emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: ingeras_frumos
|
|
|

_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 26-06-2006 16:25:07 |
|
|
|
moaaa. da frate. astia de la emil ie digei toti si mai ales spargatori de petreceri. si strica bunatate de breic dens. cu cidi playere si cu papusi voodoo
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 26-06-2006 21:03:20 |
|
|
|
extraterestrii mixeaza iarna ...........
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 26-06-2006 21:21:56 |
|
|
|
ce retardat )...mai si nu v-a pufnit rasu'??...geesh...auzi...hai sa ne facem toti digei cu o cutie si cu o ata in mana )...
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 26-06-2006 21:33:46 |
|
|
|
bine, voi ati pierdut dialogul spumos cu mui si puli de la "intro"-ul concertului EMIL!
Barbu era pregatit de asalt - isi daduse basul jos si astepta doar un semn...
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 26-06-2006 22:16:59 |
|
|
|
...am fazut faza aia    ...Barbu la incidente 
_______________________________________ for the horde!
|
|
| 27-06-2006 10:05:54 |
|
|
|
lala a scris:
ce retardat )...mai si nu v-a pufnit rasu'??...geesh...auzi...hai sa ne facem toti digei cu o cutie si cu o ata in mana )... |
am ramas stupefiat......nu poti rade de un om cu asemenea probleme.....deja sunt medicale si nu iti permiti sa ai o asemenea atitudine fata de el......pui capul in pamant si te duci....

_______________________________________ punk-rock changed my life
|
|
| 27-06-2006 13:08:40 |
|
|
|

_______________________________________ for the horde!
|
|
| 27-06-2006 13:22:56 |
|
|
|
mamaaaa,da' cate am pierdut!in schimb am urcat multe dealuri si am coborat tot atatea vai si m'am facut ca un porc de noroi
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 27-06-2006 21:35:10 |
|
|
|
da care s-o trezit sa va ureze "bun venit"?? brecdancerii aia?
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 27-06-2006 21:39:11 |
|
|
|
yoko a scris:
mamaaaa,da' cate am pierdut!in schimb am urcat multe dealuri si am coborat tot atatea vai si m'am facut ca un porc de noroi |
haha cred ca tocmai ai facut o strofa d melodie 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 27-06-2006 23:00:07 |
|
|
|
mie mi-a plakut ca sorin s a gandit shi la amaratii care dau bacu shi merg sa se relaxeze inainte la un concert emil .... f dragutz...yo am luat 10 (voiam sa ma laud si nu stiam cum ) poate ne ureaza shi pe mai departe ...sa termin bacu cu 10 
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 27-06-2006 23:48:22 |
|
|
|
morepillz a scris:
yoko a scris:
mamaaaa,da' cate am pierdut!in schimb am urcat multe dealuri si am coborat tot atatea vai si m'am facut ca un porc de noroi |
haha cred ca tocmai ai facut o strofa d melodie  |
ioi!....
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 28-06-2006 15:07:02 |
|
|
|
felicitari mada!! si da ..Va urez la toti sa luati bacu!! pt cei din lazar..daca mai e cruela acolo sa nu va bagati la combinatii cu ea..
|
|
| 29-06-2006 07:28:25 |
|
|
|
tre sa fie si la anu concert pt astia oropsiti 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 29-06-2006 08:33:45 |
|
|
|
jeansucprigat a scris:
pt cei din lazar..daca mai e cruela acolo sa nu va bagati la combinatii cu ea.. |
bine ca nu fac cu cruela, dar 3 sferturi din lazar se cam bazeaza pe ea.
anyway, stiu ca e cam tarziu, dar cum n-am mai dat pe forum, asta e, caterinca concertul.   . SSP-istii au fost cam idioti, dar deja m-am obishnuit cu ei. In rest show....
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 03-07-2006 07:33:57 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |