emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Miss_Ale_Kiss
|
|
|
pe care au avut-o emilii care a fost? si pentru cei de la emil si pentru fani e intrebarea... importanta in sensul de... ce bine m-am simtit, nu ce multa lume a fost... pentru mine... eu trebuie sa ma gandesc... cum nu-mi aduc prea bine aminte din anii din urma... o sa meentionez una din under, cred ca de anul trecut... cand dupa mai multe concerte la care n-aveai loc sa respiri... a fost un public mai relaxat, fara oameni violenti... si-am topait pe acolo o multime si m-am simtit super bine desi cred ca am fost singura... neavand prieteni carora sa le placa emil ca, nu-i asa, emil sucks! ) nu, glumesc, abia au auzit de emil... hm, acum mi-am adus aminte ca a fost superb si cand au cantat in piata din fata casei poporului... am fost foarte fericita atunci. da...
|
|
| 12-03-2006 04:38:47 |
|
|
|
b52 concertul aniversar. parerea mea 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 12-03-2006 15:51:51 |
|
|
|
oh daaaaaaaa, cat de tare a fost concertul aniversar, eram atat de fericita cand am iesit din b52, dar pot sa zic ca m-am simtit la fel de bine si la lansare. 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 14-03-2006 14:02:59 |
|
|
|
Lansarea, iar dupa vine acel concert de la Stufstock din 2004 - pt mine a fost ceva special si oricum sonorizarea a fost mult mai ok ca in 2005
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 14-03-2006 15:14:24 |
|
|
|
eram absolut sigura ca o sa zici de lansare, absolut sigura .
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 14-03-2006 15:20:01 |
|
|
|
lansarea clar... cel mai tare!!! review-ul cred ca a spus totul despre ce am simtit eu la concertul ala.
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 14-03-2006 15:26:42 |
|
|
|
mie cel mai mult mi-a placut Stuffstock 2004. aveam 3 perechi de coaie pe scena aia imensa (+inca 2 de la Gabi) = era un sunet f f bun.
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 14-03-2006 20:26:32 |
|
|
|
o cantare importanta a fost si cea din oraselul meu, caci ruperea barbului-picior a fost un eveniment.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 14-03-2006 20:58:46 |
|
|
|
si in 2004 in afara de sunet marfa a fost si pogo tare, stiu ca m`am ales cu un semn pe gat de la una care era in cadere si a incercat sa se agatze tocmai de mine si unghiile ei s`au oprit in gatul meu (auch) ... semnul il am si acum, e o amintire foarte de pretz 
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 14-03-2006 22:51:05 |
|
|
|
lansare
_______________________________________ de maine ma mut pe alt nor ...
|
|
| 18-03-2006 00:10:37 |
|
|
|
Anul trecut, prin martie, in Underworld, cand au cantat in deschidere formatia aia de Ska din Germania (Kraft Druch Suppe). A fost un coincert special si pentru Underworld deoarece s-a inregistrat recordul de lume. 420 de platitori + vreo 50 de invitati, in Underworld, va spune ceva? tin minte ca curgea apa pe pereti de la condens, incredibil! Greu de egalat!
_______________________________________ Live fast, die faster!
|
|
| 18-03-2006 15:16:15 |
|
|
|
da...tin minte concertul ala...era groaznic de cald si aglomerat....
_______________________________________ i think i'm paranoid
|
|
| 18-03-2006 19:04:03 |
|
|
|
concertu de aseara...parerea mea...
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 19-03-2006 12:30:04 |
|
|
|
Pt mine sunt 2 concerte care au insemnat ff mult !! Primul a fost la o petrecere privata in Sala Polivalenta (a cantat si iris dak mai tineti minte voi membrii formatiei) unde sunt super mandru ca am fost luministul trupei!! ( Luministul era plecat la baie si m-a lasat pe mine :P )!!!! Si cel de-al doilea a fost Lansarea unde m-am simtit cel liber om din lume!! am facut pogo am ascultat muzica preferata cantata de formatia preferata!! am fost in familie!!!
AAAAAAAA si stoi in polivalenta ai cantat pe 6 KW adica 60 000 de watti!! asta era puterea sunetului care era in polivalenta la petrecerea aia!!!
_______________________________________ ......disco sucks......
|
|
| 19-03-2006 17:16:09 |
|
|
|
ala a fost un concert extraordinar - recunosc, coiul a fost mai mare ca la Stuffstock. Dar noi ne referim la acel concert ca la unul "fantoma" pt ca nu l-a vazut aproape nimeni ! Si eram la Polivalenta frate! acolo unde visam sa ajung de mic...
_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 19-03-2006 21:11:59 |
|
|
|
tavinata a scris:
Anul trecut, prin martie, in Underworld, cand au cantat in deschidere formatia aia de Ska din Germania (Kraft Druch Suppe). A fost un coincert special si pentru Underworld deoarece s-a inregistrat recordul de lume. 420 de platitori + vreo 50 de invitati, in Underworld, va spune ceva? tin minte ca curgea apa pe pereti de la condens, incredibil! Greu de egalat! |
oh god, dupa ce s-a terminat concertul ala nu-mi venea sa cred ca nu am murit asfixiata. da' intr-adevar m-am simtit mult prea tare. 
|
|
| 20-03-2006 18:58:38 |
|
|
|
hmm...cel mai misto concert a fost cel de la lansare dar..ma rog,n-am prins prea multe
|
|
| 20-03-2006 20:49:25 |
|
|
|
da, cam acelasi lucru as putea sa zic si eu.. m-am simtit divin 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 20-03-2006 20:58:42 |
|
|
|
ce fain de voi mah...yo ma oftic...ca'n bv cred ca e prima oara cand au venit..da mi'a placut enooorm..de cand am asteptat momentul asta.... ..era sh cazu' sa apara...
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 25-03-2006 22:58:46 |
|
|
|
fain e un cuvant asa de gay! Of, cat am indurat in timisoara ieri "Fain"-uri. 
_______________________________________ confetti...
|
|
| 25-03-2006 23:44:45 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |