emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: A.lorelay
|
|
|
MAINE SAMBATA 3 IUNIE INCEPAND CU ORA 18 SE FILMEAZA IN VAMA VECHE UN NOU VIDEOCLIP.
CINE POATE VENI ACOLO SA FACA FIGURATIE ESTE ASTEPTAT CU CALDURA SI BERE RECE.
OBLIGATORIU TENESI,BASCHETI,CONVERSI,VANSI,TINARSI, ETC,ETC IN TON.
MULTUMIRI.
MARE ATENTIE. LA MARE NU PLOUA SI NICI NU VA...
_______________________________________ ...that's my Business, that's what I do.
|
|
| 02-06-2006 15:26:34 |
|
|
|
uuu bravo!super tare!!=D....dar nu cred ca pot sa vin si mi se rupe sufletelul in orice caz bafta si sa va distrati
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 02-06-2006 15:33:37 |
|
|
|
hhahahha ce tare..as vrea sa pot veni dar..nu cred ca ajung 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 02-06-2006 16:24:08 |
|
|
|
Hmmm. As cam veni... dar sunt inainte de salariu si-mi cam bate vantul prin portofel. 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 02-06-2006 18:33:00 |
|
|
|
cat da tare! ce veste buna!!   din nefericire nu pooooot sa vin... sper sa iasa videoclipul asa cum mi-l imaginez
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 02-06-2006 21:55:02 |
|
|
|
daa...clip la dub shot..that is...waah...tare... normal ca nu pot veni dar...have fun...si cred(sper) ca va iesi dragut... ...
|
|
| 02-06-2006 22:14:21 |
|
|
|
dap..same 2 me.. nu pot veni... dar va doresc sa aveti vreme faina si sa va iasa un super videoclip...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 02-06-2006 22:25:52 |
|
|
|
BigMotherfucker a scris:
OBLIGATORIU TENESI,BASCHETI,CONVERSI,VANSI,TINARSI, ETC,ETC IN TON. |
uniforma 
|
|
| 02-06-2006 22:48:37 |
|
|
|
da normal...si inteleg cerinta..doar n-apare unu in pantofi cu bot ascutit si strasuri
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 02-06-2006 22:58:15 |
|
|
|
si daca omu cu pantofi cu bot ascutit si strasuri asculta emil? nu cred ca hainele conteaza la muzica pe care o canta emil. sau in general.
|
|
| 02-06-2006 23:00:35 |
|
|
|
pt muzica pe care o canta emil nu conteaza dar pt cei care vad videoclipul da.daca intelegi la ce ma refer
|
|
| 02-06-2006 23:06:35 |
|
|
|
pai da..o sa vada oamenii alti oameni incaltati cu chestii d'alea cu strasuri... suuper..
|
|
| 02-06-2006 23:08:34 |
|
|
|
da .. totusi..oamenii care poarta pantofi mai ales cu bot ascutit si strasuri asculta emil... da fiecare e liber sa se imbrace cum vrea 
|
|
| 02-06-2006 23:16:56 |
|
|
|
ghinion ...abia akm am vazut chestia cu videoclipul k puteam sa merg....asta e...life sucks
_______________________________________ ...just be yourself...
|
|
| 04-06-2006 09:48:25 |
|
|
|
hmm si cam cand apare? =D curious me
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 04-06-2006 10:43:41 |
|
|
|
pana la urma s-a filmat clipul ieri?
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 04-06-2006 16:59:45 |
|
|
|
sunt si eu curioasa cati din voi au mers la filmari...pt k pana la urma tot cei ce aveau in picioare pantofi cu strasuri si cu bot ascutit si se aflau in apropiere au mers acolo....si oricum nu asta conta ci atitudinea lor si ceea ce exprima trupa in general...nu ceea ce poarta publicul sau fanii...asta e parerea mea....nu trebuie sa fii imbracat intr-un anume fel k sa aculti un anumit gen de muzica,chestia asta mi se pare putin falsa deoarece cu totii ne mascam sentimentele si ne ascundem sufletul sub niste haine

|
|
| 04-06-2006 18:47:30 |
|
|
|
doamne...voi cred ca nu prea intelegeti conceptul de videoclip/scenariu si asa mai departe... nu cred ca aveau pantofii neaparata legatura cu mesajul/fanii trupei ci cu un scenariu! daca scenariul era gandit de asa natura incat sa nu apara pantofi cu strasuri,ciocate si altele de genul asta, de ce sa ne gandim acum ca se fac discriminari pe tema "pantofii fanilor emil"?!?!. aveti tendinta sa exagerati cateodata!
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 04-06-2006 19:04:59 |
|
|
|
hehe,in sfarsit cineva care intelege
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 04-06-2006 19:11:33 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |