emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: fata_rea
|
|
|
dupa n zile de la concert intru si eu  a fost foarte tare. la plebe mi-au placut. chitaristu era foarte tare.  pistol au cantat cam putin  emil ca de obicei .ioana de la 4 ruleaza si s-a terminat cam tarziu pentru cei care a doua zi se sculau la 7 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 02-06-2006 19:57:09 |
|
|
|
cati bani vreti sa va dau sa nu mai ziceti la melodia cea noua "ioana de la 4"...? pe bune 
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 02-06-2006 20:41:28 |
|
|
|
ii zicem "pijamaua-n vine"...
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 02-06-2006 20:44:58 |
|
|
|
da' cum se numeste?

|
|
| 02-06-2006 20:54:22 |
|
|
|
adevarat acuma ....i-ati gasit titlu ? ...zi tu cum sa ii zicem si noi ii zicem
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 02-06-2006 22:18:29 |
|
|
|
uhuu ar suna tare ceva gen "liber" sau "pijamaua" sau "5 pahare"...parerea mea :p
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 02-06-2006 22:29:06 |
|
|
|
Si-asa toate piesele de pe RFV au cu totul alte nume pe calculatoarele celor care nu au cumparat albumul ... aud titluri gen "noaptea" sau "s-ar putea sa-ti sparga fata" si ma minunez de ignoratna unora dintre ascultatorii acestei trupe.
Pana ii gasesc un nume, ziceti-i "piesa noua" ca alta noua deocamdata nu si-au facut curaj sa cante si la concerte ... dar vor veni 
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 02-06-2006 22:30:23 |
|
|
|
americanidiot a scris:
si s-a terminat cam tarziu pentru cei care a doua zi se sculau la 7  |
... sau pentru cei ce se trezeau la 6. :|
stoi_182 a scris:
cati bani vreti sa va dau sa nu mai ziceti la melodia cea noua "ioana de la 4"...? pe bune  |
Hmmm, ce pot spune... Eu nu i-am dat niciodata un nume melodiei noi... dar daca e rost de bani, m-am hotarat sa-i zic "Ioana de la 4". Now pay me and I'll stop. 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 02-06-2006 22:54:20 |
|
|
|
oare conteaza numele unei piese sau daca asculta e.m.i.l. sau nu? sau conteaza daca asculta doar daca cumpara albumu'? people!
|
|
| 02-06-2006 22:54:52 |
|
|
|
pey si pe album nu trebuie sa apar un titlu pt piesa??...
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 02-06-2006 23:08:26 |
|
|
|
pai o sa apara pe viitorul album numele piesei intitulate de noi "ioana de la 4"
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 02-06-2006 23:11:51 |
|
|
|
sau nu.ai nevoie de bani de la stoi,silly?
|
|
| 02-06-2006 23:15:48 |
|
|
|
mhm... nu inteleg aluzia.. e prea tarziu...
|
|
| 02-06-2006 23:18:33 |
|
|
|
zicea stoi ca ne da bani sa nu mai zicem asa piesei aleia. si tu i-ai zis pe "nume". 
vreau eu bani, vreau eu bani! MULTI! ) NOT
|
|
| 02-06-2006 23:26:47 |
|
|
|
dar alina a inteles... ca tu ai zis ca pe album va scrie "ioana de la 4". dar tu ai zis ca acolo va aparea numele piesei. in fine, incurcatura generala.
|
|
| 02-06-2006 23:28:01 |
|
|
|
 e bine...ah.. gata.. m'am prins.. vreau muulti bani de la stoi..nu se vede? va rog frumos nu'i mai ziceti acestei piese "ioana de la 4"... o sa vedeti cum se va numi cand va aparea pe piata.. va multumesc anticipat!
|
|
| 02-06-2006 23:32:02 |
|
|
|
dar numele de "ioana de la 4"ma face sa ma simt speciala.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 04-06-2006 22:07:03 |
|
|
|
stoi_182 a scris:
vreau si eu pozele pe un CD cumva ca mi-e lene sa-mi fac iar cont pe filehost - mi-am mai facut de 3 ori si am uitat username-ul.... |
iti fac eu ca le am pe toate. da-mi un mail sa imi zici daca le ai deja sau nu. si eventual stabilim "detaliile intalnirii"   
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 05-06-2006 11:22:19 |
|
|
|
foarte frumos concertul. I really liked it si La Plebe au fost super misto. Au o anume energie si o buna dispozitie care imi insufla piesele lor. It just makes me feel happy.  PCC si EMIL la fel de tari cum ne-am obishnuit, intr-adevar PCC au cantat cam putintel, dar oricum am plecat la 1 si ceva deci n-ar trebui sa ma plang. La cat mai multe concerte de genul asta.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 05-06-2006 19:12:58 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |