emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: frumoasa
|
|
|
D-i-a-n-a a scris:
Ia sa va vad.
"Ei trebuiau sa mearga la mare" sau "Ei trebuia sa mearga la mare"? "Mi-ar placea sa merg la un concert Mad Caddies" sau "Mi-ar place sa merg la un concert Mad Caddies"? |
primele variante
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 21-04-2006 21:05:11 |
|
|
|
ba nu...adica a doua varianta si prima...sry..my bad
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 21-04-2006 21:06:22 |
|
|
|
*sheds a tear*
I am proud. 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 21-04-2006 21:35:21 |
|
|
|
alina a scris:
"Mi-ar placea sa merg la un concert Mad Caddies" sau "Mi-ar place sa merg la un concert Mad Caddies"? |
nu m-ar interesa daca zic corect atata timp cat as merge la mad caddies. matei stie 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 22-04-2006 00:03:41 |
|
|
|
alina a scris:
ba da da cata nu intelesese contextu... |
intelesesem. dar am incercat sa-l folosesc in alt context sa vedeti cum suna
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 22-04-2006 00:05:15 |
|
|
|
americanidiot a scris:
alina a scris:
"Mi-ar placea sa merg la un concert Mad Caddies" sau "Mi-ar place sa merg la un concert Mad Caddies"? |
nu m-ar interesa daca zic corect atata timp cat as merge la mad caddies. matei stie  |
That is incredibly true.
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 22-04-2006 07:41:28 |
|
|
|
este corect mi-ar placea..pt ca forma la infinitiv a verbului este a placea...
_______________________________________ LOOK HERE NOW!!!!!!!! HAHAHAHA I MADE YOU LOOK!!!!!! haha!
|
|
| 22-04-2006 10:32:08 |
|
|
|
silly bAbE a scris:
matrice .. ca sh noi am stresat'o pe profa cu asta... sh asa a zis k e... |
eu zic ca e matrici!
_______________________________________ religia nu-mi permite sa mananc portocale :|
|
|
| 22-04-2006 14:29:08 |
|
|
|
e matrice .... din pacate... da' suna atat de aiurea :| ... si eu l-am stresat pe bietu prof de meditatii, de mate, cu intrebarea asta.. s-a scarpinat in cap.. si s-a dus sa ia DEX-u .. rezultatu' a fost naspa: matrice la singular...matrice la plural...
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 22-04-2006 16:06:12 |
|
|
|
aha... am zis yo... ...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 22-04-2006 16:28:45 |
|
|
|
ha ... nu mai trec pe aici booring 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 23-04-2006 02:07:05 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |