emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: dala
|
|
|
uais...asistam la 2 sinucideri...octavian si no_ring_girl... ..in direct... videoclipul este putin ciudat.. da exista destule persoane care au inceput sa asculte emil dupa ce au vazut videoclipul precum a zis ruxi... si nu conteaza postul pe care este difuzta...cu cat mai multe postrui cu atat mai bine..macar lumea cocalara va ajunge intr'un final sa fie mult mai de acord cu punk'ul decat cu muzica lor..
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 28-05-2006 17:24:02 |
|
|
|
chiar iti pasa daca vor fi ei mai de acord cu punkul? get real
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 28-05-2006 19:30:46 |
|
|
|
mie nu..am zis doar ca va creste rata de punk'isti...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 28-05-2006 19:43:37 |
|
|
|
aveti dreptate.. ce pot sa spun... am zis si io ceva ca sa incep o discutie acolo...
|
|
| 28-05-2006 22:05:14 |
|
|
|
mie videoclipul mi se pare nashpa.foarte nashpa. dar are succes. si da,multi au inceput sa sculta emil dupa "da vrei".
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 31-05-2006 01:07:26 |
|
|
|
da, cred ca ai dreptate, videoclipu doi e mult mai bun... si da vrei nu cred ca e cea mai buna de pe rom fum si vanilie...
|
|
| 31-05-2006 15:56:04 |
|
|
|
long time ago... ma laudam cu piesele mele "FLINT" pe care le aveam in calculator... si-i ziceam lui matei ca vai, mama, ce tari sunt. si el mi-a zis sa-i trimit una sa vada. dar nu pe aia pe care o consider eu cea mai buna. pe cea mai naspa. am uitat de ce. ) ceva de genu'... cea mai naspa piesa tre' sa fie foarte buna. intelegi ce vreau sa zic? daca oamenilor le place una din piesele nu foarte bune (relativa faza) atunci or sa le placa si celelalte. daca le dai piesa cea mai buna dup-aia ar putea fi dezamagiti.
|
|
| 31-05-2006 16:00:07 |
|
|
|
merge teoria asta
|
|
| 31-05-2006 16:13:14 |
|
|
|
hmmm.. cineva a ascultat podcastul  ha ha ha 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 31-05-2006 16:17:37 |
|
|
|
what?
cred ca e o confuzie la mijloc
|
|
| 31-05-2006 16:19:50 |
|
|
|
octavian a scris:
cred ca e cam tarziu pentru intrebarea asta... si nu stiu sigur daca a mai fost pusa ca n-am stat sa citesc tot forumu... emil-underground deci de ce ati dat videoclipul da vrei la tv k-lumea? e cel mai groaznic post posibil... si nu cred ca cineva va incepe sa asculte emil dupa ce vede videoclipul... nu stiu... |
Chiar ca nu stii
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 31-05-2006 17:14:34 |
|
|
|
ha ha ha a scris:
what?
cred ca e o confuzie la mijloc |
teoria ta este identica cu o teorie pe care am auzit-o intr-un podcast de la fat wreck.. ala din febr cred
|
|
| 31-05-2006 18:31:55 |
|
|
|
nu stiu ce e podcastu' da' chestia aia mi-a zis matei in 2003
|
|
| 31-05-2006 18:38:36 |
|
|
|
de ce nu-mi explici dub-v? am pus o itrebare pentru ca nu stiu tocmai de-aia daca stii tu mai bine de ce nu-mi explici
|
|
| 31-05-2006 20:40:07 |
|
|
|
Pai daca nu ai reusit sa intelegi asta singur, mie mi-ar lua mult efort sa-ti explic. Efort pe care nu sunt dispus sa-l depun. Mai gandeste-te la ce-ai zis, mai analizeaza... mai intreaba pe altii.
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 31-05-2006 20:59:04 |
|
|
|
o sa meditez mai mult inainte de a mai posta de acum incolo, iti promit
|
|
| 31-05-2006 21:11:07 |
|
|
|
ha ha ha a scris:
nu stiu ce e podcastu' da' chestia aia mi-a zis matei in 2003 |
a, pai si eu aveam chestia aia tot de la el.... 
|
|
| 01-06-2006 14:39:20 |
|
|
|
frate, mie chiar nu imi place "da` vrei". sincer.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 01-06-2006 20:34:42 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |