emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: barbie22
|
|
|
de unde putem cumpara casete, tricouri si altele ? stiam ca exista un magazin special ...stie cineva ceva ? help , e urgent !!!

_______________________________________ "me and the dragon, will chase all the pain away..."
|
|
| 26-07-2006 12:46:46 |
|
|
|
iara? o, doamne depinde de unde esti
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 26-07-2006 12:52:03 |
|
|
|
depinde....daca esti din bucuresti,... ii urmaresti la concerte ,..si la intrare in club e un stand cu d'astea....daca nu esti din bucuresti , atunci tre sa astepti sa vina si la tine ,..sau sa vii in bucuresti..cred, am zis bine?.. vali?
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 26-07-2006 13:10:31 |
|
|
|
iar casete si cd'uri gasesti in mai multe locuri speciale .. nu la taraba din piata 
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 26-07-2006 13:12:45 |
|
|
|
frateeeeeeeeee cate threaduri de genu asta
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 26-07-2006 15:07:59 |
|
|
|
dadada...stiam toate astea, faza e k akum kateva luni p site era data o adresa unde puteai gasi kestyle astea...in fine...multam pt raspunsuri akum nu mai am timp orikum...
_______________________________________ "me and the dragon, will chase all the pain away..."
|
|
| 27-07-2006 13:13:43 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |