emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: giany
|
|
|
organizez excursie la munte de revelion .... mai trebuie sa ma interesez de loc, oameni ,pret, mancare, zile, si restul. Care doreste id-ul meu e jean_bossu2004
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 09-12-2006 21:31:46 |
|
|
|
da am fost la munte  iete poza 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 09-12-2006 23:39:46 |
|
|
|
nu merge  are mai mult de 1mb 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 09-12-2006 23:43:35 |
|
|
|
Care vrea revelion in Vama? Psaico a gasit un loc cica mijto , 20 ron pe noapte, stam si noi acolo ca oamenii civilizati ne facem prastie, orezculapte sigur nu vine deci o sa fie mijto, se deschide Club A, poate o sa fie marea inghetata. Apropo eu sforai. Ziceti si voi raspunsuri aici ca sa nu poluam forumul cu alte topicuri...
|
|
| 20-12-2006 01:02:13 |
|
|
|
eu nu. da merge scama. vorbeste cu el.
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 20-12-2006 11:30:07 |
|
|
|
....sau craciun la club la barbu in busteni.............eu plec maine
_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 20-12-2006 11:47:02 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
Care vrea revelion in Vama? Psaico a gasit un loc cica mijto , 20 ron pe noapte, stam si noi acolo ca oamenii civilizati ne facem prastie, orezculapte sigur nu vine deci o sa fie mijto, se deschide Club A, poate o sa fie marea inghetata. Apropo eu sforai. Ziceti si voi raspunsuri aici ca sa nu poluam forumul cu alte topicuri... |
cat de tare!!!eu as merge!sa vedem daca mai vine cineva :-"..apropo...cine vine pana acum?adicaa nu..sa pun altfel intrebarea...vin cunoscuti de-ai tai psycho or smth sau o sa fim noi forumistii intre noi?
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 20-12-2006 15:06:14 |
|
|
|
ma rog...incoerenta e in floare la mine..de la raceala mi se trage
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 20-12-2006 15:07:17 |
|
|
|
pokemonul a scris:
....sau craciun la club la barbu in busteni.............eu plec maine |
barbu are club in busteni ?  cat despre rev in vama ... nu cred ... din motive obiective. dar daca totusi ma razgandesc cu 1 zi inainte , poate o sa mai fie un loc si pt mine :P
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 20-12-2006 15:34:17 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
Care vrea revelion in Vama? Psaico a gasit un loc cica mijto , 20 ron pe noapte, stam si noi acolo ca oamenii civilizati ne facem prastie, orezculapte sigur nu vine deci o sa fie mijto |
oh you're too good to me
_______________________________________ if first you don't succeed, skydiving is NOT for you :)
|
|
| 20-12-2006 16:58:44 |
|
|
|
daaaa..are club barbu in busteni. l'am vazut io in busteni cu ochii mei. si era ceva de genu, barbu era fix langa noi, la care io f tare " uite'l pe barbu" . e tare tipu.
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 21-12-2006 00:40:52 |
|
|
|
pai cica skama, io cred ca vin , psaico si ai lui, a zis sa mai conving oameni care vor. intr-adevar e cam provocator, 3 zile, cam frig, dar se deschid cluburile, o sa fie mijto .
|
|
| 23-12-2006 02:17:14 |
|
|
|
ce naiba se deschid cluburile tocmai acum?care-i faza?
|
|
| 23-12-2006 11:05:33 |
|
|
|
faza-i ca o data pe an are loc o chestie revelionul si vin oamenii in off-season si se poate deschide un club sau se pot deschide mai multe pentru ca au cu cine sa le umlpe.
|
|
| 23-12-2006 11:44:10 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |