emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: catalina_88
|
|
|
dooamne..cele mai mult voturi( 21) sunt la rubrica cu "nu am auzit never de ei"... ce aiurea....da sunt unii care au o parere chiar buna..cum ar fi vasile de la spalatorie si fata aia...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 30-06-2006 04:59:04 |
|
|
|
hey da linku asta l-am postat si eu si la aparitii in presa RFV...in fine...ieri am aflat de la o prietena ca scrie in cool girl de postol cu capse...e un reportaj (da mi-am luat revista :rusine in care dan vorbeste si de legaura sa cu cei din E.M.I.L....si in BRAVO intreba una ce e aia E.M.I.L...bineinteles a lamurit-o oxi 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 30-06-2006 05:08:46 |
|
|
|
Sorin Vasilescu a scris:
prefer heavy metal clasic. alternativul e prea comercial. |
HAHA AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
_______________________________________ confetti...
|
|
| 30-06-2006 06:47:37 |
|
|
|
Vasile de la spalatorie a scris:
1. fara regrete 2. pisica 3. o mie de dorinte 4. supradoza 5. cultivator de vise
et cetera |
Da ce se pricepe la melodii..... ultimle 2 sunt asa de frumoase, si total diferite. Ce copii penali
_______________________________________ confetti...
|
|
| 30-06-2006 06:50:13 |
|
|
|
Sorin Vasilescu a scris:
vocea e extrem de neexpresiva si plata, ca si linia melodica vocala, linia melodica instrumentala e un house putin modificat, iar versurile... |
OMG ! Ce analiza profunda
Sorin Vasilescu a scris:
nu e ideea ca nu intelegi versurile, ci ca ele sunt prea denotative, motivele folosite sunt banale si rasuflate, temele asisderea. versurile se supun criticii asemenea poeziilor. |
mi-am gasit cu cine fac meditatii la romana la anu
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 01-07-2006 08:14:25 |
|
|
|
mamaa da...sa'mi pui si mie o pila la el ca poate fac si eu cu maestrul
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 01-07-2006 08:31:24 |
|
|
|
asta sorin vasilescu pare un toci si juma care dom'le asculta chestii mai metal nu de astea deci cum sa ii paca punk-ul sau sa stie despre punk?? o, dar vai, a comentat chiar dak nu stie...TOTAL RETARD!!!
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 01-07-2006 09:35:39 |
|
|
|
linia melodica un house putin modificat?? mari oameni, mari caractere....
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 05-07-2006 02:56:19 |
|
|
|
"hm.."fara regrete"..care este?...k la mine sunt trecute vreo 5 trecute cu "track" ..si nu le stiu titlurile..in rest le am pe toate " asta spunea the_black_widow despre melodiile kre ii placeau lu' vasile de la spalatorie, adik: "1. fara regrete 2. pisica 3. o mie de dorinte 4. supradoza 5. cultivator de vise" sa inteleg k are si ea melodia "cultivator de vise" ? dak da vreau sa mi-o dea si mie...k eu nu am ascultat-o!!

|
|
| 07-07-2006 13:42:09 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |