emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: roski
|
|
|
in jocul civilization 3 cand faci o revolutzie , pana sa schimbi forma de guvernamant scrie ca esti in anarhie ... ciudat 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 07-04-2006 14:16:36 |
|
|
|
ma eu tot sunt frustrat ca n-a intrat nici un "anarhist" pe threadul asta. Hai ca am mai vazut p-aici, avatare, nickuri, poate chiar si semnaturi cu anarhia. Sunt tare curios ce au ei de zis. You trendy asses. Sper sa isi dea seama cat de "cool" pot fi.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 09-04-2006 10:46:56 |
|
|
|
cand a fost emil in disco hacienda la noi a fost anarhie...primeai doar coate'n gura.. sh picioare'n burta... yo incercam sa'i ascult linistita ... da nu puteam... ...da a fost fain..nu a iesit prea rau...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 09-04-2006 11:32:59 |
|
|
|
silly bAbE a scris:
cand a fost emil in disco hacienda la noi a fost anarhie...primeai doar coate'n gura.. sh picioare'n burta... yo incercam sa'i ascult linistita ... da nu puteam...:nono:...da a fost fain..nu a iesit prea rau...:rotfl: |
ce legatura are asta cu topicul? /:)
|
|
| 09-04-2006 14:05:19 |
|
|
|
pai..mhm...si asta era un fel de anarhie..ce ai vrea sa scriu?? daca sunt pro sau contra anarhiei?? or what...!? sunt anti in mare...
|
|
| 09-04-2006 14:48:05 |
|
|
|
nu, aia nu e anarhie. e doar mosheala.
|
|
| 09-04-2006 15:33:53 |
|
|
|
Sau entuziasm ca cine stie cand mai vine EMIL sa cante pe acolo . Daca tot am prins concert EMIL macar sa incercam sa ajungem la spital . 
_______________________________________ Opriti planeta ... Vreau sa cobooor !!!
|
|
| 09-04-2006 21:04:54 |
|
|
|
mdea...se poate... astea'z faze de cacat parerea mea..mi se parea anarhie..de und sa stiu yo ce? inca nu le'am gradat prostia...
|
|
| 09-04-2006 22:13:48 |
|
|
|
silly babe..n are nici o TREABA cu topicu..trage conversatia etc.. si nu mai zi ca esti anti..daca nu stii cu adevarat ce e..parerea mea bafta!
|
|
| 09-04-2006 23:30:49 |
|
|
|
stiu ce e... ...ca nu traiesc prin canale.... si inca sunt pe pamant si cu picioarele pe pamant.. ..da fiecare e cu parerea lui... nu crezi stumaky???
|
|
| 10-04-2006 19:57:28 |
|
|
|
nici eu nu sunt de acord cu anarhia...nu vreau sa ma justific k imi e lene...
_______________________________________ because I got high!!!
|
|
| 10-04-2006 21:04:20 |
|
|
|
vezi ca este o poza...A-ul incercuit..credeai ca e semnu de la moseala? fiecare cu parerea lui ...PRO sau CONTRA..nu spuneam nimic daca stiai ce e..si nu o dadeai in bara..intelegi tu hai ca nu mai am chef..de vb.. bafta!
|
|
| 10-04-2006 22:25:04 |
|
|
|
dapz..inteleg... ...
|
|
| 11-04-2006 10:29:21 |
|
|
|
anarhia si ideea de "totul pus in comun" si "toti suntem egali" suna prea mult a cooperative, materialism istoric............nu e frumos comunismul.......
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 11-04-2006 11:08:31 |
|
|
|
dap
|
|
| 13-04-2006 01:02:25 |
|
|
|
am vazut un tip cu un tricou pe care scria anarchist. si cred ca era diy.
|
|
| 21-04-2006 01:46:33 |
|
|
|
"frustrari in legatura cu fenomenul asta trendy"..poi totusi asta faci.hmm..
_______________________________________ "If you're feeling good, don't worry. You'll get over it."
|
|
| 25-04-2006 22:53:28 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |