emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: sweet_anca
|
|
|
eu chiar vreau sa fie asa pace si armonie si puii mei..sa aiba lumea mai multa grija de natura 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 10-05-2006 20:54:06 |
|
|
|
eu sunt Pacea si Armonia
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 10-05-2006 20:56:34 |
|
|
|
atunci eu mi-s mama natura
_______________________________________ 'the internets is serious business'
|
|
| 10-05-2006 21:08:03 |
|
|
|
iubire si protectie, prietene
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 10-05-2006 21:15:28 |
|
|
|
da, si eu vreau sa nu mai fie razboaie dar ma gandesc la ceva mai.... personal .. si atunci zic ca vreau sa fiu koala.. sa stau toata ziua in eucalipt si sa nu imi pese de nimic... mai ales de cum sta parul in ziua respectiva...
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 10-05-2006 21:20:10 |
|
|
|
M-as muta inapoi in tara si m-as da cu motocicleta toata ziua. 
_______________________________________ www.v-twin.blogspot.com <<latest update june 15 2006
|
|
| 10-05-2006 21:50:12 |
|
|
|
fuzzy ... cu pinguinii cum ramane? 
_______________________________________ i love my dad`s credit card :)
|
|
| 10-05-2006 21:52:13 |
|
|
|
nobush a scris:
eu sunt padawanu' lui bebe tre' sa ii dai 20lei ca sa fii padawanu lui glumesc (bebe ma invata bine, thank you master) batman nu are superpowers, este doar un tip cu un costum care stie karate. eu astazi am intrat in vestiarul fetelor ca m-a pus profu sa duc niste mingi acolo si mi-am dat seama ca as vrea sa fiu invizibil |
vezi tu la vara...(ca o sa ma invete si pe mine)
_______________________________________ LOOK HERE NOW!!!!!!!! HAHAHAHA I MADE YOU LOOK!!!!!! haha!
|
|
| 10-05-2006 23:05:19 |
|
|
|
si pana la vara mai e putin...
_______________________________________ LOOK HERE NOW!!!!!!!! HAHAHAHA I MADE YOU LOOK!!!!!! haha!
|
|
| 10-05-2006 23:06:46 |
|
|
|
faz faz a scris:
fac pace in lume, sa opresc foametea si, daca se poate... |
a zis deja powderkicksass ce era de zis
eu daca as avea superputeri as invia dinozaurii, as transforma hartia in bani si mi-as lua un matiz roz sa explorez galaxia
si as mai vrea ceva:
Sa fac dragoste cu ploaia, sa fac dragoste cu vantu, sa fac dragoste cu ceru... 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 12-05-2006 16:49:20 |
|
|
|
fa, ma , cin' te opreste...    si nu te mai lua de mine ca nu ne tragem de sireturi aici..  sahaya... imi plac pinguinii., dar nu sunt unul, imi pare rau si nici n-as vrea sa fiu.. te las pe tine..

_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 12-05-2006 18:17:10 |
|
|
|
m`ai intristat ... cum ramane cu pinguinul mooooooooov ((((
_______________________________________ i love my dad`s credit card :)
|
|
| 12-05-2006 19:03:56 |
|
|
|
americanidiot a scris:
sa fac dragoste cu vantu |
cu el?
'opaaaaa!!! 
|
|
| 12-05-2006 21:27:48 |
|
|
|
acuma nu stiu ce a vrut domnu chirila sa zica. oricum cel mai penal vers de la vama ramane "eu ti-am upgradat sarutul" pacat ca nu zice la ce versiune 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 12-05-2006 21:32:24 |
|
|
|
americanidiot a scris:
acuma nu stiu ce a vrut domnu chirila sa zica. oricum cel mai penal vers de la vama ramane "eu ti-am upgradat sarutul" pacat ca nu zice la ce versiune  |
hahaha. poate stie vantu'
|
|
| 12-05-2006 21:38:23 |
|
|
|
powderkicksass a scris:
m-as teleporta |

daca nu ar fi existat star trek?
|
|
| 31-05-2006 16:03:18 |
|
|
|
mie mi-ar placea sa am gheare din alea ca ala din x men si sa omor oamenii care ma enerveaza si pe urma daca mor sa ma dea la spital cum e la gta
|
|
| 31-05-2006 16:10:03 |
|
|
|
cum spuneam.. dubla personalitate 
|
|
| 31-05-2006 16:19:07 |
|
|
|
eu sunt elfa. atata zic except i have big boobs
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 03-07-2006 10:24:03 |
|
|
|
papusile barbie si robotzeii de..
_______________________________________ "If you're feeling good, don't worry. You'll get over it."
|
|
| 03-07-2006 13:47:21 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |