emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Fely
|
|
|
asa o sa va gaseasca lumea mai repede ma refar la cei care inca nu stiu prea multe de voi abia astept .ro-ul 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 03-06-2006 12:28:58 |
|
|
|
si inca sunt fffffffff multi, credeti-ma....am o chestia pt chei cu emil si eram la facultate si intr-o pauza vine o colega f indignata la mine: dar ce inseamna emil? ce e aia?.... ....f lame
_______________________________________ ...just be yourself...
|
|
| 04-06-2006 20:05:04 |
|
|
|
so ... o sa fie tot emilrulz, nu? n-o sa se transforme magic in emil.ro ... riiiiiiiiight?
_______________________________________ i love my dad`s credit card :)
|
|
| 05-06-2006 08:04:32 |
|
|
|
gata?
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 06-06-2006 10:46:25 |
|
|
|
opa.. =D good new =D
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 06-06-2006 14:42:33 |
|
|
|
news.. grrr
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 06-06-2006 14:44:00 |
|
|
|
dub-v a scris:
Mai nou, .tk baga reclama fortata pe domeniile inregistrate la ei. Nu se mai poate. Trebuie sa trecem pe .ro
Inregistrarea domeniului va costa 185 RON. Pe adresa emilrulz.tk se va incarca o pagina care va redirectiona orice vizitator pe noua adresa: adica emilrulz.ro deci schimbarea domeniului nu va afecta numarul de vizite.
Ce ziceti? Trecem pe .ro sau nu? |
Aaaaaa, deci ajungem la Propunerea lui Gaftoni, filmul omonim care nu a castigat nimic anul trecut, o ecranizare a la fel de necunostului roman "Bah eu sunt gaftoni si cred ca ar trebui sa trecem pe .ro" Eu zic ca strangem banii punand cate 100 de mii sau venind cu un bol la un concert si cineva anunta donatii pentru .ro si pun oameni cate 10000 si mai punem si noi si in 2 concerte s-au strans. Eu pe opera nu primesc nimic spam.
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 12-06-2006 21:52:34 |
|
|
|
waiting for the change!!!
_______________________________________ beaver inside , sheep outside.
|
|
| 13-06-2006 18:20:51 |
|
|
|
dub-v a scris:
Nu pun fanii bani. |
de ce?
_______________________________________ da da da da..copacii infloriti..:zzz:
|
|
| 13-06-2006 22:53:13 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |