emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: campioana
|
|
|
si cu versurile in fata eu tot nu inteleg ce e la 1000 de dorinte: ai combinat intr-o foaie inima si ???pleoapa??? in plaman? da la ursu inloc de "geamandura lin pluteste" eu intelegeam "ce-a facut Alin pluteste" 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 17-06-2006 11:51:47 |
|
|
|

_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 17-06-2006 12:32:13 |
|
|
|
ai combinat intr-o foaie inima si pleoapa in plamani s-a lasat iar ceata dimineata aerul curat s-ar putea sa-ti sparga fata
(pentru asta n-am avut nevoie de coperta )
|
|
| 17-06-2006 13:33:44 |
|
|
|
intr'o foaie??? asta nu intelegeam... 
|
|
| 17-06-2006 13:39:30 |
|
|
|
pai cred ca se refera la foita de marijuana?
|
|
| 17-06-2006 13:46:44 |
|
|
|
bai, da' am observat ca lumea pe forumul asta rade din absolut orice 
|
|
| 17-06-2006 13:47:36 |
|
|
|
sincer nici io nu m`am uitat la versuri...si si io am inteles k zice "pun alcool pe ce`a trecut"   
|
|
| 18-06-2006 17:20:55 |
|
|
|
fiecare intelege ce vrea..ca unii vor alcool k altzii vor iarba..e democratie  
_______________________________________ am o problema :traiesc sau nu?????
|
|
| 19-06-2006 08:29:39 |
|
|
|
de fapt melodia este despre cum sa faci o tona de droguri si sa bei o cantitate industriala de alcool ! 
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 19-06-2006 14:04:21 |
|
|
|
 mai..e bine parerea mea... 
|
|
| 19-06-2006 17:28:11 |
|
|
|
  nu e o idee rea..shi totusi a incercat cineva sa faca?daca da sa ma anuntzatzi shi pe mine

|
|
| 19-06-2006 19:22:53 |
|
|
|
It's my favourite song 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-06-2006 17:51:47 |
|
|
|
mine too... 
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 21-06-2006 21:15:15 |
|
|
|
idem  
|
|
| 22-06-2006 11:49:53 |
|
|
|
stoi_182 a scris:
de fapt melodia este despre cum sa faci o tona de droguri si sa bei o cantitate industriala de alcool !  |
ce frumos cand nu mai e nimic pe ocolite. 
Oricum, interesant e ca la Superstitii initial credeam ca e "poate speri pe mosi" apoi am evoluat in "speli pe jos" si ma simt frumos ca de ceva vreme cant si eu calumea. In rest, cu versurile romanesti cred ca stau bine. Dar dupa ce acu 2 zile m-am uitat pe net la versuri streetlight manifesto am cam inrosit.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 23-06-2006 00:16:05 |
|
|
|
"ma simt frumos ca de ceva vreme cant si eu calumea" .... l naiba ... my frumos d cat eshti ???? si mai eshti sh f modest 
_______________________________________ Cause we lost it all Nothin' lasts forever I'm sorry I can't be perfect
|
|
| 23-06-2006 10:27:38 |
|
|
|
"Let's take it back to how it all began: with a proposition and proposition starts with a capital p "or at least for me" is what he said to himself but himself ain't a lot when he's got nothing left of what was once a man, loved and loving he took that trip that turns something to nothing"
desi teoretic stiu versurile astea imi este imposibil sa le fredonez, Tomas is one of a kind.
dar totusi, despre ce e topicul asta?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 03-07-2006 06:42:40 |
|
|
|
Fiecare,intelege cum vrea melodia...au am inteles`o de prima oara cand am ascultato si efectiv m`am indragostit de ea..defapt...clar,asa am inceput sa ascult e.m.i.l...si,eu am stat si m`am gandit cum ar suna melodia pe varianta engleza...si rezultatul a fost..nici unul,nu a fost.
_______________________________________ Viata e color.fumatul e alb negru..Patrunjelul e viata..societatea,e FUMUL!
|
|
| 14-07-2006 01:46:36 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |