emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
dea23
Femeie
25 ani
Maramures

cauta Barbat
25 - 28 ani
emilrulz / Discutii libere despre E.M.I.L. / de ce nu ocupatii?! Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini: 1
jah
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 18-09-2005
Postari: 46
Din ciclul "Inchidem topicuri pentru ca.. putem!"
Nu inteleg de ce tinerii aci de fata nu pot discuta despre ocupatile formatiei aci de fata. Daca stau sa ma gandesc mai bine, cantatul tot ocupatia lor este.. stoi face part time punk, gabi full time, samd. E jenant si rusinos? Pana si comentatorii de la meciuri spun ce ocupatii are ultima teapa de fotbalisti. Sau.. am uitat ca unii minori au uitat la randul lor ca acum niste ani se lupta anti cenzura. Sa se vorbeasca, sa se discute, sa se dezbata!
"Gabi si underworld-ul"  era un topic foarte ok.. cum un chitaristul dintr-o formatie promoveaza si sustine muzica nu numai cantand. Foarte frumos! Totusi arta, cultura si nu mai departe civilizatia.. dupa cum zicea.. cineva.
Propun moderatorului sa get a life si sa nu mai inchida topicuri aiurea, fara motiv plauzibil. O fi tarlaua lui, dar nu e dumnezeu, deci nu poate sa practice monopolul.

25-03-2006 01:01:26

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524
pai sti la inceputul forumului cand ne-a zis dub-v sa nu ne bagam in subiectul asta ne-am gandit ca totusi e viata personala a baietilor si e decizia lor dak ne-o impartasesc sau nu. asa ca ne-am gandit ca nu vrem sa fim nesimtiti si sa ne bagam unde nu e treaba noastra.

25-03-2006 12:41:25

jah
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 18-09-2005
Postari: 46
Mai citeste o data.

25-03-2006 13:10:01

Pagini: 1  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!