emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Laura-Garcia
|
|
|
well..in primul rand vreau sa intreb (p cei care pot/stiu sa-mi raspunda) c inseamna 'cocktail verde'? d c numele asta?.. apoi, ce inseamna hus-avi?...aa, si are care d vanzare un album 'cocktail verde' (sau sper la prea mult)?? 
_______________________________________ "Music washes away from the soul the dust of everyday life"
|
|
| 20-03-2006 15:40:07 |
|
|
|
"cocktail verde" inseamna o adunatura de chestii verzi: extraterestrii, copacul inflorit, Green Day, teren de fotbal si altele care ii plac lui Piti - amestecate cu ska si punk.
"hus-avi" este o specie de extraterestrii dintr-un joc pe care il juca Sorin in liceu (Starcraft parca?).
CD-uri cu "cocktail verde" nu mai exista. Ultimele 20 s-au vandut la lansarea RFV. Mai exista casete pe care le poti cumpara la stand-ul cu merchendise de la fiecare concert E.M.I.L.

_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 20-03-2006 19:18:18 |
|
|
|
mersi mult pt raspuns.. ..pai d cd-uri mi-a zis si Sorin la concertu din tm ca nu mai sunt, dar nu-i vina mea ca eu am aflat mai tarziu de E.M.I.L... si ca nu ma sunt cd-uri...inca nu m-am obisnuit cu gandul ca nu voi avea albumu acel original..eh..poate o caseta...btw, v-ar interesa sa cantati odata in Deva? 
_______________________________________ "Music washes away from the soul the dust of everyday life"
|
|
| 20-03-2006 21:01:28 |
|
|
|
E.M.I.L. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL Ajea. Acum ca am lamurit asta, pot spune cu mandrie ca eu sunt printre aia 20 care au luat la lansare Cocktailul Verde. De fapt la cate am luat eu atunci la lansareeee... imi lipseste doar bluza cu E.M.I.L. .... oricum, ideea mea de baza aici e EMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL .    
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 20-03-2006 23:54:34 |
|
|
|
doar 20 au fost la lansare? ma rog, pot sa zic cu fericire ca si eu sunt unu din acei norocosi.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 21-03-2006 00:32:40 |
|
|
|
Erau ultimele 20 .. si da! Sunteti cu adeavrat norocosi. Peste 20 de ani veti veni in under cu acele albume si le veti arata copiilor de varsta voastra .. si le veti povesti cat de tari erau atunci e.m.i.l.!
_______________________________________ www.emilrulz.com
|
|
| 21-03-2006 01:24:07 |
|
|
|
si fi-miu o sa ma ia peste picior si o sa-mi zica "Ce mah ajtia e muzica? ce cocktail mah? ce E.M.I.L. ? Da-l dreaq pa Emil asta. Tu ai auzit de Infectiile Renale Netratate? Aia e muzica coaeeee!" Cam cum ii fac eu lu tata cu Iris si Gil Dobrica acum . Numai ca daca o sa zica al meu ceva de rau de E.M.I.L. o sa-l tratez cu un shut in dinti . Dar parca mai erau casete cu EP-ul nu? Sau poate ii tine pe baieti o reeditare, macar 100 de exemplare ajea...
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 21-03-2006 09:43:38 |
|
|
|
hm..o reeditare?? chiar ca ar fi o idee buna..mai ales ca eu cred ca are un rost..
|
|
| 21-03-2006 16:12:16 |
|
|
|
hm...reeditare! cea mai buna idee! sunt multi fani E.M.I.L. care nu au cocktail verde! va da-ti seama ca s-ar vinde imediat! deci asta e solutia!!! reeditare! 
|
|
| 22-03-2006 07:34:01 |
|
|
|
casete se mai gasesc si-n carturesti.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 22-03-2006 09:59:47 |
|
|
|
da nu prea mai foloseshte lumea casetele....mai greu cu derulatu and stuff...yo n-am mai asc o caseta de looooong time cred ca s-ar vinde daca s-ar reedita....m-a mai intrebat lumea daca se mai gaseste...
_______________________________________ "yeah i'm just a teenage dirtbag baby..."
|
|
| 22-03-2006 13:56:05 |
|
|
|
si sa zicem k o sa gaseasca lumea casete da unde le mai asculta? adik cel putin eu nu am mai intalnit de ceva timp casetofoane haha deci ma numar printre ultimii 20 yey
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 24-03-2006 23:41:16 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |