emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: iuliutza
|
|
|
de ce un bilet emil costa 100 de mii si un concert antitainment+tragic vision (din germania) costa 60? sau leadershit (din spania) 40? de ce, daca de vina pentru pretul biletelor sunt patronii cluburilor, nu cantati numai in under? daca va cheama cineva de la un club sa cantati de ce nu le spuneti cantam dar intrarea nu vrem sa fie mai mare de atatia bani? DE CE?
|
|
| 30-05-2006 21:30:46 |
|
|
|
1.nu trupele stabilesc intrarea 2.fiindca oricum vine lume. daca n-ar veni, ar scadea pretul, nu? 3.fiindca asa isi mai scot si bani. 4.fiindca deja dupa 5 ani merita 5.in fire a fost 150=P.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 31-05-2006 01:06:24 |
|
|
|
5. ma asteptam sa coste la fel de mult ca la "born from pain". ma bucur ca n-am venit. nu de alta dar aveam de gand sa-mi iau doar 100 de mii la mine si daca costa mai mult sa ma-ntorc acasa. deci veneam degeaba. 1. daca trupele n-au nimic de spus trupele n-au atitudine. 2. poate asa e. 3. tot speram ca nu canta pentru bani (doar de aia are fiecare job) 4. daca dupa 5 ani deja nu mai canta ca la inceput: caterinca si voie buna si ne baga pe gat: cumparati albumul, votati-ne nu stiu pe unde... nu stiu daca merita.
|
|
| 31-05-2006 01:31:08 |
|
|
|
confunzi "a canta pentru bani" cu "a primi bani pentru a canta". am mai zis ca detest cand fanii vorbesc despre banii care ii primesc o trupa. dar sincer, care e problema in a primi ceva beni ca sa stai pe o scena cu becu-n ochi si sa transpiri, epuizezi, whatever timp de o ora? la jam session m-am simtit extrem de mandra cand am aflat ca primesc 4 beri, chit ca le-am terminat pana sa ma urc macar pe scena. da asta-i alta chestie, fiindca eu am stat 5 mintue in care m-am facut de ras, si tot am fost extenuata dupa asta(si nu faceam mai nimic). 1.nu trupele vorbesc.nu e de atitudine. 4.au evoluat, dar nu in sensul asta.si da, mi se pare de bunsimt sa cumperi albumul si mi se pare normal sa ceri lumii sa-ti cumpere albumul ca sa poti scoate altele.
|
|
| 31-05-2006 01:35:31 |
|
|
|
3 trupe din care una din afara 150.000 mi se pare ok (referitor la concertul din seara asta). Intrarea e stabilita de club. "3. tot speram ca nu canta pentru bani (doar de aia are fiecare job)" ... pun pariu ca la orice ora oamenii ar canta "de nebuni" doar pt placerea lor si a noastra ... dar nu in cadrul unui concert organizat  "4. daca dupa 5 ani deja nu mai canta ca la inceput: caterinca si voie buna si ne baga pe gat: cumparati albumul, votati-ne nu stiu pe unde... nu stiu daca merita." ... simplu, uita de tot daca nu poti accepta o schimbare , nimeni nu te obliga sa cumperi/votezi etc etc
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 31-05-2006 01:41:11 |
|
|
|
nu te obliga nimeni sa canti si deci sa stai pe o scena cu becul in ochi si sa transpiri. la un concert cu mai mult de o formatie vreau ca banii de intrare (daca banii aia ajung la cei care au cantat) sa se imparta egal. ma gandesc ca o formatie punk rock are un manager punkist, nu? si ca toti au aceleasi idealuri si viziuni asupra vietii si restu'. deci managerul face oarecum parte din formatie, nu? nu inteleg de ce e nevoie de albume scoase atata timp cat exista dc++.
|
|
| 31-05-2006 01:43:36 |
|
|
|
ai cantat vreodata? ai incercat vreodata sa inregistrezi un cantec? ai fost vreodata pe scnea cu public? ai fost managerul vruenei formatii? ai negociat vreodata pretul pentru care canta o formatie? ai scos vreun album?
urasc faza de "fa tu mai bine", dar daca nu stii cum sunt lucrurile de mai sus, chiar nu poti sa comentezi. sincer.
|
|
| 31-05-2006 01:48:24 |
|
|
|
daca altii pot (si am zis de concertele alea ieftine) nu inteleg de ce emilii nu pot (sau nu vor?).
noapte buna.
|
|
| 31-05-2006 01:51:10 |
|
|
|
mda ... nu ma mai obosesc ... da` o sa urmaresc thread`ul asta ca sa ma amuz (sau nu) 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 31-05-2006 01:53:49 |
|
|
|
eu nu am auzit de trupele mentionate de tine, desi consider ca am oarecare cultura muzicala(sau poate ma insel). in schimb stiu cum,ce,cand,cum sunt emil. "Parca as da 50 de mii sa merg sa vad cum sunt formatiile care nu le cunosc. parca n-as da 100, ca nu stiu la ce sa ma astept, dar de emil am auzit, au oarecare notorietate, sunt faini, 100 de mii? eh, nu-i problema". ar gandi un om in situatia mea, nu?(desi eu nu de-aia nu merg la concerte, nu merg fiindca numarul de concerte la care am voie e destuld e limitat si prefer sa le folosesc pe concerte care stiu sigur c-o sa-mi placa. si n-am mai fost demult dezamagita de un concert).
|
|
| 31-05-2006 02:00:17 |
|
|
|
Fen, nici nemtii sau spaniolii nu cred c-au auzit de E.M.I.L.. Tragic Vision se pare ca anul asta au avut al doilea concert la noi in tara (primul in 2004 in Timisoara). Si daca ar mai canta Critica Radicala in Bucuresti (si sunt sigura ca de astia ai auzit) intrarea tot in jur de 50 de mii ar fi. Ai merge la concert? Cobe+Buzz+Los Pogos (de astia ai auzit? parca iti plac) intrarea 70 de mii (exact cum preconizasem).
|
|
| 31-05-2006 14:45:27 |
|
|
|
pai eu zic sa nu mai veniti la concerte daca 100.000 e prea mult pentru mariile dumneavoastra!!! nu cred ca se supara nimeni! eu am pierdut anul asta 2 concerte si anul trecut 3 de la EMIL!!! cred ca eu ar trebui sa ma intreb de ce e asa mult intrarea!  
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 31-05-2006 14:48:14 |
|
|
|
Am uitat: din cate stiu, din vanzarile de albume, formatiile romanesti gen E.M.I.L. sau mai demult ab4 sau Coma sau altele de genul lor nu primesc prea mult, procentul ce le revine e foarte mic.
|
|
| 31-05-2006 14:48:34 |
|
|
|
alexandra a scris:
pai eu zic sa nu mai veniti la concerte daca 100.000 e prea mult pentru mariile dumneavoastra!!! |
Done that!
|
|
| 31-05-2006 14:49:35 |
|
|
|
pai atunci, eu nu inteleg de ce dracu mai comentati!!! threadul asta nu isi are rostul (pentru ca ce v-a explicat Fen v-au mai explicat si Impresaru si si baietii de 100 de ori)!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 31-05-2006 14:51:37 |
|
|
|
Fen, nici nemtii sau spaniolii nu cred c-au auzit de E.M.I.L.. Tragic Vision se pare ca anul asta au avut al doilea concert la noi in tara (primul in 2004 in Timisoara). Si daca ar mai canta Critica Radicala in Bucuresti (si sunt sigura ca de astia ai auzit) intrarea tot in jur de 50 de mii ar fi. Ai merge la concert? Cobe+Buzz+Los Pogos (de astia ai auzit? parca iti plac) intrarea 70 de mii (exact cum preconizasem). |
am fost la critica radicala. si la cobe, buzz si los pogos. multumesc. cobe is la inceput si sunt cunoscuti pentru prieteni, buzz la fel, los pogos itotusi in andarground, al fel si critica radicala. EMIL is la televizor, la radio, in magazine, in pauze la scoala, pe tricouri, peste tot. Asta e diferenta.
|
|
| 31-05-2006 23:49:23 |
|
|
|
neWavehairdo a scris:
Am uitat: din cate stiu, din vanzarile de albume, formatiile romanesti gen E.M.I.L. sau mai demult ab4 sau Coma sau altele de genul lor nu primesc prea mult, procentul ce le revine e foarte mic. |
Procentul care le revine nu reuseste sa acopere investitiile personale in realizarea CD-ului. Nu vorbesc de timpul pierdut cu repetitii - inregistrari, cola, apa si pizza zilnica ci de sculele pt studio, sunetist studio (uneori casa de discuri plateste asta, la R,F si V a platit E.M.I.L.),masterizare, videoclipuri, promovare, lansare, etc.
Procentul primit deobicei acopera toate aceste cheltuieli daca se vand un numar considerabil de CD-uri. E.M.I.L. nu are inca numarul de fani necesar sa suporte aceste cheltuieli din comisionul primit de la casa de discuri de aceea biletele costa cat costa. O buna parte din sumele primite se duc in aceasta directie.
_______________________________________ ...that's my Business, that's what I do.
|
|
| 01-06-2006 12:24:33 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |