emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: A.lorelay
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 ... 7 8 9 10 |
|
|
|
apa_cu_sare a scris:
am citit pe un site ca apa cu sare provoaca anumte reactii in corp (nu pot explica exact ca nu stiu chimie si nu mai tin minte sigur) si din reactiile astea se face o substanta care te face mai happy. am incercat si eu dar la mine nu functioneaza cred ca m-am nascut pentru a fi trista si nu ma pot vindeca nicicum...... |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =D =D =D =D =D =D asta e cea mai cretina chestie pe care am citit-o vreodataaaaaa duda esti incredibila... ASTA E CEA MAI TARE CHESTIE POSIBILA PLM trebuie neaparat sa te scoatem la o bere si sa te filmam
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 15-03-2007 23:30:42 |
|
|
|
serios, may... e pe bune treaba... ca la mine nu merge, asta e partea a doua... dar sunt multi la care a functionat...am citit eu acolo, erau recomandari si commenturi... 
_______________________________________ i just sit and cry in the dark...
|
|
| 15-03-2007 23:38:09 |
|
|
|
inca nu am creierul atat de prajit incat sa te fi laudat mai sus... te luam la misto... la dracu..... e ca si cum te bati cu un ciung 
_______________________________________ Kickass Freestyle Space Junkies Rule
|
|
| 15-03-2007 23:43:04 |
|
|
|
mda... ma gandeam eu... tipic....
ps: ah si.... bah, tolo, m-ai scos deja la bere 
|
|
| 15-03-2007 23:47:01 |
|
|
|
gaftonel, esti tolo?
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 15-03-2007 23:48:59 |
|
|
|
gaftonel e de toate saracutu. 
_______________________________________ I love FRANK IEROOOOOO :X:X
|
|
| 16-03-2007 11:21:22 |
|
|
|
drogurile, succesul in viata e faptul de a fi fericit cu persona ta si sa crezi ca esti cool, aprobabil chiar sa fi, drogurile, pufuletii. nu ziceam sa faci arta, ci sa consumi arta.
_______________________________________ confetti...
|
|
| 17-03-2007 02:17:27 |
|
|
|
gata mah, a trecut 
|
|
| 17-03-2007 11:48:22 |
|
|
|
p*u*l*a
_______________________________________ pretty wasted
|
|
| 17-03-2007 14:23:21 |
|
|
|
Dadada pt ca tot timpul zic dadada si imi place sa zic dadada si lumea ma cunoaste dupa dadada
si........cred ca am explicat de ce
|
|
| 18-03-2007 22:09:15 |
|
|
|
da da da.
_______________________________________ ia ia iaie coco jumbo ia ia ie!!!
|
|
| 18-03-2007 22:15:33 |
|
|
|
cuz its sooo tasty 

_______________________________________ if first you don't succeed, skydiving is NOT for you :)
|
|
| 18-03-2007 22:57:53 |
|
|
|
Pentru ca imi place zmeura... Si pentru ca cireasa e altcineva si n-am putut sa fiu fructa aia. ignore me... deja din tot ce zic iese o salata de fructe.
_______________________________________ You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.
|
|
| 19-03-2007 11:12:22 |
|
|
|
asa ieria pa vitrina da la un magazin. io am asteptat 2 ore si tot n-a VeNIt IMEDIAT cine trebea sa vie.
Ce sa-mi fi pus? Imbata-te acum, intreaba-ma cum? A fost o idee de moment. Unul dintre momentele rare cand imi vin idei. Chiar si proaste. 
_______________________________________ In ZOB We Trust
|
|
| 19-03-2007 19:34:46 |
|
|
|
VIN IMEDIAT! a scris:
asa ieria pa vitrina da la un magazin. io am asteptat 2 ore si tot n-a VeNIt IMEDIAT cine trebea sa vie.
Ce sa-mi fi pus? Imbata-te acum, intreaba-ma cum? A fost o idee de moment. Unul dintre momentele rare cand imi vin idei. Chiar si proaste.  |
haha lol ....:]]]dah interesant istoria nick'ului tau :] de fapt mai degraba funny

|
|
| 19-03-2007 21:22:43 |
|
|
|
mai ales ca eu nu vin niciodata imediat poate foarte rar 
_______________________________________ In ZOB We Trust
|
|
| 22-03-2007 18:10:15 |
|
|
|
buna tuturor! nu e nevoie de explicatii legate de nickul meu... 
|
|
| 08-04-2007 19:10:22 |
|
|
|
sunt creata si psycho.dar inca nu mi-am dat seama de ce mi-am ales acest nick 
_______________________________________ semneaza singur!
|
|
| 03-06-2007 00:22:27 |
|
|
|
well macar psycho e acuma pur si simplu psy deci sper sa nu va confundam
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 26-07-2007 20:52:40 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |