emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: kataryna
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 14 |
|
|
|
...
_______________________________________ punk-rock changed my life
|
|
| 28-04-2006 13:09:26 |
|
|
|
cine imi ofera si mie cazare ca sunt mic? eh, vin si fara cazare, si precum a zis fen, petrecem intr-o carciuma pana la primul tren de dimineata.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 28-04-2006 16:22:21 |
|
|
|
te primesc yo psy.... ..in carciuma de langa mine...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 30-04-2006 14:03:12 |
|
|
|
cat e biletul la concert..!?
|
|
| 30-04-2006 14:04:12 |
|
|
|
Va salut ! Pai eu sunt din Brasov dar din pacate nu va pot caza ... adica parintii mei nu prea au la inima muzica PUNK-ROCK ... dar pot sa va recomand niste baruri misto sau niste terase ca tot vine vara , nu ? Oricum daca e vreo urgenta poate ii conving ... E.M.I.L. again la Brasov ... yummy ... E.M.I.L. rulz ... Aiblacknam

_______________________________________ " Punk's Not Dead " ...
|
|
| 30-04-2006 19:04:21 |
|
|
|
" Sambata : 13 Mai 2006 : Brasov : The Club : Ora 17:00 : Concert umanitar PUNK-AID ajuta prin muzica : Z.O.B. , E.M.I.L. , Pistol Cu Capse , Buzz : O zi , 4 trupe , PUNK-ROCK ... Sincer va spun ca Brasovul e impanzit de afisele despre concert ... sunt sigur ca o sa fie o super atmosfera si o sa fie super multa lume ... yummy ... sunt nerabdator ... va astept pe toti la Brasov ... E.M.I.L. ROCKS 
|
|
| 30-04-2006 19:11:27 |
|
|
|
ah, n-am vazut ca incepe asa devreme. deci poate prindeti chiar trenul de 9 fara 10. 
|
|
| 30-04-2006 19:18:25 |
|
|
|
unde sunt afisele mai??./ yo am vazut UN SINGUR AFIS!!! .. sh ala nu a mai vnit sa'mi dea afisele ca sa le lipim...nush dc... ps: sh yo d'abia astept...
|
|
| 30-04-2006 21:43:30 |
|
|
|
Unde sunt afisele ? In Brasov Adica eu merg prin oras , imi place sa "calatoresc " prin Brasov si am vazut chiar multe afise ... pai pe Republicii chiar sau pe Muresenilor sunt cateva ... si mai sunt la Patria , prin vitrine la magazine si chiar in Elliana Mall sau in My Place sunt cateva ... se incearca o mediatizare a concertului pentru ca e unul umanitar , se strang bani pentru o fata si cred ca e super OK ... si in ziare ( Monitorul Expres , Transilvania Expres si Buna Ziua Brasov a fost anuntat concertul ) ! So ... o sa fie arhiplin si o sa fie super concert PUNK-ROCK ... SKA ... E.M.I.L. rulz 

|
|
| 01-05-2006 11:54:13 |
|
|
|
Am si eu mica intrebare : aveti idee daca la concert vine si Aliosha ... adica la concertul de la Balul Majoratului la Colegiul National " Andrei Saguna " a lipsit ... a venit doar Butch atunci ... pe 25 Martie 2006 , parca ... oricum a fost super dar acum cred ca o sa fie si mai si ... " PUNK'S NOT DEAD " ... Butch & Aliosha & DJ Hefe sunt tot un fel de membrii E.M.I.L. la urma urmei ... bye
|
|
| 01-05-2006 12:13:37 |
|
|
|
yo am vazut afisu doar pe un usa unui magazin de pe muresenilor... anyway... sh'abia astept..really.. ... sh la bal la saguna a fost suuuper tare...exceptand retardatii aia de jandarmii care tot dadeau in noi..sper k aku sa nu mai fie jandarmi...
|
|
| 01-05-2006 13:08:52 |
|
|
|
silly bAbE a scris:
cat e biletul la concert..!? |
biletul e 130 000!!! veniti in numar cat mai mare!!! nu e un cap de tara.
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 02-05-2006 09:24:07 |
|
|
|
a! si afisele sunt prin Brasov! de saptamana asta vor fi si mai multe!!! o sa le vedeti!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 02-05-2006 09:25:07 |
|
|
|
alexandra...cand vine ala sa'mi dea afisele?
|
|
| 02-05-2006 10:18:51 |
|
|
|
silly bAbE a scris:
cat e biletul la concert..!? |
130.000
_______________________________________ punk-rock changed my life
|
|
| 02-05-2006 15:16:13 |
|
|
|
treselle a scris:
ah, n-am vazut ca incepe asa devreme.
|
nici nu ma mir. am fost in brasov la ora 1 noapta si nu era nimik deschis 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 02-05-2006 15:27:34 |
|
|
|
Dap ... o sa venim ... 13 lei nu e un capat de tara ... mai ales ca e concert umanitar si banii merg la o fata care chiar are nevoie de ei ! Si in plus ... sunt patru trupe , adica E.M.I.L. , Pistol Cu Capse , Z.O.B. si Buzz merita mai mult de 13 lei ! Deja la mine in liceu a venit o tipa care a lipit un afis la intrare si impartea un fel de afise in miniatura cu concertul de pe 13 Mai 2006 ! So ... clubul o sa fie arhiplin ... PUNK-ROCK SHOW ... 100 % ! Va salut cu respect ... E.M.I.L. rulz  

|
|
| 05-05-2006 10:15:24 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |