emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: delfinas_iulia
|
|
|
UNIK's my bitch.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 09-05-2006 11:24:36 |
|
|
|
No she ain't. Sinodu is her bitch.
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 09-05-2006 14:19:21 |
|
|
|
...si asa se va naste Unicul Sfint, ceea ce pune capat multitudini de sfinti si cintareti, aka apocalipsa.
|
|
| 09-05-2006 14:20:44 |
|
|
|
cred ca am ramas insarcinat... cum dreacu ???!!!???
_______________________________________ rocu mi-a-ndoit mijlocu....
|
|
| 10-05-2006 09:46:54 |
|
|
|
pot sa fiu nasa?!?! o te rog, Sfinte Sinod!!! vreau sa fiu incarcata cu har si cu sfintenie!!! Voi fi nasa Iepu!!! o, te rog!!!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 10-05-2006 10:32:40 |
|
|
|
hmm... cred ca intru acu in veceu sa-i nasc copilul DIVEI .... daca e il fotografiez si-l pun pe forum.
|
|
| 10-05-2006 11:25:44 |
|
|
|
http://www.klumea.tv/phpbb/viewtopic.php?p=1073#1073 vreau sa intrati aici sa propovaduim cultul EI.... aia de la klumea oricum sint niste imbecili si modereaza posturile, asa ca aveti grija ce scrieti ! NUMAI cuvinte de lauda va rog !!!!
acum ma duc sa nasc.
|
|
| 10-05-2006 11:27:54 |
|
|
|
De cind va asteptam...
|
|
| 10-05-2006 16:24:10 |
|
|
|
Deci. Dupa ce ca ne-ati innebunit cu uni-k, am descoperit ca saracuta nu e de fapt ea zeita suprema. Adica voi tot ziceati asta dar cele trei minti limpezi ale Sinodului, Pokemonului si subsemnatului nu au acceptat informatiile servita... au investigat. si au aflat ca uni-k este, dincolo de genialitatea ei inerenta si evidenta, adjuncta ASGM (Adevaratul Sef al Galaxiei Muzicale). Numele lui este aurel Tamas (sectorul muzica usoara, cel de muzica poulara fiind irelevant) "Esti o noapte instelataaaaaaaaa...."
Structura este: presedinte Sfintul Sinod vicepresedinte Pokemonu vicepresedinte adjunct: Retardu'
Inamic declarat al organizatiei: Serbu
|
|
| 15-05-2006 10:44:49 |
|
|
|
viermele intreaba de ce exista if?
_______________________________________ rules are ment to be broken
|
|
| 15-05-2006 17:05:51 |
|
|
|
sinodu raspunde pentru ca toti sintem tamasheri !!!!
|
|
| 16-05-2006 14:53:03 |
|
|
|
Deci mor.
Caut in draci melodia cu (fuck uit si versurile) "iubirea ta e vinovataaaaa/ esti o noapte instelataaaaaa".
Recompensa o tequila in Suburbia celui care da indicii ce pot duce la capturarea ei.
|
|
| 24-05-2006 03:50:02 |
|
|
|

_______________________________________ 182....feel the music...
|
|
| 24-05-2006 09:13:59 |
|
|
|
Retard Rulezatorul a scris:
Deci mor.
Caut in draci melodia cu (fuck uit si versurile) "iubirea ta e vinovataaaaa/ esti o noapte instelataaaaaa".
Recompensa o tequila in Suburbia celui care da indicii ce pot duce la capturarea ei. |
ti-am mai zis ca iti aduc caseta!!! CADOU!!! ma duc in weekend la Bv si o sa o fur din ghearele lui tati...si crede-ma, e de munca! (Schimbam pe Cuba Libre, cause I hate tequila!
|
|
| 24-05-2006 09:27:52 |
|
|
|
Deci pe caseta aia e melodia-hit cu noaptea instelata? Ca de nu, daca ne faci sa SPERAM, dai TU cuba libre. La halba. De-aia de la Bavaria, de 2 litri.
|
|
| 24-05-2006 10:28:41 |
|
|
|
normal ca e!!! ce mama drecu?!?! asa ma cunosti?! ca sunt mincinoasa!?!?! 5 litri de cuba libre cum pun piciorul in Vama, ca sa ne intelegem!
|
|
| 24-05-2006 10:38:59 |
|
|
|
Deci. Anunt dizolvarea fanclubului Aurel Tamas din cauza de umilire a divului. totodata, anunt infiintarea fanclubului alora trei fete bune care (muhahaha) cinta in deschidere la ZOB. Organigrama este cea cunoscuta, exceptind faptul ca Sinodul nu e presedinte, nu are cum. E ceva de genul zeu, doara alea i-au cintat in deschidere! Si AIA trupa tata... ce baieti aveau in spate... cum i-a aratat Corina (blonda cu sapca, eclipsata pe nedrept de bruneta pitigaiata) blondei fara sapca exactele miscari de a da din fund... ASA SE FACE FA. Si cum isi cintau din lateral una alteia... O da. Si ele sint trupa de deschidere la ZOB?! Sau la Bere Gratis? Asa ca de azi, aici e fan clubul lor.
|
|
| 29-05-2006 13:44:29 |
|
|
|
se numesc TRILIO si nu vreau sa aud un cuvint rau despre ele! sau ma rog, pe bruneta puteti s-o balacariti, dar blondele SINT ALE MELE !!!!!!!!!! YARRRRRRRRRRGHHHHHH !!!!muahahahahaa!!!balababalabalabala !!!!
|
|
| 30-05-2006 09:39:10 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |