emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
|una
Femeie
22 ani
Cluj

cauta Barbat
20 - 28 ani
emilrulz / Discutii libere despre E.M.I.L. / videoclipurile EMIL? Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5
americanidiot
Membru
Mesaj Privat

Din: City of the Damned
Inregistrat: 30-06-2005
Postari: 3032
alcool filmat

25-04-2006 09:45:52

IreneOfSuburbia
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 23-11-2005
Postari: 105

25-04-2006 12:00:14

alina
Membru
Mesaj Privat

Din: bucuresti
Inregistrat: 03-10-2005
Postari: 1789
daca vor face videoclip la "vama,vama" va fi asemanator cu ala de la "la vama veche" cu da hood..acelasi subiect..

25-04-2006 12:12:35

alexandra
Membru
Mesaj Privat

Din: Brasov
Inregistrat: 05-07-2005
Postari: 494

alina a scris:

daca vor face videoclip la "vama,vama" va fi asemanator cu ala de la "la vama veche" cu da hood..acelasi subiect..

da' de unde stii?!?!(*ironic*) cred ca pe baietii astia si pe oamenii cu care lucreaza ii duce mai mult capul!!! crezi ca ar fi foarte tare sa faca un videoclip asemanator cu unul existent deja, in care, pe deasupra, ar aparea acelasi Sorin?!?! e putin aberant!...nu trebuie sa filmeze in Vama ca sa faca un videoclip la "vama, vama"...pot mai mult!!!

25-04-2006 12:19:39

alexandra
Membru
Mesaj Privat

eu as vrea sa faca videoclip la 1000 de dorinte!!! clar aia ar avea si  un succes rasunator - nu ca nu ar avea deja

25-04-2006 12:31:34

cobe
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 06-10-2005
Postari: 876
da ar putea sa se duca in vama nadlac, de exemplu.... sau io stiu? vama bors, poate......

25-04-2006 12:31:34

alexandra
Membru
Mesaj Privat

cobe a scris:

da ar putea sa se duca in vama nadlac, de exemplu.... sau io stiu? vama bors, poate......

da!!! ai dreptate! la asta nu m-am gandit!!! sau si mai tare, sa mearga la vama Mocanasul sau la Albita!!! ar fi mai rustic asa...si nu face toata lumea!

25-04-2006 12:34:00

BigMotherfucker
impresarul
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 04-11-2005
Postari: 97
CA SA TEMPEREZ PUTIN AVANTUL DVS.
DEOARECE VANZAREA ALBUMULUI NU A AJUNS LA COTA SPERATA DE CASA DE DISCURI, NU VA MAI EXISTA NICI UN ALT VIDEOCLIP DE PROMOVARE.
LIPSA FINANTELOR NE OBLIGA SA STRANGEM PUNGA SI SA ASTEPTAM NOUL ALBUM, PENTRU CARE BAIETII DEJA TRANSPIRA IN SALA DE REPETITII
POATE DACA VA MERGE TREABA CU ALBUMUL CEL NOU VOM REUSI SA SCOATEM TREI VIDEOCLIPURI PENTRU EL.
ASA CUM OBSERVATI EXISTA O STRANSA LEGATURA INTRE VANZAREA ALBUMELOR SI EVOLUTIA TRUPEI.
NU ACUZ, DAR ATATA TIMP CAT ESTE MAI SIMPLU SA COPIEZI DECAT SA DAI PUTINI BANI PE ORIGINAL...
SINCER, EU SUNT PUTIN DECEPTIONAT DE FAPTUL CA CEL PUTIN 3-4 MII DE "PRIETENI" AU PREFERAT SA PASTREZE COPIILE DE PE DC++ IN LOCUL ORIGINALULUI.
IN SCHIMB TOTI "PRIETENII" AU VOIE SA SPUNA LA CE EMISIUNI AU VOIE SA MEARGA, CE SA CANTE SI CUM SA CANTE, CUM SA SE POARTE SI CUM SA FIE CA "CEI DE AFARA".

POATE LA NOUL ALBUM AVEM MAI MULT NOROC...

25-04-2006 15:31:19

psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862
pacat, sa speram la un album si mai spectaculos, cu o lansare si mai mareata si ... i don't know, surprize. Tot daca ma indoiesc sa se faca album mai bun ca za Cocktail, ep care cred ca e una din cele mai frumoase realizari romanesti.

25-04-2006 19:16:11

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524

this is very sad indeed. e chiar asa de greu sa isi cumpere lumea albumul. mai bine renunta la 3-4 concerte si dau banii pe album.

25-04-2006 20:00:17

alina
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 03-10-2005
Postari: 1789
eu mi-am luat 2 albume ce cacat..si mai stiuu lume care vrea album dar cica nu mai gasesc... bafta...

25-04-2006 20:13:22

psy
Membru
Mesaj Privat

Din: Pitesti
Inregistrat: 29-08-2005
Postari: 2862

ZuZa a scris:

this is very sad indeed. e chiar asa de greu sa isi cumpere lumea albumul. mai bine renunta la 3-4 concerte si dau banii pe album.

de ce la 3-4 concerte? doar la unu, intrarea plus un suc-doua.

25-04-2006 20:22:46

Fen
Membru
Mesaj Privat

Din: Bukresh
Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 1716

ZuZa a scris:

say wha? avand in vedere ca melodiile sunt pe net de vreun an jumate cumparatul albumului e pentur sustinerea formatiei si mandrie personala. Avand in vedere ca de mp3uri cu emil mi s-a acrit demult(tristul adevar) dar de concerte nu cred ca mi se va acri vreodata as putea considera ca the best in emil are concerts.
Tot am luat vreo 6 RFsV-uri pana acum pentru diverse ocazii. >.>
albumele se gasesc in orice magazin de muzica sau la concerte.
Si am mai vazut cateva prin benzinarii.

25-04-2006 20:27:21

bebe_spook
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 21-11-2005
Postari: 832
doi pe atomic ...acum e , tare , mie imi place videoclipul , e tare

26-04-2006 11:03:58

alexandra
Membru
Mesaj Privat

dar de ce nu se face macar la Dub Shot clip? eu stiu ca am exagerat cu "dorinte" de clipuri si pentru alte melodii, dar...nici "Dub Shot"?!?
eu cred ca domnii aia destepti de pe la casa de sicuri ar trebui sa se uite si la succesul formatiei din alte unghiuri, cum ar fi: concerte, other merchandise cu EMIL, rating la clipuri, clasamentul in topuri...da, e foarte relevant numarul de albume vandute, dar exista si alte abordari.
stiu ca nu voi decideti, ci casa de discuri, dar oare nu se poate face un clip cu buget minim?!? (pentru ca sunt convinsa ca poate iesi un clip bun, reprezentativ si care sa "prinda" la public si fara buget extraordinar)
eu am sperante

26-04-2006 11:17:04

alexandra
Membru
Mesaj Privat

*discuri
completare: vezi clipul de la "Doi"...pentru faza cu buget minim-clip bun!!!

26-04-2006 11:29:16

treselle
Vizitator

BigMotherfucker a scris:

CA SA TEMPEREZ PUTIN AVANTUL DVS.
DEOARECE VANZAREA ALBUMULUI NU A AJUNS LA COTA SPERATA DE CASA DE DISCURI, NU VA MAI EXISTA NICI UN ALT VIDEOCLIP DE PROMOVARE.
LIPSA FINANTELOR NE OBLIGA SA STRANGEM PUNGA SI SA ASTEPTAM NOUL ALBUM, PENTRU CARE BAIETII DEJA TRANSPIRA IN SALA DE REPETITII
POATE DACA VA MERGE TREABA CU ALBUMUL CEL NOU VOM REUSI SA SCOATEM TREI VIDEOCLIPURI PENTRU EL.
ASA CUM OBSERVATI EXISTA O STRANSA LEGATURA INTRE VANZAREA ALBUMELOR SI EVOLUTIA TRUPEI.
NU ACUZ, DAR ATATA TIMP CAT ESTE MAI SIMPLU SA COPIEZI DECAT SA DAI PUTINI BANI PE ORIGINAL...
SINCER, EU SUNT PUTIN DECEPTIONAT DE FAPTUL CA CEL PUTIN 3-4 MII DE "PRIETENI" AU PREFERAT SA PASTREZE COPIILE DE PE DC++ IN LOCUL ORIGINALULUI.
IN SCHIMB TOTI "PRIETENII" AU VOIE SA SPUNA LA CE EMISIUNI AU VOIE SA MEARGA, CE SA CANTE SI CUM SA CANTE, CUM SA SE POARTE SI CUM SA FIE CA "CEI DE AFARA".

POATE LA NOUL ALBUM AVEM MAI MULT NOROC...

muzica asta nu cred ca fie vreodata vandabila. sau nu la noi in tara.
credeam ca emilii fac muzica numai din placere nu ca sa vanda albume.
videoclipuri puteti face fara bani, cu ajutorul prietenilor. nu trebuie neaparat sa ajunga la tv, e de ajuns sa apara pe net ca sa ajunga sa-l vada destula lume.
de pe forumul asta multi si-au luat albumele iar cei care nu si le-au cumparat nu cred ca si-au dat cu parerea la ce emisiuni au sau n-au voie emilii sa participe (ca si cum ar tine cineva cont de parerea lor anyway. iar daca se tine nu e vina lor, haha).

26-04-2006 16:49:12

BigMotherfucker
impresarul
Mesaj Privat

Inregistrat: 04-11-2005
Postari: 97
muzica asta nu cred ca fie vreodata vandabila. sau nu la noi in tara.
credeam ca emilii fac muzica numai din placere nu ca sa vanda albume.
videoclipuri puteti face fara bani, cu ajutorul prietenilor. nu trebuie neaparat sa ajunga la tv, e de ajuns sa apara pe net ca sa ajunga sa-l vada destula lume.
de pe forumul asta multi si-au luat albumele iar cei care nu si le-au cumparat nu cred ca si-au dat cu parerea la ce emisiuni au sau n-au voie emilii sa participe (ca si cum ar tine cineva cont de parerea lor anyway. iar daca se tine nu e vina lor, haha).

Imi cer scuze, dar cred ca basmele lui Petre Ispirescu te-au influentat extrem de mult.
Cand vei reveni printre noi vino sa-ti explic cum stau lucrurile

26-04-2006 16:58:55

treselle
Vizitator

poate-mi dai un mesaj privat sa-mi explici.

26-04-2006 17:00:54

jeansucprigat
Moderator
Mesaj Privat

Inregistrat: 01-07-2005
Postari: 243
sau poate te invita pe la el sa iti ofere mai multe explicatii..mancati o sarma,beti un sprit si poate in final o sa pleci multumita.

27-04-2006 09:39:10

Pagini:  1 2 3 4 5  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!