emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: iana
|
|
|
Respect! Daca aveti cumva vreun concert intrunu din orasele astea(arad,timisoara,resita,sibiu,alba iulia,deva,hunedoara,targu jiu,petrosani) v-as fi recunoscator! postati daca macar intrunul din orasele mentionate o sa veniti,si cand! ms mul!
|
|
| 25-07-2006 01:34:43 |
|
|
|
speram ca de la toamna sa ajungem si prin aceste orase. La Timisoara am fost in primavara si nu cred ca o sa mai mergem prea curand acolo.
daca cunosti vreo locatie in care se canta live prin aceste orase - poti sa iei legatura cu Big Motherfucker (de pe forum de aici) si sa ii prezinti "situatia".
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 25-07-2006 14:20:49 |
|
|
|
Salut! ma intrebam si eu daca nu aveti vreun concert prin cluj in noiembrie, decembrie?
_______________________________________ sHiT hApPeNs!!
|
|
| 22-10-2006 17:12:30 |
|
|
|
haideti in barock . fac cinste. si berea-i 16 mii.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 22-10-2006 22:36:16 |
|
|
|
andreisoft a scris:
Respect! Daca aveti cumva vreun concert intrunu din orasele astea(arad,timisoara,resita,sibiu,alba iulia,deva,hunedoara,targu jiu,petrosani) v-as fi recunoscator! postati daca macar intrunul din orasele mentionate o sa veniti,si cand! ms mul! |
cum zice fanul nostru nr 1, Skinhead, doar daca aveti canapea de piele, apa Evian si niste grupies.....
_______________________________________ punk-rock changed my life
|
|
| 23-10-2006 13:52:54 |
|
|
|
Daca mergeti in Deva vreodata, neaparat vin si eu.
Numai sa stiu din timp, sa-mi iau liber 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 06-12-2006 01:30:37 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |