emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login
CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie.ro: Kryss
|
| Autor |
| Mesaj |
Pagini: 1 2 3 4 ... 10 |
|
|
|
Pentru ca eu si Pokemonul sintem usor nedumeriti...
_______________________________________ Retardinho, balon de aur
|
|
| 25-02-2006 18:11:31 |
|
|
|
Incep eu. Retard pentru ca duuuuh. Rulezator pentru ca retarzii ruleaza. Nu, jegosule, dude, pokemoane, sinoade???
|
|
| 25-02-2006 18:12:31 |
|
|
|
pokemon=vodka + fanta de fructe de padure
_______________________________________ mozart was a punk.signed:saglieri
|
|
| 25-02-2006 18:13:59 |
|
|
|
eu trebuie sa dau vreo explicatie? 
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 25-02-2006 18:49:21 |
|
|
|
Da.ACUM.
|
|
| 25-02-2006 18:58:00 |
|
|
|
Alina = originea numelui este "Adal"("nobil" in germana veche) mai zii ceva acum ))
_______________________________________ love's what i got, don't start a riot, you feel it when the dance gets hot
|
|
| 25-02-2006 19:49:43 |
|
|
|
ZuZa e o porecla pe care mi-au pus-o nishte colege de liceu. M-a cam deranjat la inceput, da' m-am obisnuit cu ea si acum. Mi-am pus nickul asta pentru ca multa lume ma stie drept zuza, nici pana in ziua de azi nu m-au lamurit respectivele colege de ce au ales porecla asta.
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 25-02-2006 19:50:18 |
|
|
|
Hai alina lina lin ...
|
|
| 25-02-2006 20:03:36 |
|
|
|

|
|
| 25-02-2006 20:09:11 |
|
|
|
niste versuri marca bug mafia si un fost coleg fan care nu a avut ce face prin clasa a6a
_______________________________________ de maine ma mut pe alt nor ...
|
|
| 25-02-2006 21:35:10 |
|
|
|
eu nu va zic de unde vine manutzica fara frica 
glumeam, hai ca va zic.... manutizca ca m-am aruncat din tren in brasov si mi-am rupt mana, si fara frica..... pt. ca inca nu mi-a trecut si tot ma arunc din trenuri cand am ocazia 
_______________________________________ bha.... madarfacarilor, intrati pe www.nene.ro (e situl meu)
|
|
| 26-02-2006 09:52:56 |
|
|
|
goanga e porecla mea toata lumea imi spune asa in liceu si imi place mai mult decat poreclele pe care le am.....unele dintre ele sunt: celular, chistoc, oltenia..etc. eu zic ca-i mai misto goanga
_______________________________________ because I got high!!!
|
|
| 26-02-2006 12:59:04 |
|
|
|
mi-a spart o asistenta idioata vena cu o perfuzie si mi-au spus colegii drogata.si dup-aia a derivat in drogy.aa,si unii spun ca si de la ochii..nu stiu daca asa e
|
|
| 26-02-2006 16:27:36 |
|
|
|
hm. mi-e frica. do i really have to? okay... sunt la farmacie. studenta. cunoscuta pentru faptul ca imi place sa testez toate substantele medicamentoase. not proud, at least not all the time.
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 26-02-2006 20:57:31 |
|
|
|
fazfaz cause i'm fuzzy la origini vine de la un dj de trance neamt... dar nu mai conteaza deja... stiti mr fuzzoms din dexter's lab? ) ursuletul lui deedee... si mai e fuzzy lumpkins din power puff girls.. they're all related 
_______________________________________ These are crazy days but they make me shine, time keeps rollin by...
|
|
| 26-02-2006 21:00:10 |
|
|
|
Diazepam.....=D....tre sa mai zic ceva?
|
|
| 27-02-2006 08:50:18 |
|
|
|
macar eu inteleg..
_______________________________________ they say i have A.D.D. but I don't understa....Oh! Look! A kitty!
|
|
| 27-02-2006 09:26:22 |
|
|
|
CioLo a scris:
niste versuri marca bug mafia si un fost coleg fan care nu a avut ce face prin clasa a6a |
awaaa misterul e elucidat, chiar ma intrebam de ce ti se zice asa. 
_______________________________________ I raise my hand, I've got another question:"If I start a riot, will I get protection?"
|
|
| 27-02-2006 17:14:54 |
|
|
|
jeansucprigat de la capitanul navei enterprize din star trek care a fost si este idolul meu..avea un anumit fel de a pune problema cand existau situatii dificile cu klingonienii sau romulanii sau cei mai periculosi..borgii..era un MF adevarat ..si cred ca era combinat cu psihologu navei..aia bruneta cu t...e mari ..oricum era smecher!
|
|
| 27-02-2006 17:22:52 |
|
|
|
si totusi dc vocalratat? 
|
|
| 27-02-2006 17:39:40 |
|
Mergi la
|
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum
|
Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!
|
| |