emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Iepurash
|
|
|
1. la toti prietenii mei de aici le place emil.
2. azi ascultam cd-ul la serviciu', si la partea unde sorin injura, un coleg care are vreo 40 de ani intreaba "ce asculti?". m-am panicat pentru o zecime de secunda, apoi mi-am dat seama ca nu intelege o iota de romana, si i-am raspuns (nu si tradus). replica lui: "romanian sounds very nice!" 
_______________________________________ 'the internets is serious business'
|
|
| 02-05-2006 23:42:52 |
|
|
|
) da, si mie-mi plac injuraturile din limba engleza.
pai... deci e bine. poate or sa cante emil si in state cum canta la plebe in romania. adica ce, numai andreea balan si restu'? doamne, acum imi dau seama... oare cum ajung alea sa cante acolo? si ce succes fulminant zic ca au and shit. maybe emil should suck some dicks. glumeam. cine stie, daca va duceti in state poate va opresc aia acolo. x-(
|
|
| 02-05-2006 23:49:39 |
|
|
|
Andreea Balan si Blondy playback-uiesc pt comunitatea romana de cocalari plecati in USA la spalat de vase, spalat la cur mosi, condus taxiul sau tuns de iarba. Sunt ca spectacolele alea "suse" de pe litoral, cu Tociu si Palade si altii.
si daca ar exista o scena punk-rock romaneasca acolo poate ca m-as gandi daca as suge * pt un turneu in US. Pana atunci o asteptam pe powderkickass in romania, intr-un beci, la EMIL.
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 03-05-2006 23:08:04 |
|
|
|
stoi_182 a scris:
Andreea Balan si Blondy playback-uiesc pt comunitatea romana de cocalari plecati in USA la spalat de vase, spalat la cur mosi, condus taxiul sau tuns de iarba. Sunt ca spectacolele alea "suse" de pe litoral, cu Tociu si Palade si altii.
si daca ar exista o scena punk-rock romaneasca acolo poate ca m-as gandi daca as suge * pt un turneu in US. Pana atunci o asteptam pe powderkickass in romania, intr-un beci, la EMIL. |
achiesez                        
_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 04-05-2006 11:28:35 |
|
|
|
stoi_182 a scris:
Andreea Balan si Blondy playback-uiesc pt comunitatea romana de cocalari plecati in USA la spalat de vase, spalat la cur mosi, condus taxiul sau tuns de iarba. Sunt ca spectacolele alea "suse" de pe litoral, cu Tociu si Palade si altii. |
aoleo, si dac-ai stii cati cocalari sunt pe aici. am avut o singura tentativa sa ma imprietenesc cu alti romani aici, la un festival romanesc, si m-au lasat nervii. toti romanii care erau acolo erau super idioti si plini de fite, de zici ca au nu stiu ce mare realizare ca stau in state. long subject...
stoi_182 a scris:
si daca ar exista o scena punk-rock romaneasca acolo poate ca m-as gandi daca as suge * pt un turneu in US. |
e mai frumos la concertele voastre in romania decat la multe concerte cu formatii "nepopulare" pe care le-am vazut aici. concurenta de aici i-a transformat in super egoisti, si nu impart nimic intre ei cand au concerte.
stoi_182 a scris:
Pana atunci o asteptam pe powderkickass in romania, intr-un beci, la EMIL. |
i'm there!
_______________________________________ 'the internets is serious business'
|
|
| 05-05-2006 01:23:48 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |