emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Iepurash
|
|
|
e adevarat ca de aici incolo stoi va canta pe o chitara de-a lui fara stea rosie? hm, cred ca asta mergea foarte bine la intrebari pentru emili. dar mai bine sa lasam publicul sa-si dea cu parerea... pe ce prefera sa cante stoi in concerte si de ce: pe o chitara no name (poate chiar de firma) sau celelbra chitara grindeiasca?
|
|
| 12-03-2006 03:24:34 |
|
|
|
Uite chitara lui Stoi (una dintre ele )

_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 12-03-2006 09:22:38 |
|
|
|
stiu poza. de pe pagina da DeviantA
|
|
| 12-03-2006 16:54:29 |
|
|
|
Aia e. 
_______________________________________ BabyHeadsPlantedInTheGroundDon'tMakeBabyTrees
|
|
| 12-03-2006 17:02:12 |
|
|
|
it is so pretty in it's simplicity......... 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 14-03-2006 13:51:39 |
|
|
|
ha ha ha a scris:
e adevarat ca de aici incolo stoi va canta pe o chitara de-a lui fara stea rosie? hm, cred ca asta mergea foarte bine la intrebari pentru emili. dar mai bine sa lasam publicul sa-si dea cu parerea... pe ce prefera sa cante stoi in concerte si de ce: pe o chitara no name (poate chiar de firma) sau celelbra chitara grindeiasca? |
chitara lui stoi nu e no name !!!! iar pana raspunde el...va spun eu....aia cu stea rosie e alui King Billie....
_______________________________________ punk-rock changed my life
|
|
| 14-03-2006 13:53:27 |
|
|
|
pai Gabi draga, stiam asta, dar "ha ha ha" are in ultima vreme glume in program (eu cred ca ea nu are un program de fapt si de ca ne plictiseste pe noi cu kkturile ei)... si pentru "ha ha ha" Stoi e the motherfucker cu orice chitara ar canta!!!
_______________________________________ da' de ce?!
|
|
| 14-03-2006 14:03:00 |
|
|
|
multumesc alexandra.
nu am vrut sa scriu pe un thread fara interes, dar totusi o fac. deci, pt cei interesati: - eu cant pe o chitara f buna: Squier Stratocaster (by Fender) cu doza Seymour Duncan SSL 4 Vintage. Chitara suna f bine, dar nu la fel de bine ca cea a lui Billie Joe (ar fi fost si culmea!). Si pt ca, chitara lui BJ este o bijuterie din patrimoniul muzeului de istorie al rock'n roll-ului am decis sa nu cant pe ea in spatii mici precum: Expirat, Under sau in deplasari in provincie, pt a nu o zgaria, lovi, molesta, sau mai rau: pierde...in spatiile largi o sa cant cu ea tot timpul.
dar pana atunci:

_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 14-03-2006 20:56:51 |
|
|
|
ibanez rulz 
_______________________________________ Loc pentru publicitate... tarife accesibile
|
|
| 15-03-2006 17:01:47 |
|
|
|
behringeru e si mai tare mai ales ala la 4 mil jumate.... it kicks ass daca nu ai asa ceva nu ai de ce sa canti 
_______________________________________ come 2 the dark side(we've got cookies)
|
|
| 15-03-2006 23:12:22 |
|
|
|
americanidiot a scris:
ibanez rulz  |
chitara ibanez? hmmm cam sux

_______________________________________ da-te
|
|
| 16-03-2006 12:13:42 |
|
|
|
stoi_182 a scris:
multumesc alexandra.
nu am vrut sa scriu pe un thread fara interes, dar totusi o fac. deci, pt cei interesati: - eu cant pe o chitara f buna: Squier Stratocaster (by Fender) cu doza Seymour Duncan SSL 4 Vintage. Chitara suna f bine, dar nu la fel de bine ca cea a lui Billie Joe (ar fi fost si culmea!). Si pt ca, chitara lui BJ este o bijuterie din patrimoniul muzeului de istorie al rock'n roll-ului am decis sa nu cant pe ea in spatii mici precum: Expirat, Under sau in deplasari in provincie, pt a nu o zgaria, lovi, molesta, sau mai rau: pierde...in spatiile largi o sa cant cu ea tot timpul.
dar pana atunci: |
Fenderul is god dudes.
_______________________________________ Ferit de intemperii.
|
|
| 16-03-2006 15:00:59 |
|
|
|
Fender! una dintre cela mai bune! dar aici sunt de parere ca mai conteaza destul de mult si statia pe care canti! e o mare difernta intre cum suna un Marshall si un HK de exemplu! Si pana la urma cel mai important e si cine canta cu ea! Si acum sa fim seriosi astia care stim emili de mai mult timp de inainte sa puna stoi mana pe chitara lu' Billy stim foarte bine ca trupa suna la fel de bine!! ( poate ca nu dar aici e vb de experienta)
_______________________________________ ......disco sucks......
|
|
| 17-03-2006 23:32:03 |
|
|
|
Stoi, mai stii in hotel in Budapesta, cand cantam cu vlase la chitara lui billy si se auzea asa, la rece superfain? Creka a fost un moment kodack atunci...pun si poze curand 
_______________________________________ Live fast, die faster!
|
|
| 18-03-2006 15:11:44 |
|
|
|
da man. ala a fost un moment perfect.

_______________________________________ i'm on the motherfucker...
|
|
| 18-03-2006 20:37:49 |
|
|
|
hahaha... uite si posterul pus la uscat... pe care billie avea lacrimi de ploaie. good times...
_______________________________________ Jim: What's your name, son? Donnie: Gerald.
|
|
| 20-03-2006 12:53:02 |
|
|
|
yep...las' ca mergem curand la Vienna la Less Than Jake...reeditam trip-ul ala...desi fara Stoi si fara...billie Joe...
_______________________________________ Live fast, die faster!
|
|
| 21-03-2006 04:37:12 |
|
|
|
Dudes la festivalul ala care costa 300 DE EURO pentru 3 zile? De banii aia traieste o gashca de punkerashi cam 2 luni in vama pe picior mare
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 21-03-2006 10:12:37 |
|
|
|
Gaftoni a scris:
Dudes la festivalul ala care costa 300 DE EURO pentru 3 zile? De banii aia traieste o gashca de punkerashi cam 2 luni in vama pe picior mare |
eu ti-am zis ca va costa in jur de 300 E in total, cu drum, bilet (in jur de 100E) si alte chestii. Si nu stiu daca tavi se refera la ala, caci inca nu s-a afisat playlistul. Dar auzisem de ceva prin aprilie cu less than jake. Oricum in vara va fi super tare, mai multe detalii la marelele matei 2 days a week show here we come!
_______________________________________ confetti...
|
|
| 21-03-2006 11:28:10 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |