emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Karina_wl
|
|
|
vreau si eu daca are cineva taburi de bass de la orice melodie emil, am si eu pt dub shot si 1000 dorinte daca vreti
_______________________________________ Asculta lumina...si o sa vezi adevaratele sunete
|
|
| 20-04-2006 19:56:43 |
|
|
|
nu puteai sa scrii la threadu celalalt? 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 20-04-2006 21:35:37 |
|
|
|
daca e in stare careva sa-l scrie pe ala de la pisica il vreau si eu 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 20-04-2006 22:01:49 |
|
|
|
stiu eu ''da vrei''
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 20-04-2006 22:26:08 |
|
|
|
bebe poti sa mil scrii si mie plsssssssssssssssss, da si ala de la pisica e super tare, mie imi iesise ceva, dar nu era ca originalul da tot suna bine pe melodie
_______________________________________ Asculta lumina...si o sa vezi adevaratele sunete
|
|
| 21-04-2006 19:12:32 |
|
|
|
vreau si eu bassul de la pisica. m-am rugat de bebe cand a venit la mine prima data sa-mi arate da n-am reusit sa facem nimic 
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 21-04-2006 19:40:41 |
|
|
|
bai....barbu nu intra pe forum niciodata? sa ne dea el, BARBU IS ZA BEST!!!!
|
|
| 21-04-2006 20:16:27 |
|
|
|
vreau pisicaaaaaaa sau copacii infloriti, mam chinuit si tot nu mia iesit. dar mia iesit ala de la 1000 de dorinte , ala e mai usor, si am facut si la dub shot dar nu sunt sigur daca e asa
|
|
| 21-04-2006 20:20:06 |
|
|
|
bebe te rog eu cand intri sa postezi si tu bassul de la da vrei plsssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
|
| 21-04-2006 21:53:10 |
|
|
|
da`i pm ca sa fii sigur/a
_______________________________________ i love my dad`s credit card :)
|
|
| 21-04-2006 23:00:05 |
|
|
|
am facut o parte din pisica si copacii infloritii but still workin' at it
|
|
| 22-04-2006 17:29:36 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |