emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: cristinuzta
|
|
|
si ce au scris membrii trupei? 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 21-06-2006 17:41:34 |
|
|
|
pai..am fost l un sg concert...pe care o sa-l tin minte toata viata...primul concert E.M.I.L. din anii de liceu...and thay'll follow...dak nu acu' peste 2 ani cand vin la facultate ..ma oftic k la Stuffstock2005 m-am dus sa-mi iau mancare cand au cantat baietii...still regreting... 
_______________________________________ life is full of surprises....
|
|
| 21-06-2006 21:21:30 |
|
|
|
pai ce darq sa mai zica?.....au desenat acolo ceva shi radeau...parca nici nu mai stiu sigur 
_______________________________________ am o problema :traiesc sau nu?????
|
|
| 22-06-2006 11:48:43 |
|
|
|
nici nu mai stiu exact.. tin minte k i`am auzit bine... la stuf ..cik acu` la rapid a fost mai tare.. da..eu zic ca a fost tare ..da` lumea zice k nu "am voie" sa comentez party`u` .. oriucm la rapid in bv la punk aid.. mi s`a parut cel mai tare
_______________________________________ am alergat odata cu timpu`...
|
|
| 23-06-2006 02:43:12 |
|
|
|
ok, hai sa nu mai fiu subiectiv cu cantarea la mine in oras si sa raspund la topic calumea. Cred ca totusi cel mai spectaculos mi s-a parut la UnderFest. Prestatie superba cu final foarte reusit.. prea reusit.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 23-06-2006 07:52:07 |
|
|
|
yup, la Underfest a fost asa frumos. Tin minte ca eram pur si simplu fericita, adica asa total fericita si incantata. It's a great feeling.
Iar desi emililor nu le-a placut unpluggedul, mie mi s-a parut asa special, mai ales sfarsitul, care nu s-a vazut la televizor, cand publicul le tot cerea un bis si nu ii lasau sa plece de pe scena. Asta inseamna sa te iubesca lumea. 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 03-07-2006 06:50:50 |
|
|
|
mie mi-a placut foarte mult unplugged-ul 
|
|
| 03-07-2006 06:52:05 |
|
|
|
sunt convinsa     
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 03-07-2006 06:54:14 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |