emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Ghotyka
|
|
|
M-am gandit ce ar mai trebui site-ului ..: *<1>* Un player audio ... ( in flash ... [cu playlist] ) *<2>* Magazin online (adik sa l-e comanzi de pe site nu sa le iei de la concerte  *<2.50>* Puteti vinde bilete la diferite concere (tot din magazin) *<3>* Sa facetei un forum personalizat in phpbb sau altceva .. *<4>* Din biografie nu prea se intelege ceva decat daca te holbezi .. *<5>* Tot site-ul .. pus pe domeniul .tk are tot felul de reclame ... si asta e nashpet ... [ domain.ro ] *<5.50>* Am gasit pe eu.org domenii gratuite .eu.org GRATIS !            
|
|
| 20-06-2006 19:10:00 |
|
|
|
1. nu 2. a fost facuta chestia, si se va mai face probabil. 3. de obicei concertele emil sunt cu intrare, nu bilet. 4. asta e ok, nu ne trebuie schimbare, ne simtim bine. 5. uite-te la "anunturi".
_______________________________________ confetti...
|
|
| 20-06-2006 19:18:17 |
|
|
|
cat mai repede magazinul ala online!!!k in tot iasiul nu gasisi Rom,Fum si Vanilie nicaieri...nu diverta nu media galaxy....asta k sa informez ca onorat membru ESC ce sunt k in Iasi este criza de albume E.M.I.L....am sa mai cercetez piata..dar oricum...cred k in magazinele mari ar trebui sa fie...
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 20-06-2006 22:19:13 |
|
|
|
sunt sigura ca daca rogi frumos un forumist acesta ti-ar trimite cdul sau ti l-ar fi adus la punkaid fara nici o problema.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 22-06-2006 09:22:52 |
|
|
|
da nu era ideea numai de album...anyway, 10x for the idea...chiar am sa rog un forumist sa-mi trimita un album...cand are timp...si ii dau banii...pls? 
|
|
| 22-06-2006 11:01:45 |
|
|
|
hmm..eu o sa fac un durm in iasi in curand..daca mai gasesc albumu` ti`l iau eu.. tinem legatura..
_______________________________________ am alergat odata cu timpu`...
|
|
| 22-06-2006 14:02:53 |
|
|
|
k...10x a lot... 
|
|
| 22-06-2006 22:36:03 |
|
|
|
am vazut eu rom,fun si vanilie..la diverta...mall
_______________________________________ if i do smth wrong and there is no one to catch me...does that make me good?
|
|
| 23-06-2006 10:44:15 |
|
|
|
huh?cand?acu cateva zile nu era..
|
|
| 23-06-2006 13:18:16 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |