emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: deea21
|
|
|
fain cuvnat gay..?! ai zis'o sh p'asta dude.. )
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 26-03-2006 12:44:33 |
|
|
|
     psycho e un pic cam traumatizat............
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 27-03-2006 22:29:27 |
|
|
|
dapz..am observat..pe peste tot e gay la el.. )...nashpa ashe... ...da imi pare rau..ca yo nu pot alege din mai multe concerte emil..k doar unu a fost..
|
|
| 27-03-2006 22:37:24 |
|
|
|
nici psycho nu e din bucureshti, da' pot sa zic ca a fost la destule concerte emil.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 27-03-2006 22:44:07 |
|
|
|
yeah.praise psycho.cred ca a fost la mai multe concerte in bucuresti decat mine. iar eu stau in bucuresti.
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 28-03-2006 17:11:48 |
|
|
|
super tare asa...la sca la vara vin si yo la bucuresti si merg la toate concertele...
|
|
| 28-03-2006 17:33:23 |
|
|
|
vi la facultate in buc sau cum?
|
|
| 01-04-2006 21:32:57 |
|
|
|
pt mine e clar care a fost cea mai importanta cantare...asta de aseara 
_______________________________________ You are stepping on my paws!!
|
|
| 01-04-2006 22:03:22 |
|
|
|
nu zuza...da vin in vara si o sa stau cat mai mult..inca sunt la liceu..peste 3 ani vin in buc cu facultatea...da aku..doar in vizita..
|
|
| 02-04-2006 21:28:15 |
|
|
|
in vara nu prea sunt concerte in bucuresti.
expirat, noiembrie 2004. ca a fost primu. si eram mica si tampita. si mi-a dat barbu bere ca eu eram cu taica-miu si nu ma lasa sa iau. plus ca pe vremea aia erma like "OMG BEER IS THE DEVIL". de atunci s-au schimbat multe
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 02-04-2006 21:31:32 |
|
|
|
ce frumos, atunci te asteptam duda.... mda, s-au schimbat multe....fen a ajuns o depravata 
|
|
| 11-04-2006 10:32:18 |
|
|
|
Cel mai mult mi-a placut in Baza Militara pe 7 martie 2005 ( asa scrie pe site ) . Se pare ca primul concert al unei formatii il tii minte cel mai bine .
_______________________________________ Opriti planeta ... Vreau sa cobooor !!!
|
|
| 11-04-2006 17:48:54 |
|
|
|
mie cel mai mult mi'a placut in bv... ...si presimt ca o sa'mi placa la fel d mult sh in mai... ... ne vdm la vara zuza..
|
|
| 11-04-2006 20:44:17 |
|
|
|
scama naspa a scris:
Cel mai mult mi-a placut in Baza Militara pe 7 martie 2005 ( asa scrie pe site ) . Se pare ca primul concert al unei formatii il tii minte cel mai bine . |
nu te-au dat afara atunci?
mda, s-au schimbat multe....fen a ajuns o depravata |
da.ce trist
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 11-04-2006 21:38:06 |
|
|
|
Atunci nu m-au dat afara , doar am fost amenintat cu "plecarea fortata" insa mi-am spart nasu' .
_______________________________________ Opriti planeta ... Vreau sa cobooor !!!
|
|
| 12-04-2006 18:15:09 |
|
|
|
   memories memories..........
|
|
| 14-04-2006 14:23:49 |
|
|
|
cele mai importante cantari sunt cele in care nu aud nimic din ce cant, da dragilor chitarile sunt atat de tari incat nu se aud tobele, atunci trebuie sa stau cu urechile ciulite ca sa inteleg ceva....
|
|
| 05-05-2006 12:23:02 |
|
|
|
Lansarea a fost geniala urmata de concertul din Cta si pe ultimul loc primul concert emil la care am fost (nici nu stiam care sunt emilii si nu stiam decat melodiile de pe cockteil verde da am recuperat pe parcurs )
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 05-05-2006 22:50:18 |
|
|
|
*cocktail 
_______________________________________ * Verde *
|
|
| 05-05-2006 22:51:50 |
|
|
|
ma sincera sa fiu cel mai tare concert mi s-a parut cel de la aniversare k ma facusem muci shi aveam o agenda la mine shi ceream pe acolo la lume sa-si faca autoportretu  bineintzeles k nici membrii formatziei nu au scapat 

_______________________________________ am o problema :traiesc sau nu?????
|
|
| 20-06-2006 16:19:21 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |