emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: ingeras_frumos
|
|
|
Vali,poaate il chemi si pe Kovacsi sa ii explice si el ...si eventual sa ii faceti si o prezentare cu slide-uri,tot ce trebuie ...
|
|
| 27-04-2006 09:44:32 |
|
|
|

_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 27-04-2006 10:15:14 |
|
|
|
si cu un CHART cu ZOB (1996), EMIL (2002), PCC (2006) si Spook (2010) 
sa vada cum e curba: descendenta sau ascendenta.
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 27-04-2006 20:50:53 |
|
|
|
da da da ...da da da ...  cu spook ,..miezu , ei lipseau  
_______________________________________ ctc si zalee .. da da , asta e smecheria
|
|
| 28-04-2006 01:40:29 |
|
|
|
BigMotherfucker a scris:
Imi cer scuze, dar cred ca basmele lui Petre Ispirescu te-au influentat extrem de mult. Cand vei reveni printre noi vino sa-ti explic cum stau lucrurile |
niciodata nu zici asta unui fan, da?(si da, ii fana. doar ca are un mod foarte ciudat de a arata asta. dar e ea ciudata)
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 28-04-2006 02:06:07 |
|
|
|
Eu sunt fan PHOENIX din 1977 si niciodata nu mi-am permis sa emit ipoteze in public apropo de strategia de promovare adoptata de N Covaci. In 1998 am avut ocazia sa stau fata in fata cu el si atunci mi-am expus ideile si de atunci si pana in IANUARIE 2005 am avut onoarea sa si aplic ce am propus in 1998 ca Events Producer. Nu spun sa nu gandeasca, spun sa nu emita idei daca nu cunoaste situatia in profunzime. O astept in continuare sa vina sa stam de vorba, pe ea sau pe oricine altcineva. Cat despre faptul ca este fan si in acceptiunea ta asta ii confera o anumita intangibilitate, ramane de discutat. Respect fanii formatiei E.M.I.L. , chiar si pe cei care FURA, dar nu sunt obligat sa-mi fac biblie din spusele lor.
_______________________________________ ...that's my Business, that's what I do.
|
|
| 28-04-2006 13:06:18 |
|
|
|
.....cum zicea gabi pe alt topic, ca suntem departe, as vrea sa completez zicand ca si la capitolul asta suntem DEPARTE!!!!!!!! "de ce sa-mi cumpar cd-u ca e pe net de un an"
celor care gandesc asa.......  eu, de exemplu, cumpar albume de la formatiile preferate pe care le stiu deja pe dinafara...... chiar daca il am de pe net de 3 ani, daca il gasesc il cumpar..... cat pot si eu, ca bani de 1000 de cd-uri nu am
toti care va dati fani green day..... cate albume ati cumparat cu ei? "....aaaaa, pai l-am luat de pe odc........ tot aia e" nu e tot aia si nu e nici cum a zis fen pt mandria personala, ci pt ca ASA E NORMAL fata de formatia respectiva care ziceti voi ca va place...... si daca muzica asa nu va fi vandabila la noi in tara (ca in afara nu e asa) nu e din cauza formatiilor ci din cauza celor care au atitudinea asta..... formatiile fac tot ce pot, restu mai depinde si de voi
_______________________________________ da-te
|
|
| 28-04-2006 13:43:29 |
|
|
|
matei chiar are dreptate. si eu imi cumpar albumele originala, ma rog, pe cat pot si eu. si ce chestie, eu nu mai sunt fan green day, dar tot am un cd.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 28-04-2006 16:21:08 |
|
|
|
cobe a scris:
nu e tot aia si nu e nici cum a zis fen pt mandria personala, ci pt ca ASA E NORMAL fata de formatia respectiva care ziceti voi ca va place...... |
am zis si sustinerea/respectu formatiei. cred
Cat despre faptul ca este fan si in acceptiunea ta asta ii confera o anumita intangibilitate, ramane de discutat. Respect fanii formatiei E.M.I.L. , chiar si pe cei care FURA, dar nu sunt obligat sa-mi fac biblie din spusele lor. |
doar zic ca orice fan, chiar daca stie "cum merg lucrurile", ramane cu faza "nooh, ei nu o fac pentru bani". indiferent daca e asa sau nu. Daca vine nea' impresar si zice "basme, trezeste-te la realitate, o fac pentru bani", e ceva in neregula, nu? fanny ataca tot ce vede. asa e ea. stie cand abereaza, stie cand zice ceva care clar e "basm", nu cred ca trebuie sa i se zica asta.
da, sunt fan al vrajelilor si al falselor sperante.
|
|
| 28-04-2006 20:27:16 |
|
|
|
Psycho a scris:
matei chiar are dreptate. si eu imi cumpar albumele originala, ma rog, pe cat pot si eu. si ce chestie, eu nu mai sunt fan green day, dar tot am un cd. |
tu cumperi SH. nu se pune:P.
(dammit iar am uitat sa bag asta in primul mesaj. i hate doubleposting)
|
|
| 28-04-2006 20:29:17 |
|
|
|
nu, am destule si noi. de ex, cel cu green day e brand new.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 29-04-2006 00:40:56 |
|
|
|
my bad
|
|
| 29-04-2006 01:29:52 |
|
|
|
sorine, esti foarte haios. la fel si stoi, dar de stoi stiam mai demult cat de "amuzant" e.
nu mai sunt fana e.m.i.l.. un fan merge la concerte. eu nu mai merg la concertele e.m.i.l..
big mf... ce vrei sa spui cu fanii care FURA?
|
|
| 30-04-2006 17:06:31 |
|
|
|
eu merg pe ideea ca cel mai important lucru la o trupa este muzica. Cum se promoveaza si pentru ce fac muzica pe care o fac e treaba lor. Atat timp cat suna bine, eu voi veni la concerte, voi cumpara albumele si voi indrazni sa ma numesc fan.
insa parca suna asa frumos "nu facem nici un compromis in ceea ce priveste muzica, facem asta pentru ca ne place si nu lasam pe nimeni sa decida pentru noi"...................
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 03-05-2006 22:44:15 |
|
|
|
si care e compromisul?...cine a decis pt noi in muzica pe care o facem?.i am sick of this shit again(sper sa fie pt ultima oara).. imi pare rau ca ma citezi melancolic zuza...dar nu cred ca mai merita sa discut pe tema asta...si chiar sunt ofticat..nu ma asteptama sa arunci un citat de genul asta cu iz melancolic..de parca am vandut cauza..sau am facut o manea..NU TE INTELEG...
|
|
| 04-05-2006 08:16:19 |
|
|
|
cred ca m-ai inteles gresit. Nu am vrut sa am nici un fel de iz melancolic si chiar nu cred ca ati fi facut vre-un compromis pana acuma. Am spus chestia aia tocmai pentru ca sper din tot sufletul sa nu faceti asa ceva in viitor.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 04-05-2006 13:22:49 |
|
|
|
si pe dc e si plin de filmari de la concerte....
ahhh....ce cacanarie cu pirateria asta...o sustin pana in punctul in care pun trupa pe primul loc...
_______________________________________ http://retardsock.deviantart.com/gallery
|
|
| 06-10-2006 16:44:46 |
|
|
|
sincer....yo imi cumpar albumele doar de la noi...shi doar albumele trupelor care merita ... nush cat conteaza un album cumparat de mine cu greenday...care au vanzari de amploarea aia (stiu ca daca toti ar gandi ca mine ...greenday ar fi poa' la fel de faimoshi ca si emil), dar prefer sa-mi cumpar 2-3 albume cu trupe autohtone ...decat 1 al unei faimoase trupe... normal ca mi-ar placea sa am colectie de cd uri ...da inca nu-mi permit faptul ca imi iau un cd cu emil ...nu il fac niki sa imbogatzec trupa (oricum nu cred ca multi bani ajung la membrii trupei...poate uneori nu ajung delok) ...niki sa il ascult(am mel de nush cand acasa...poa' prin deplasari ...ca acasa...tot mp3-urile alea de pe odc le asc)...ci sa am asigur ca trupa respectiva va mai scoate ceva ...si sincer mi se pare o dovada de respect fatza de oamenii aia care au muncit la albumul ala, chiar nu e munca putina...iar pretul unui album este chiar accesibil...
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 06-10-2006 18:29:25 |
|
|
|
Shosetutza atomik a scris:
si pe dc e si plin de filmari de la concerte....
ahhh....ce cacanarie cu pirateria asta...o sustin pana in punctul in care pun trupa pe primul loc... |
...filmari de la concerte ... asta e ok. nu cred ca are cineva ceva impotriva daca se filmeaza la concerte, dimpotriva ... parerea mea. problema e cu muzica . merge cam asa: aaa ti`ai luat noul album ... stai sa fac si eu o copie in cd-ex ca se aud mai bine piesele astea ... aaa au si un bonus track wow ... stai ca il pun pe dc sa il ia si x y z ... si intr`adevar faza e ca vanzarile dicteaza promovarea ... asa merge peste tot ... de aia se cheama "industrie muzicala". din pacate, casele de discuri sunt interesate de acei artisti care vand muzica lor ... pentru ca ei privesc totul pur din perspectiva banilor ... ei investesc sa zic in promovare in functie de cati bani scot in urma vanzarilor albumelor ... pentru ei o trupa, un album nou este in primul rand un "produs" ... cum unii scot bani vanzand rosii asa si ei scot vanzand muzica ... asta e din pacate, esti la o casa de discuri, joci dupa regulile lor ... daca nuh, stai bine merci aks si faci un album DIY, il vinzi in numar limitat acelor oameni care ajung la concerte si cam atat ... ceea ce e trist, avand in vedere ca in toate orasele se pot organiza concerte deci nu toti vor avea acees la acel album. poate doar piratat pe dc++ ceea ce ... iar ma enerveaza ... cum drq unii gasesc bani sa bea in fiecare wknd cat de cam 2 albume asa (minim) dar prefera sa ia de pe dc++ ceea ce pot cumpara in oraginal si la un pret acceptabil din magazin. Gata. Daca am pierdut firul ma puteti injura pe offtopic thread ca si asa am fost pe langa dar trebuia sa postez asta aici.
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 06-10-2006 22:32:59 |
|
|
|
point taken. bravo Rain. nu puteai sa zici mai bine.
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 07-10-2006 12:56:56 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |