emilrulz
Bine ati venit pe forumul site-ului emilrulz.tk - site-ul fanilor formatiei E.M.I.L.
Lista Forumurilor Pe Tematici
emilrulz | Lista de useri | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT EMILRULZ | POZE EMILRULZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
miuta
Femeie
21 ani
Cluj

cauta Barbat
18 - 35 ani
emilrulz / Recycle Bin / (n)-am idei preconcepute-n ceea ce priveshte lumea... Moderat de BigMotherfucker, donnie_darko, stoi_182
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

Din: Mama
Inregistrat: 01-09-2005
Postari: 1571
si mie imi place Travka da de obicei pe forumul asta fredonez din OCS....

10-03-2006 23:52:22

zaraza87
Membru
Mesaj Privat

Din: slobozia
Inregistrat: 09-02-2006
Postari: 18
patras_Culori_, pun pariu ca esti hipiot si sunt de acord cu tine ca ei rulz.

( aberez) am tot citit mesajele voastre si nu-s ca voi. sunt prea intreaga la minte si doresc putina nebunie... libertate...vama...mare...soare...sa scap de bac si admitere...sa vina vara...caldura

11-03-2006 09:13:14

patras_Culori_
Membru
Mesaj Privat

Din: tulcea
Inregistrat: 24-02-2006
Postari: 63
) pai cu totzii suntem intregi la cap pt noi...shi..zaraza,poate k sunt hipioata(m-ai prins),dar hipiot in nici un caz nu sunt....ma bucur gaftoni k itzi place shi tzie travka...deshi in momentul asta...shi yo ash cam da doua beri goale pt una plina...(poate am sa fac o rima..) u know what i mean

11-03-2006 10:37:22

morepillz
Membru
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 17-09-2005
Postari: 1003
si inca o data demonstrezi ca threadul asta ar trebui sa fie la aberatii.

11-03-2006 12:38:29

patras_Culori_
Membru
Mesaj Privat

threadul asta este la discutzii shi nu la aberatzii pt k este un cocktail de fapt.iar,dragii mei(celor care cred contrariul),discutziile libere nu intra neaparat in categoria aberatzii...atzi vazut?au aparut schimburi de opinii despre inclinatziile fiecaruia ca persoana,despre muzica pe care o ascultam,etc.asha k va rog frumos,mai ganditzi-va o data inainte de a posta aici k threadul ar fi unul de aberatzii...respect!

11-03-2006 15:54:47

patras_Culori_
Membru
Mesaj Privat

shi asha a ajuns de la discutzii la aberatzii dragul meu thread..fara explicatzii,fara lamuriri...just like that....this sucks guys....you're puttin' clouds on my happy life....bine k-s trecatori shi nu au ca efect furtuna...

12-03-2006 10:23:24

dub-v
admin
Mesaj Privat

Inregistrat: 24-06-2005
Postari: 923
Poate-l si sterg ... ca eu tot n-am inteles despre ce e vorba aici...

13-03-2006 11:09:53

patras_Culori_
Membru
Mesaj Privat

..ce tzi-e shi cu subiectivismul asta..nu te gandesti k e posibil k altii sa fi intzeles?....nu e frumos sa amenintzi shi nici sa te impui asa pt k ai putere u asupra forumului!chiar nu e....dar...tu ai puterea, nu-i asa?..fa deci ceea ce doresti...gandind democratic!nu....uno-cratic, k sa spun asa..(i just made that word up,dar e expresiv, shi e traducerea exacta a ceea ce gandesc)

13-03-2006 13:44:29

Gaftoni
Membru
Mesaj Privat

Din: Mama
Inregistrat: 01-09-2005
Postari: 1571
Just DO IT  Dub- V .. ... daca ar avea viata si 7 clone mutanti, atunci threadul asta ar scrajni din dinti la Sigourney Weaver : " Kill Me, Kill Meeeeeeeeeee !"

14-03-2006 11:08:46

spix
Membru
Mesaj Privat

Din: kabul
Inregistrat: 06-07-2005
Postari: 218

patras_Culori_ a scris:

nope,hippies don't suck!they acctually rule...anywayz,acu' sa ma intorc la tema topicului...pai,fazfaz,in primul rand FARA ADORATE!(nici makr in gluma),in al doilea rand,daca ne lovesc calamitatzile shi tre sa apelam la vreo divinitate, apelam la tata bob, tata patrice, mai marii ska-ului cum ar fi eek_a_mouse shi skatalines shi ne refugiem sub copacutzul nostru fericit shi incarcat cu silva bruna.....

that`s why I hate hippies!

14-03-2006 12:48:47

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524

patras_Culori_ a scris:

sunt un inger sedat ..astazi nu am cap  nici tu nu ai in cap ce ma fac..verde sunt ,verde cad,verde sunt..verde ard..astazi sunt un inger sedat...in lumini albe cobor...nemiscat(a) eu te fac sa respiri sacadat....va iubesc pe totzi.....viatza e...verde,roz....cea mai tareeeee...e superba...la maximmmm....

prefer varianta asta:
"vreau sa vad cai verzi de la ceai verde
pana efectul se pierde, sunt intr-un joc 3D
sunt propriul meu pilot, ma misc daca pot
am controlul imi trag sufletul cat gigi face ocolul
se-ntoarce,mai trag o data, stii ca-mi place,
ar mai merge ceva, da' cine-l face
fa-l lung si subtire si devii filingos
de zici c-am ros o punga de pastile ca pe drops"

am chef de rap azi.

14-03-2006 15:18:32

florea
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 01-07-2006
Postari: 55
Wow ce vechi e threadul asta , acum l-am vz... tari tapinarii si travka ...si ctc ...  ce vroiam sa zic de fapt .. aaa da , patras_Culori_ asta daca mai intrii ... dude , vreau si eu ce fumezi tu 

09-04-2007 01:48:44

ZuZa
Membru
Mesaj Privat

Inregistrat: 28-06-2005
Postari: 3524
cred ca ai gresit exprimarea, cred ca trebuia sa fie "CTC sunt mai tari decat travka sau tapinarii" :P

26-07-2007 21:28:04

Pagini:  1 2  
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Gratuita Forum

Instaleaza bara de cautare 3x.ro si scapa de popup-uri!