nu am mentionat nici un sens al posturilor mele.
|
|
| 05-09-2006 14:45:02 |
|
|
|
fannyflint a scris:
very funny! 
vali, ramai, ma, copil, da-i dracu p-astia cu maturitatea de care ar trebui sa dai dovada and stuff. ce imi place cand se oftica ceilalti ca sunt cenzurati! )
si inca ceva: mircea, pana acum ce sens avea sa postezi ceva pe forumul asta? |
incurajeaza pe cine vrei...dar nu te baga in discutii care nu te privesc..si nu le cunosti toate aspecturile.....si masoara-ti cuvintele si nu mai jigni lumea....
|
|
| 05-09-2006 14:47:48 |
|
|
|
aspecturile  u're so funny!
|
|
| 05-09-2006 15:10:34 |
|
|
|
Da,fiind forumul trupei Emil,trebuie sa discutam numai despre asta aici,nu?dar cat poti discuta despre acelasi subiect?o sa tot intre cate un user nou,o sa zica"vai ce tari sunt emil"o sa scrie cu "tz,k"etc. si in rest cam atat..o sa se mai anunte un concert...wow..ce interesant

_______________________________________ i'm miss world
|
|
| 05-09-2006 15:27:48 |
|
|
|
Postul de mai sus era scris de mine...
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 05-09-2006 15:30:07 |
|
|
|
ana mananca mere.. mereu.
Ah, simteam nevoia sa postez si eu pe threadul asta, ca pare asa important pentru organismul forumului si eu de altfel sunt o piesa importanta in aceasta lume mirifica. Oricum, HA ! mie nu imi place forumul asta nici pentru ca se schimba pareri despre trupa, nici ca pot vorbi despre subiecte interesante gen ce se da la stirile de la ora 7, ci pentru certurile astea, oamenii care nu gandesc si care se supara repde. Eu va propun sa aprindeti ceva si sa vizionati spectacolul asta, e fun. :>
_______________________________________ confetti...
|
|
| 05-09-2006 16:22:20 |
|
|
|
Nu a fost intentia mea de a inchide TOATE discutiile ci doar cele cu tenta politica sau sociala in ideea ca mesajul trupei E.M.I.L. este unul boem si apolitic.
Puteti spune ce vreti despre mine, nu ma intereseaza. Important e ca lumea sa intre pe forum pentru a se destine, pentru a citi sau a purta o discutie amuzanta sau ... usoara, in ton cu atitudinea trupei E.M.I.L. fata de anumite subiecte.
Exista si alte forumuri unde se discuta intens despre anumite subiecte.
Abia azi am observat ca subiecte precum ESC au fost inchise si ele ... my bad! Nu asta era intentia mea.
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 05-09-2006 16:50:13 |
|
|
|
Bleah.
_______________________________________ That's right, Dude. They peed on your fucking rug.
|
|
| 05-09-2006 18:34:39 |
|
|
|
uite ce se intampla dak nu mai intu pe forum mai mult de o luna. Eu n-am observat ca s-a inchis topicul cu rosia montana, dar am niste poze de acolo, pot sa le postez vali PLEASEEEEEEEEEE. sunt doar poze, le-am facut cu manuta mea, come om..........
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 17-09-2006 14:34:00 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |