emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
Biencutza_22
Femeie
24 ani
Cluj

cauta Barbat
24 - 30 ani
emilrulz / Nimicuri / File Sharing Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini: 1
Rain
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-10-2005
Postari: 980
deci , pt mai multa lumea care face upload la diverse chestii ... mey oameni buni, de ce postati pe rapidshare.de de pe care eu iau cu maxim 10k/sec si nu pe filehost.ro, care, pe langa download`uri nelimitate are si viteza super! eu iau de pe el cu 200-300k/sec.
parerea mea, nu are sens sa pui ceva pe un server care are si restrictii de download si viteza mica (fiind in afara tzarii), in loc sa pui pe un server din buc care merge super.
astept pareri si injuraturi. va multzumesc

22-05-2006 16:19:06

psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862
domnule consumator de downloaduri si prieten drag, eu in calitate de uplodator de poze destul de des iti voi zice de ce nu folosesc prostioara aia de filehost romaneasca. pentru ca doar la doar 1 din 15 incercari reusesc sa fac uploadu. in celelalte 14 ori(sau poate chiar si mai trist) transferu pica si incerci sa il reiei in speranta ca a doua ora va merge, dar nu. Rapidshare e tare si iti arata procentul de upload terminat, viteza de upload si alte chestii linistitoare care te fac sa te simti sigur pe tine stiind ca uploadu inca mai merge si nu s-a blocat. asta la fisierele de peste 10 mb. Cele mai mici merg pe filehost(cateodata dar mai des). Dar totusi e "punct ro" deci.... era de asteptat.

22-05-2006 22:49:07

ha ha ha
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 12-03-2006
Postari: 138
mie mi-au mers tot timpul uploadurile. deci psycho, poate problema e la tine. iar rapidshare-ul nu merge tot timpul.

30-05-2006 02:57:34

Rain
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 09-10-2005
Postari: 980

psy a scris:

domnule consumator de downloaduri si prieten drag, eu in calitate de uplodator de poze destul de des iti voi zice de ce nu folosesc prostioara aia de filehost romaneasca. pentru ca doar la doar 1 din 15 incercari reusesc sa fac uploadu. in celelalte 14 ori(sau poate chiar si mai trist) transferu pica si incerci sa il reiei in speranta ca a doua ora va merge, dar nu. Rapidshare e tare si iti arata procentul de upload terminat, viteza de upload si alte chestii linistitoare care te fac sa te simti sigur pe tine stiind ca uploadu inca mai merge si nu s-a blocat. asta la fisierele de peste 10 mb. Cele mai mici merg pe filehost(cateodata dar mai des). Dar totusi e "punct ro" deci.... era de asteptat.

draga psychuletz ... am uploadat 30 de mega in no time pe filehost acum deh e vb si de faza cu buc si reteaua metropolitana de aici ... i love filehost.ro peace!
btw ... ultima data am facut dl de pe el cu 600k sustinut

31-05-2006 01:56:47

Pagini: 1  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!