emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Kalena
|
|
|
http://www.igu.ro/latrecut/?cat=14
Super site. Mai ales daca aveti peste 20 ani.
Un elefant Se legana Peeee o panza de paiaaaanjen Si pentru ca Nu se rupea Aaa mai venit un elefant.
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 31-03-2006 22:32:09 |
|
|
|
cat d frumos...cand eram in clasa a 7a aveam vreo 10 oracole... 
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 01-04-2006 12:01:41 |
|
|
|
am culegerea de algebra si cartea cu aventurile lui habarnam... oracol nu am avut =D
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 01-04-2006 13:08:09 |
|
|
|
Eu inca mai am oracolul din generala. Si il mai citesc asa, o data la 2-3 ani, si de fiecare data, rezultatul e acelasi: 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 01-04-2006 13:22:30 |
|
|
|
mama...eu aveam oracole....si o gramada de prieteni de-ai mei la fel, in generala... era asa marfa sa iti completeze nu-stui-cine in oracol...phuuu
si imi mai amintesc almanahurile alea...stiu ca tot gaseam pe la bunica-mea prin casa numere destul de vechi, din cate tin eu minte...asta cand aveam eu vreo 5-6-7 ani... 
_______________________________________ Take your wings outside, you can't fly in here!...
|
|
| 01-04-2006 13:22:32 |
|
|
|
nu trebuie sa ai neaparat peste 20 de ani :P mania oracolelor incepe de prin clasa a 2 sau a 3 si se termina prin a 8, sau na cel ptuin asa a fost la mine, sau mai erau caietele cu amintiri care au fost populare mai ales prin a 8 cand ne desparteam si etc. oricum sunt hazli 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 01-04-2006 16:40:46 |
|
|
|
road_runner a scris:
nu trebuie sa ai neaparat peste 20 de ani :P
|
20 de ani ca sa iti aduci aminte de TOT ce e pe lista aia. Ca e adevarat ca unele sunt amintiri si pentru cei sub 20 ani.
Dar nush.. lumea sub 20 isi aduce aminte de vafa de 4 lei?
|
|
| 01-04-2006 20:31:39 |
|
|
|
D-i-a-n-a a scris:
road_runner a scris:
nu trebuie sa ai neaparat peste 20 de ani :P
|
20 de ani ca sa iti aduci aminte de TOT ce e pe lista aia. Ca e adevarat ca unele sunt amintiri si pentru cei sub 20 ani.
Dar nush.. lumea sub 20 isi aduce aminte de vafa de 4 lei? |
ups ma bed , sorry
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 01-04-2006 20:42:40 |
|
|
|
Aleca a scris:
mama...eu aveam oracole....si o gramada de prieteni de-ai mei la fel, in generala... era asa marfa sa iti completeze nu-stui-cine in oracol...phuuu
|
oricum primul care iti completa oracolul era cel mai smeker...
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 02-04-2006 15:36:01 |
|
|
|
Mama, tocmai mi-am adus aminte de cum se vindea laptele pe atunci, la sticle d-alea cu capac din staniol. Mai stie careva?
|
|
| 02-04-2006 16:04:40 |
|
|
|
dap... eu stiu .... si mai stiu ca imi faceam lapte cu Colacao...sau cum naiba ii zicea.. era intr-o kestie d'aia de fier colorata pe deasupra cu capac. aia de seamana cu those thingies in kre poti sa pui alcool si ai mereu cu tine ... tare rau. 
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 02-04-2006 17:09:52 |
|
|
|
erau surprize in cola cao. omuleti de plastic. foarte tare 
a, cand eram mic citeam mickey mouse. super revista 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 02-04-2006 17:13:09 |
|
|
|
aveam pif si hercule frantuzesti. uite asa a invatat adina franceza 
|
|
| 02-04-2006 17:50:35 |
|
|
|
da, frate...pif si hercule...  da eu eram in era "sandy bell" pe atunci..  nu faceam baie pana nu vedeam episodu.. daca incepeau sa zbiere la mine ii amenintam ca ma dezbraC . aaa..si oracole...super tare...si acu il am pe cel mai stufos si mor cand vad ce intrebari puneam..si cum ma inroseam cand citeam la intrebarea: "ce parere ai despre stapana oracolului?"  cat de penaaal 
_______________________________________ kafka, frate !!! =))
|
|
| 02-04-2006 18:17:57 |
|
|
|
americanidiot a scris:
a, cand eram mic citeam mickey mouse. super revista  |
Eu am participat la un concurs la ei, si am castigat, m-au bagat in club, si am fost la o petrecere a clubului la Cotroceni, si ne-au dat baloane frumoase si am baut cico.

PS: Noi la Sandi Bel ne uitam toata familia 
|
|
| 02-04-2006 18:36:51 |
|
|
|
eu ma certam cu fratele meu pe revistele mickey mouse si pif si hercule.ca el le cumpara si nu vroia sa mi le dea sa le citesc.trebuia sa ma ascund. eu n-am invatat franceza
|
|
| 03-04-2006 00:14:35 |
|
|
|
fabrica de tricotaja focsani produse intr-o gama variata: tricotaje pentru barbati, femei si copii

_______________________________________ da-te
|
|
| 03-04-2006 09:37:25 |
|
|
|
americanidiot a scris:
erau surprize in cola cao. omuleti de plastic. foarte tare 
a, cand eram mic citeam mickey mouse. super revista  |
Mie mi se pareau cele mai tari jucarii. Si le pusesem nume: Hagi, Gica Popescu etc...si ma jucam "de-a fotbalul" cu ei. Si dap laptele ala era tare, dar cea mai tare era Sana, pe care o ingurgitam in cantitati uriase cu napolitane in glazura de ciocolate, luate de la Alimentare la kilogram....si dropsuri la varsat, din aprozare...erau alea albe si galbene cu dungulite rosii si verzi..
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 03-04-2006 10:22:06 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |