emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Karina_wl
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 ... 5 6 7 8 |
|
|
|
really? e oficiala chestia cu polivalenta sau e doar un zvon?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 22-09-2006 22:30:45 |
|
|
|
scrie la domnii aia pe site. http://www.transsylvania-phoenix.net/ro/concerte.php
si mai plusati cu pariu ala... mult... ca poate ajungeti la o suma si fac si eu economie. imi platiti si biletu, imi iau si masina 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 23-09-2006 02:18:03 |
|
|
|
oh well, se vede ca nu prea "calatoresc" pe internet.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 26-09-2006 17:13:15 |
|
|
|
sa banuiesc ca am castigat pariul? nu de alta dar in seara asta e concertul phoenix si n-am auzit pe nimeni sa se duca.
|
|
| 25-10-2006 04:21:23 |
|
|
|
eu trebuia sa ma duc. bilet and all. dar nu cred.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 25-10-2006 10:24:12 |
|
|
|
da-i biletul zuzei, ca oricum de ea era vorba in pariu. 
|
|
| 25-10-2006 12:14:42 |
|
|
|
am castigat deci? =D
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 25-10-2006 21:42:27 |
|
|
|
am fost eu la phoenix, acum m-am intors. fooarte foarte tare! nu stiu cum sa descriu foarte bine, in momentul asta, ce am vazut/auzit/simtit. ideea de baza e ca mi-a placut muuult mult d tot si ma bucur k am fost pana la urma. 
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 25-10-2006 23:32:52 |
|
|
|
Iris Iris Iris Iris 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 26-10-2006 14:31:51 |
|
|
|
Aleca a scris:
am fost eu la phoenix, acum m-am intors. fooarte foarte tare! nu stiu cum sa descriu foarte bine, in momentul asta, ce am vazut/auzit/simtit. ideea de baza e ca mi-a placut muuult mult d tot si ma bucur k am fost pana la urma.  |

_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 26-10-2006 14:43:25 |
|
|
|
si eu am fost  rock n roll. ma enerveaza cristi gram ca nu greseste solo-urile 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 26-10-2006 16:09:14 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |